Saol teşekkür ederim.Ben buraya 2-3 kez başvurmuştum.2-3 kez görüşmeye çağrıldım.Biraz şans diyebilirim ya da kısmet.Şuan işi yeni öğreniyorum.Benim için yeni bir sektör.Öğrenme aşamasındayım.Teşekkür ederim.Siz de ii ki varsınız.Herkes ii ki var
)
Bir kapı buldum.Oradan içeri girdim.Bu yeni hayata açılan bir kapıydı.Bana girerken biri bir kağıt verdi.Aynı hataları tekrarlama yazıyordu.Kendinden emin ol yazıyordu.Hayatında olumsuzluklar olacak onlara atkılmak yerine nasıl bu olumsuzluktan kurtulurum nasıl ders çıkarırım onu düşün diyordu.İlla ki seni sen yapacak güçlendirecek şeyler yaşayacaksın.Onlara bakış açın seni ya kuvvetli yapacak ya da güçsüz.Karar tamamen sana ait yazıyordu.Sen iste yeter ki.Ama yürekten iste.İstemekle kalma onun için bişeyler yap.Sürekli aklın yapacağın şeylerle dolsun.Geçmişe takılıp gelecek kaygısına takılıp kendini zincirleme diyordu.Bir adım at gerisi gelir yazıyordu.Biyrandan okuyor biryandan yeni hayata doğru ilerliyordum...)) herkese ii geceler.Mutlu kalın
)
iyiki varsin o zaman :
okurken huzuruna ve tatli yorgunluguna sahit oldum banada yasattin uykum geldi
devam et Mesut inanmaya devam...
Yarın mutlu olmayı seçiyorum.Ne olursa olsun kimse beni etkileyemez.Doğru bildiğim şeyi yapacağım.Kendim olmanın mutluluğunu yaşayacağım...
Dün bir kitap okumuştum.Orada şöyle bir cümle vardı.Ben geçmişin kalıntıları ve gelecek kaygısıyla yaşarken en önemli olan bugünü kaybetmişim.Anı yaşamayı bırakmışım.Benim de tam yaptığım buydu.Diğer kişi ise sadece anı yaşıyordu.Fark buydu.Anı yaşamak insanı ancak mutlu eder.Ama ben hep kaygılanırken geçmişe dalarken bugünümü harcıyordum.Sonuç olarak içimden bişey gelmiyor yaşamım kısır bir döngü halini alıyordu.Hergün birbirinin aynı gibiydi.Hareket halinde olan bişey ilerler.Hareketsiz kalırsan zaman seni yutar.Bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum.Evet benim en büyük sorunum anı yaşayamamak.Sanki o anda değilimde zamanın başka yerindeyim.Ya geçmişte ya gelecekte...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.