- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün.
kendimi çok boş gördüm...aaa hiç yakışmıyor n9598
kendimi çok boş gördüm...aaa hiç yakışmıyor n9598
tam ben yazıcaktım , kendimi ben de çok sakin gördüm bugün , sakin, hareketsiz bir gündü bu gün coffe2melekceylin ' Alıntı:Kendimi çok sakin gördüm bugün.... girlhaha
Tresorcum , ellerine sağlık, kimbilir ne güzel olmuştur ilk pişirdiğin aşure, bayılırım ben de aşureye, bak şimdi canım istedi, supertresor ' Alıntı:kendımı cok becerıklı gordum bugun, ılk kez asure pısırdım cok guzel oldu gulensmiley
25emel ' Alıntı:14,04,08 tarih saat 16.10 itibariyle başlayıp 15.04.08 04.30 a sona eren bir ağlama seansından sonra insan nasıl olursa öyleyim.ağlamak büyük ihtiyaç arkadaşlar vallaha kendimi yorgun lakin hafiflemiş hissediyorum 44 bu arada nöbetteydim.hem aglarım hem calışırım misali.... f678h
ağlayış sonrası yorgun ve hafiflemişim daha ne olsun sevincli acıgı kapatmaya calışıyorum mazaallah dehidre falan olurum .... elimde su şişesi yanımda arkadas gibiydi sükür sorun yok 44 :redflowers ' Alıntı:kendimi çok şaşırmış gördüm bugun.12 saat 20 dakika ağlanır mı hiç ya 25emel.Çok su iç bugun.İyi nöbetler.
inşallahh ablam benimm 44hayalayaz ' Alıntı:n9598 n9598
emeeeeeeeel ağlayarak göz oyulmaz, sen gel buraya ben sana göstereyim gözler nasıl oyuluyor.. n9598
ne istedin kuzum kendinden..bukadar ağlayacak ne var..ağlama sen kıyamam çocuğum ya..sen yaz bakayım ilk fırsatta neymiş sebep..sebep olanları gelip yamultayım..en güzel zamanlarınızı ağlayarak geçiriyorsunuz ya ne diyim ben size..ağlama kuzum..gülmek sana çok yakışıyor..sebep olanlar sebepsiz kalsın..sebep bulamasın işallah..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.