öğretmenlik yaptığınızı bilmiyordum..
sevgiyle ve ışıkla hep mutlu kalın
nice yaşlara nice mutluluklara sevgiyle kal seni seviyoruz O0
öğretmenlik yaptığınızı bilmiyordum..
tesadüfen gördüm ki doğum gününüzmüş bugün, kutlu olsun nice mutlu yaşlara..![]()
Öğretmenliği şu an yapmıyorum , gençliğimdeydi![]()
y789Ben sizi görmesem, inanacağım bu sözlere, daha çok gençsiniz.actionsmile
Ben de seni tanıdığıma çok memnunum, bu Site sayesinde yüreği güzel bir Dost'um oldu, çok teşekkür ediyorum.Güzellik ve gençlik gören gözlerdedir canım arkadaşım , iyi ki varsın , iyi ki görüştük . Seni tanıdığıma çok mutluyum...
Doğum gününü kaçırmışım
Olsun yinede doğum günün kutlu olsun
İyi ki varsın![]()
Bir önceki sayfa beni yanıltmışcanım benim çok sağ ol ama doğum günüme daha 58 gün var![]()
30 eylül doğum günüm![]()
Evet son fobimi de yenmiş bulunuyorum. Su altında değil maskeme su girmesi , regülatörümü bile çıkardım
Oğluşum bu dalışımıza gelemedi biraz daha büyüsün küçük dalgıç olur kuzucum ...
Şimdilerde iyice haylaz , iyice konuşkan oldu.
Çişin var mı annecim diyorum , hayır varmadı diyor![]()
Annesi oğlunu diyorum çok seviyor diyor , ne kadar diyorum her şeyden çok diyor , mesela diyorum , canından bile diyor.
Geçen gün hapşurdum , çok yaşa anneeee dedi , sen de annecim sen de çok yaşa dedim ama ben hapşurmadım ki dedi , yerim seni ben dedim . Beni yeme ama ben senin tatlı oğlunum dedi![]()
Oğlumla , sevdiklerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum . İyi ki varlar , iyi ki varız![]()
Bende kaçırdım ama bende kutlayacağım doğum gününü geç de olsaNasıl güzel bir anlatımın var, masal dinleyen çocuklar gibi pür dikkat okutturdu bana tüm yazılarını cilgin897
Kitap yazdın mı hiç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.