iyi ki varsınız deseler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevgili ailem iyi ki varsınız.

iyi olmadığım bir zamanda tüm toplantılarını ayarlayıp beni görmeye gelen dostum iyi ki varsın.böyle dostlardan her eve lazımy789

kendi tatilde olduğu halde erken kalkıp çocuklara yardımcı olan eşim iyi ki varsın.
her pazar bize zaman ayıran çocuklarımla sevgiyle ilgilen sevgili annem ve babam iyi ki varsınız...y789

tüm sevdiklerim, sevgili ailem, iyiki varsınız... sevgili sitem sizde iyiki varsınız ...sevgilerr:))

İyiki Mutlu ve huzurlu yaşıyoruz.İyiki Yüce Allahın nimetleriyle buluşmuşuz.İyiki varız iyiki umutla bakıyoruz yarına.Hepinize benden kucak dolusu sevgiler

Aybuke hanım iyiki varsınız, duygularınızı bizlerle paylaşıyorsunuz. Sevgi ve mutlulukla klaın((:))

yalnız kaldığımı hissettiğim bir anda yanımda bulunan dostlarım iyi ki varsınız...
işe gitmem gerektiği bir anda kızımla ilgilenen eşim iyi ki varsınız...

75 liralik bir bsiklet, bir cocugu ne kadar mutlu ediyo, kelimelerle tarif edemiyourm :)))

bsiklet ureticileri iyiki varsiniz yaaaww :)))

Canım benim,

Hemmen halacığımı arıyorum, tontonuma iyi ki varsın, seni çok özledim, çok seviyorum diyeceğim.

Sen de iyi ki varsın canım benim

Sevgiyle dolu kalbine ve ailene çok selamlaaaarrrr

beni seven tüm dostlar iyi ki varsınız

Evren ve tüm yaratılan canlılar, tüm dostlarımız, sevdiklerimiz, tüm
imtihanlar, tüm acılar, sevinçler, kazançlar, kaybettiklerimiz, iyi ki varsınız,
yoksa bunları bilecek bilinçte İnsan olamazdık.

çok iyi fikir

HEEEYYY beni seven sevmeyen, gören görmeyen, bilen bilmeyen, özleyen özlemeyen, hayatımda olan olmayan, beni zorlamalarıyla daha üst kademelere taşıyan, beni üzüp kahreden yıpratan herkes İYİKİ VARSINIZ SİZİN VESİLENİZLE GÜNEŞ GİBİ AYDINLANDIM VE AYDINLANIYORUM SİZİ SEVİYORUM İYİKİ HERSEZ VAR.

hayatıma renk katan,farkındalığımı artıran,hep yanımda olan her kes için iyi ki varsınız...ttli3ttli3

IYI KÖTÜ HAYATIMDAKI HERKESE TESEKKÜR EDIYORUM.. IYIKI VARSINIZ; IYIKI VARIM; IYIKI VARIZ

iyiki varım iyiki varsınız iyiki varlar :D

Bir bayani uzattigi ve sinirlerimi gerdigi halde bölmeden dinledigim ve iyiki dinleyipte sorununu sonunda anladigim ve anladigim icinde kendisine rahatlikla daha cok yardim edebildigim icin IYIKI VARIM..

olumlu düsünen sevdiklerim saydiklarim IYIKI VARSINIZ; IYIKI VARIZ

bugün hakketmeyen kişiye değerini verebildiğim için, ve asıl değeri ve sevgiyi vermem gereken en yakınlarıma verdiğim için iyiki onlar hayatımda varlar iyiki beni seçmişler iyiki varlar sizde iyiki varsınız..

benim gerçekleri görmemi sağlayan arkdaş sıfatıyla yanımdaolanlar iyi ki varsınız: )

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri