Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
derinnn nefes algirlhahaaklı sıra beni kıskandırıp snirlerimi bozacak.. 2600 tuh788
ya ne yapmaya çalışıo bu kadar sorumsuz olamazsınn.2600
ommm ommmm kendimi mutlu hissediyorum
mutluyum-huzurluyum ommm
derinnn nefes algirlhaha
sağlık olsun boşverilişkisi varmış![]()
sağlık olsun boşver![]()
Seninle bu konuda ayrılıyoruz Özlem'cimhavalar çok kötü,canım sıkılıyor hiç bişi yapasım yok:.:
Düzelicek bunlar son yağmurlu havalar. Artık yaz geldihava bozuk olunca otomatik moralim bozulur benim![]()
Evet o konuda hem fikiriz baharları bende çok severim ama daha çok sonbaharıtabii düzelir yağmuruda çok severim aslında ama bozuk iştehava çok sıcak olmasın yazı sevmem ilkbahar daha iyi
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.