NLP EĞİTİM CD LERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ

şu kursları çok merak ediyorum kısmetse bir gün gidicem inşaAllah..buraya ekleyenden allah razı olsun.bir bakayım dahaşunlara 956k

çok teşekkürler bu cdler için verdiğiniz emeklere cat3500 indirdim ancak şifreleri vermeniz mumkunmu? ::) artık buranın üyesi olarak size hayal abla deme cüretini gösterebilirim dimi? tender45 mutlu günler

rslmrv ' Alıntı:
çok teşekkürler bu cdler için verdiğiniz emeklere cat3500 indirdim ancak şifreleri vermeniz mumkunmu? ::) artık buranın üyesi olarak size hayal abla deme cüretini gösterebilirim dimi? tender45 mutlu günler

gönderildi sapkal89

ark5 hocam sitemize baktım bu bayramda, bundan sonrada inşallah buralardayım, ve bakar bakmaz senin ve can hocamın bu çok değerli çalışmanızı gördüm. indirmeye başladım hemen hiç vakit kaybetmeden thumbsanim şifreleri banada göndermenizi rica edecektim saygı ve sevgilerimle 25889 kiss3

Merhaba iyi bayramlar. Bende cdleri indirmek istiyorum şifre banada gönderebilirmisiniz.Sevgiler

ablam çok teşekkür ederim, hayırlı uğurlu sağlık mutluluk huzur dolu daha nice bayramlar olsun sana ve ailene tender45

calismaniz icin cok tesekkür ederim.
acaba SIFRLLER nedir

bolubeyi ' Alıntı:
calismaniz icin cok tesekkür ederim.
acaba SIFRLLER nedir

şifreler gönderildi

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

mysoul ' Alıntı:
ark5 hocam sitemize baktım bu bayramda, bundan sonrada inşallah buralardayım, ve bakar bakmaz senin ve can hocamın bu çok değerli çalışmanızı gördüm. indirmeye başladım hemen hiç vakit kaybetmeden thumbsanim şifreleri banada göndermenizi rica edecektim saygı ve sevgilerimle 25889 kiss3

şifre gönderildi. sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

Bende eve geçince indireceğim banada şifreleri gönderirseniz memnun olurum

perilice58 ' Alıntı:
Bende eve geçince indireceğim banada şifreleri gönderirseniz memnun olurum

Gönderildi actionsmile

buraya yazarsanız bizde izleriz inşaallah

dusun videoları indiremiyorum yazıyı yazıyom continue basıyom ama bir türlü olmuyor yardım lütfen

şifreyi hala kimse yazmammış.nası izlicez bunları.

gül sultan ' Alıntı:
şifreyi hala kimse yazmammış.nası izlicez bunları.

gül sultan indirdinmi videoları

You are currently downloading too many files at once. Multiple simultaneous downloads are only permitted for Premium Members.

Please try again later or upgrade to FileFactory Premium for instant access.
brinciyi indirdim ikinciyi indirmeye çalıştım aynen bu çıktıı dusun..nolucak şimdii dusun

Merhaba Hayal Abla;

Poizitif Şarkılar Dosyalarını indirdim.
Şifreyi gönderir misiniz?
Çok Teşekkür Ederim güzel paylaşımınız için.

medusa ' Alıntı:
Merhaba Hayal Abla;

Poizitif Şarkılar Dosyalarını indirdim.
Şifreyi gönderir misiniz?
Çok Teşekkür Ederim güzel paylaşımınız için.

Gönderildi.

rica edersem banada sifreleri gönderirmisiniz böyle faydalı bir birikimi hangi arkadasımız eklemisse cok cok tesekkürler ben daha yeni üye oldugum için from kurallarını pek bilmiyorum msn adresimi yazım **********adresim buna göndere bilirsiniz ŞİMDİDEN COK TESEKKÜRLER

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri