ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Özlem dolu ve bi o kadar da Mutlu:zpzp:

kuzum benim yaa aşkı bende ösledim ağla2 ama inanmak istiyorum aşık olduğuna, acaba bana gerçekten aşık mı değil mi die düşünmek istemiorum.. neutrali5

ahhh kuzum yaaa duygularıma hitap ettin 25889ağla2 bide doya doya delicesine yaşamak istiorum gezelim eğlenelim aşkı aşk gibi yaşayalım koşuşturmaca içinde değil sanki bi çocuk gibiağla2çocukluğumda özledim bakağla2günün stresinden uzak, geleceği ve geçmişi düşünmeden o anın kıymetini bilerekkkağla2

Anne olmak istiyorum,bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum,sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık............
Allahım sana minicik elleriyle merhaba diyen ömür boyu mutlu mesut bi ailesi olan güzel sağlıklı bi bebiş nasip etsin hayatım senin için dua edicem bu akşam;)897796kl

keşke irlanda da olsaydım yanımda sevdiğimle... ne güzel olurdublissyblissyblissyblissyblissy

Tam halime şükredecek haldeyken acı gerçekler ellerimi tuttular: Bir insan için hatırlanmak ne kadar hoşsa unutulmak da o kadar zormuş ooo67 Hayallerimizi atmadan devam ediyoruz yaşamayaa :D İrlanda?? Olabilir ama aklımda Mercan Adaları varrr ::) Nasılıııımm blissy

coral_island-1.jpg

Şurda iki gözlü bi kulübecikk??? Ekmek teknesindeki kirlinin kulübesi gibi :) Bide sevdiğin olur yanındaaa y789 Enn sevdiğin müzik aletiiii guitar Gülen gözler :) Elektrik yok, mum ışığı forever happy6 Tabii bide hayatimdegisti ailesiiii music45 60 bin üyelik bi ada :D 60000 tane kulübe :) Ben harikayım derty Yaşamayı seviyorum cilgin897 Sizleri seviyorumm sapkal89 Burayı okuyan her gözü seviyorumm neseli56 Ölmeden 3 5 yıl önce böyle olmak dileğiyle: skan67 Kalınn sağlıcaklaaa y789

bana kökten bi değişim lazım Tanrım beni baştan yarat:)

nefes almakk ıstıyorumm...
şöylee derınbır nefessss ..
içten gelen bir ohh demkk ..
artıkk bıttııı sıkıntı bıttı bundan sonrası garantı demek dıyerek gulumsemekkk

su anda gulumsuyorummm ...

:)
..özledıgım sana ıhtıyacımm varr ...
benıde al yanınaaa ..

ölümm ne acııı..

her gun aynı cenazeye katılırmı ınsann

her sabah aynı feryatlaaaa uyanırmı yadaaa..

hadıı artıkk

:)

suan bunları okuyosunn bı yerlerdenn bılıyorumm ..yadaaaa kım nederse desınn ben bunaa ınanıyorummm ...

Behlülden nefret ediyorum acı onu yakışıklı yapıo ama belirtmeden geçemiycem, adnana kıyamadım, bihter yüreklimiş valla,firdevs yamuldu, benim içim cız etti yaa yinede, gene behlüle kızdımmmm ah ah ah! neyseki sonra reklamda kenancım çıktı unuttum :) hiç izlemediğim dizinin finalini bukadar merakla bekledim izledim valla hayret,bi diziden daha kurtulduk cümleten ülkemize hayırlı olsun umarım artık beynimizi geliştircek şeyler çıkar tvlerde:)

Tam halime şükredecek haldeyken acı gerçekler ellerimi tuttular: Bir insan için hatırlanmak ne kadar hoşsa unutulmak da o kadar zormuş ooo67 Hayallerimizi atmadan devam ediyoruz yaşamayaa :D İrlanda?? Olabilir ama aklımda Mercan Adaları varrr ::) Nasılıııımm blissy

coral_island-1.jpg

Şurda iki gözlü bi kulübecikk??? Ekmek teknesindeki kirlinin kulübesi gibi :) Bide sevdiğin olur yanındaaa y789 Enn sevdiğin müzik aletiiii guitar Gülen gözler :) Elektrik yok, mum ışığı forever happy6 Tabii bide hayatimdegisti ailesiiii music45 60 bin üyelik bi ada :D 60000 tane kulübe :) Ben harikayım derty Yaşamayı seviyorum cilgin897 Sizleri seviyorumm sapkal89 Burayı okuyan her gözü seviyorumm neseli56 Ölmeden 3 5 yıl önce böyle olmak dileğiyle: skan67 Kalınn sağlıcaklaaa y789

müthişş gerçekten bende irlanda fotograflarını görünce küçüklüğümden beri hep içim giderdi,huzuru çağrıştırırdı bana...

iyi gecelerrr dostlarımmm....

gece daha yeni basliyo delitay (:

cok mutluyuuuuuuuuum ^^

herkesın beyın dalgalarına ıhtıyacımm varr ..lutfen benım ıcın olumlama yaparmısınzz...atamalrr varrr .atanmamm ıcınn..yardım edınn :(

yarın lys sınavım var kendime güveniyorum ama yinede içimde bir kuşku var yapıcam yapıcam herşey çok güzel olucak tüm sene çalıstım hakettim ben bunu :D umarım bu gece uyku girer gözüme...

yarın lys sınavım var kendime güveniyorum ama yinede içimde bir kuşku var yapıcam yapıcam herşey çok güzel olucak tüm sene çalıstım hakettim ben bunu :D umarım bu gece uyku girer gözüme...

258892588925889
canım benim Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah gece yatarken biraz nefesini dinle dua et Allahım emeklerimin karşılığını göster bana de İnşallah çoook güzel geçicek,dualarım seninle o heyecanın ne ağır bişi olduunu hatırladımda..

ben hem dua ederim hemde olumlama yaparimsevincli

pazar gunude benim var bende isterim amaaaa :)

rüyalarımı kontrol edebiliyourm hatta istediğim kişiyi bile gördüm rüyamda ancak sabah gözümü açtığımda rüyamdakiler gözümde canlandı gibi oldum herşeyi net hatırlıyordum ancak geri uyuyup kalktığımda ise hiçbişey hatırlıyamadım bi kaçgündür oluyo kötü bişeymi bu napmalıyım sizzce: (

içimdekıelrı yazamıycka kadar yorgunum....

Ya yokk,, ben ne istediğimi bile bilmiyorum daha :S

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri