iyi ki doğdun bigokyanus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
canım benim
iyi ki doğdun..actionsmile
nice güzel yıllara
her şey gönlünce güzel olsun bu gün.
seni seviyorum..
iyi ki varsın.
sevgiyle mutlu ve keyifli kaly789

İyi ki doğdun bigokyanus. kiss3

akgarp.jpg

Sevgiyle kal, hep mutlu ol. kiss3

Güzeller güzeli ,
nasıl hoş bir süpriz oldu bu anlatamam , ne ince bir arkadaşa sahip olduğumu , dün sesini duyduğumda anlamıştım.

Nice güzel , sevgi dolu yıllara birlikte ulaşmak dileğiyle , öpüldün sevgiyleeeee....cilgin897

Ablacıgım İyi ki doğmuşsun, İyi ki aramızdasın.

Sağlıkla, huzurla, sevdiklerinle Nice yıllara, ömrün hep bahar olsun.

Ablacıgım İyi ki doğmuşsun, İyi ki aramızdasın.

Sağlıkla, huzurla, sevdiklerinle Nice yıllara, ömrün hep bahar olsun.

Canımcım iyi ki seni tanımışım ve iyi ki varsın. Çok teşekkkürler , daha nice yıllarda birlikte olmak dileğiyle... y789

Seni seviyoruz arkadaşım utananadamiyi ki doğdun ve yanımızdan.
Mutlu bir hayat geçirmen temenni ederim.

Sevgiyle kalactionsmile

iyiki_dogdun.jpg

Sen dünyadaki her şeyin en iyisine en güzeline layıksın be şeker. Sabah sabah o keyifli sesini duymak çok iyi geldi.

Koşup koşup seni kucaklamak istedim walla.

y789

Seni seviyoruz arkadaşım utananadamiyi ki doğdun ve yanımızdan.
Mutlu bir hayat geçirmen temenni ederim.

Sevgiyle kalactionsmile

Çok teşekkür ederim ben de sizleri seviyorum , bu sitede olup , sizleri tanıdığım için de çokkk mutluyum...

İyi ki doğdun bigokyanus...Yeni yaşında sağlık,huzur seninle birlikte olsun..Herşey gönlünce olsun.iyi ki varsın.

Teşekkür ederim , yeni yaşımda bu dileklerinin yanında siz de olun hayatımda ve mutlulukla birlikte olalım , huzurla ve sevgiyle... Sen de iyi ki varsın güzelim....956k

Sen dünyadaki her şeyin en iyisine en güzeline layıksın be şeker. Sabah sabah o keyifli sesini duymak çok iyi geldi.

Koşup koşup seni kucaklamak istedim walla.

y789

İnan ben de zor tutuyorum kendimi , sırf seni görmek için , sana sevgiyle sarılmak için gelesim var 7 tepeli şehrinize... İyi ki varsın can, iyi ki varsın... alk78

Gel canım benim Yeditepe'de ben de seni heyecanla bekliyoruz.

İyi ki doğdun cnmcm. bugün herşey için güzel bir gün. senin doğum günün. tanıştığımız gün.
her şey gönlünce olsun. üzerinde benden de esintiler olan pastanı gönderiyorum. gerçeğini de birlikte yiyebilmek dileğiyle..

sevgiler..

Cikolatali-Pasta.jpg

Canım hayırlı,sağlıklı,sevgi dolu ve sevdiklerinle geçireceğin nice yaşlar diliyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri