Gölgelerin efendisi...(bu bağırma versiyonu sonuna ne geliyordu hatırlamıyorum) Havada bulutları görünce içimden öyle seslenmek geldiy789
İmrendim şu an sana biliyor musun? :yenii uyandım, facebookumu dondurdum azcık uzaak durmalıyımrt67 daha kahvaltımı edicem...sonra bulaşıklar beni bekliyorwave44...sonra da çay demliyip dizimi izlicem...smileydance sanırım gene yağmur yağcak gök gürüldüyo blissy
başka yapcak bişey yokk... bad45
İmrendim şu an sana biliyor musun? :![]()
İmrendim şu an sana biliyor musun? :![]()
Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456canım gel o zmn beraber yapalım y789 çayı yaniii merak etme temizlik yaptırmıcam![]()
Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456
Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456
sevdiğimle ayrıldıkk..( ama ben onula birlikte mutlu mesut huzur içinde aşk dolu bi hayat yaşamak istiyorum...ne nekdr mümkün bilmiyorum..aramızda hep bi bag olduğuna inanıyorum..geri dönecek ve biz kaldığımız yerden devam edicezz..
pollyanamıyımm neyimm
amann olsunnn..
![]()
ilk önce kendi kendinle konuş kendinin psikoloğu ol canım sonra içindekileri gözyaşlarınla boşalt sonra balkona çık temiz havayı içine çek blmiorum orda hava nasıl burda yağmur yağdı miiiss gbi bi hava var utananadam eminim gülmeye başlıcaksın ya bn nie kendime işkence ediomşum ki hayat bana güzel, kimse beni üzemez...hangi düşüncelerdi yaa atamadığım kim ki onlar? sonra açıcaksın bi roman havası ohhh dökceksin kurtlarını sonra çayını yudumlarken beni hatrlıcaksın girlhaha teşekkür edeceksin actionsmile
ama beni sevdiğini söylüyor .. o askerden geldikten sonra kavgalarımız artmıştı evlendiğimizde de böyle olup ayrılırsak ozmn daha çok üzüleceğiz vs...diye ayrıldık![]()
ayrılmak onun kararıydı çnkü ben bunların gecici olduğunu düşünüyorumm..psikolojiside ii deiildi...yaaa bilemiyorumm ben çook ama çok üzgünümmm 1,5 ay oldu ayrılalı
( onu çook seviyorum napiyim seviyorum işte..
(((
ama beni sevdiğini söylüyor .. o askerden geldikten sonra kavgalarımız artmıştı evlendiğimizde de böyle olup ayrılırsak ozmn daha çok üzüleceğiz vs...diye ayrıldık![]()
ayrılmak onun kararıydı çnkü ben bunların gecici olduğunu düşünüyorumm..psikolojiside ii deiildi...yaaa bilemiyorumm ben çook ama çok üzgünümmm 1,5 ay oldu ayrılalı
( onu çook seviyorum napiyim seviyorum işte..
(((
hahahahakatılıyorum valla
aa tekirdağmış e trakya normal ya göçmensin ya trakyalısın dicektim
bende bir hafta dondurdum hesabımı şimdi gene açtım ama kapıcam sıkıldım
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.