Okyanus güncesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler portakal çiçeğim :)
Dilerim tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alır , eğer Ankara'daysan sevmeye de beklerim . Hem benim bir de yakışıklı kuzum var onunla da dilediğin gibi oynayabilirsin , ablaları abileri çok sever. :)

Çook isterdim ikisini de sevmeyi,koklamayı.Bayılırım zaten :) Ankara'da olsam çoktaan gelir yakışıklıyı sever,sıkıştırır bir de mıncıklardım valla girlhaha orada değilim fakat gelmeyi çok istiyorum.İnşallah bir gün gelirsem mutlaka haber veririm :)

annemm sevgi okyanusumm o kadar güzel eşsiz vede okyanus kadar uçsuz bucaksız bir yüreğe vede sevgiye sahipsin ki Yaradanım bunu paylaşman için bir melek daha göndermiş hayatına:) ne kadar sevindim anlatamam;) annem yüreği güzelim ikinci kez anne oluyor, yakışıklım benim prensimm abii oluyor desene:)) Allah hayırlı, sağlıklı bir hamilelik ve rahat doğum, hayırlısı ile kucağına almak nasip eylesin:) öpücüklerimi sevgilerimi yolluyorum meleklerime ve sevgi okyanusuma;) güzel haberlerini takipteyimm;)

annemm sevgi okyanusumm o kadar güzel eşsiz vede okyanus kadar uçsuz bucaksız bir yüreğe vede sevgiye sahipsin ki Yaradanım bunu paylaşman için bir melek daha göndermiş hayatına:) ne kadar sevindim anlatamam;) annem yüreği güzelim ikinci kez anne oluyor, yakışıklım benim prensimm abii oluyor desene:)) Allah hayırlı, sağlıklı bir hamilelik ve rahat doğum, hayırlısı ile kucağına almak nasip eylesin:) öpücüklerimi sevgilerimi yolluyorum meleklerime ve sevgi okyanusuma;) güzel haberlerini takipteyimm;)

Yüreği kocaman sevgi dolu , güzel insan ...
Ne güzel dileklerin , ne güzel betimlemelerin olmuş benim için , sen ne cansın böyle ...
Çok teşekkür ederim melek gönüllüm , Rabbim sana da nasip etsin mucizeleri sevgiyle büyütmeni , içinde dünyanın en güzel canlısını hissetmeyi , onunla yeniden büyümeni ve hayatını mutluluklarla şekillendirmeni...
Canımsın ve iyi ki varsın ...

çok güzel bir haber...
çok sevindim.sevincli
sağlıklı sıhatli mutlu bir çocuk olur işallah...
sevgiyle mutlu kal..ttli3ttli3

çok güzel bir haber...
çok sevindim.sevincli
sağlıklı sıhatli mutlu bir çocuk olur işallah...
sevgiyle mutlu kal..ttli3ttli3

Güzel prenses teşekkür ederim , bu yıl ejderha yılıymış ve asyalı kadınlar hamile kalmak için uğraşıyorlarmış çünkü ejderha yılında doğanlar çok mutlu , şanslı ve başarılı oluyorlarmış . Geçen gün okudum ve hoşuma gitti .

Dilerim tüm minikler sağlıklı ve mutlu olurlar . :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri