KENDİNİ TAKDİR ETMEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saime1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendimle barisik olup kendimi sevdigim ve güvendigim icin kendimi takdir ediyorum.

iyileştiğim için şükürler olsun......

Adeletli ve dürüst olduğum için kendimi takdir ediyorum...

1 buçuk aydır içime attığım dertlerimi sevdiklerimle paylaşma cesareti gösterdiğim için kendimi takdir ediyorum.. Allah'a şükrediyorum..

Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmediğim için kendimi takdir ediyorum.

Bugün olumlu düsünmeyi ihmal etmedigim icin kendimi takdir ediyorum.

Mukemmel bir insan HENUZ olamasamda bu konudaki azmimi takdir ediyorum...

kararlı ve hırslı oluşumu takdir ediyorum

üstüme alındım bunu hehe

Sevgili jenny alınabilirsin yeni katılımcıları görmekten memnunuz biz. :))

İhitiyacı olan arkadaşlarımı cesaretlendirebilen herkesi ve kendimi takdir ediyorum.

Netlerimi arttırdığım için de kendimi takdir ediyorum.

ideallerim olduğu için kendimi takdir ediyorum

Kendini takdir etme meditasyonunu eğlenerek ve tam anlamıyla kendimi takdir ederek yaşadığım için kendimi takdir ediyorum :)

bugün insanları yargılamadığım için kendimi takdir ediyorum,kendimi sevip her halimi onayladığım için kendimi takdir ediyorum :)

samimi ve ictenlikle gülebildigim icin, ic huzurumu saglayabildigim icin kendimi takdir ediyorum ve basarilarimin daima devamini diliyorum *helal olsun*girlhaha

inat ve israrla hayata positiv bakmamaya karar almis birine bende bir o kadar inat ve israrla positiv düsüncenin salaklikla bi alakasi olmadigini aksine kendimizi daha rahat ve huzurlu hissettigimizi aktarmadaki gayretimi takdir ediyorum ve kendime tesekkür ediyorum

üzerime gelip hocalıklarıyla beni bezdirenlere inat bugün çok güldüm ve hala yaşamayı çok sevdiğim için kendimi taktir ediyorum.

Kendimi seviyorum ve kendime güveniyorum bu yüzden kendimi takdir ediyorum. helal olsun :))

Bugün ailemle oldugundan fazla vakit gecirebilme imkani saglayabildigim icin kendimi takdir ediyorum

Kendini bu kadar taktir eden kişileri görüp onları taktir ettiğim için kendimi taktir ediyorum :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri