iyi ki varsınız deseler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haftasonunu iyi ve samimi degerlendirmek icin sevdiklerim iyiki varsiniz, iyiki variz..

Sevgili ailem, yani annecigim babacigim ve sevgili kardeslerim iyiki haytimda varsiniz..

derdime derman olmaya çalışan beni sabırla dinleyip yazılrıyla bana destek olan hayatımdeğişti dostlarım iyiki varsınız sizi çook seviyorum

her daim bana destek olan arkadaşlarım iyi ki varsınız.ttli3

İyi ki varız.

Olumlu düsünen tüm olumlu insanlar IYIKI VARSINIZ

Bugun Nevruz kutlamalari yuzunden yasadigim yerde bekleyen onlarca polislerden birine, bu basliktan habersiz "iyi ki varsiniz." dedim. Denk gelmis oldu. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri