Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
hoooop,noooluyo ya hakkımızda atıp tutuyosunuz.meydanı boş buldunuz tabi vurun gariban erkek milletine.
geleyim pisinin sorusuna,bugün süpperim. burcunun gönderdiği filmi izledim ve acayip gaza geldim valla.
hatta gittim kitabını da aldım.hem okuyorum hem izliyorum allah sonumu hayretsin sevincli smiliyface
neden meydanı boşbulalım be yaw hodri meydan şaka tabi ama isterdim tuğhan bir günlüğüne de olsa adet görmenizi yoksa anlayamazsınız neler çektiğimizi dusun 4897
yahu tuğhan bu ülkede ve malesef dünyada vurulan hep kadınlar ,dayak yiyen,töre cinayetlerine kurban edilen ,işkence gören .......................
eh arada böle sizede vuralım istedik yahu severizde meraklanma sen onayi
ya tuğhan bak alınmak gücenmek yok bu ülkede kadın olmak çok zor zanaat aslında heryerde öyle ama burda daha da öyle. kadın olmak erkek olmaktan kat be kat zor ne demek istediğimi bal gibi anlıyosun.
ehehe benim kadar kadın olmanızı benden başkası istememiştir
sen iste erkek olamamızı ben olurum severek hadi olayım
şaka bir yana Tuğhan sonunda anlaşabildik ve seyrettiğine sevindim bende bu bilgilerden sonra kadın erkek farkı olmamalı
şuan süppperim. sabah her sabah olduğu gibi kamyon çarpmış gibi uyandım.acayip olusuz yüklenmiştim. sanki beni uykuda sabaha kadar dövüyolar ya.sonra yine kendimi programladım bugün süpppeeer geçecek,mutluyum,çok rahatım diye. tabi doğal olarak şuan mutluyum günüm süpppeeer değil,süüüüüppppppppeeeerrrrr geçiyor. umarım hepiniz öylesinizdir blissy gulensmiley derty s456 sevincli
ben de karmakarışırığım,
bir yandan yorgunum işyerinde çok sıkıldım,
bir yandan da kıskançlık krizim başladı ,
kocamı kıskanıyom işteeeeeee,
ama vazgeçmek de istiyom bundan
yamannnnn çelişki.........
yine çok sakinim daha doğrusu sakin olmaya çalışıyorum kızımın bütün sinirlendirme ve çıldırtma çalışmalarına rağmen gayet iyi sabrediyorum ve sakinim
Cerencim kıskançlık krizleriyle hayatını zehir etme o krizler bir başladı mı gerisi gelir sen gönlünü ferah tut ve eşine güven şüpheyi kalbine sokma . smiliyface
deminki fenalardayım lafımı unutunnnn sevincli şu an elimde koca bi külah karamelli dondurma war değmeyin keyfimeee smileydance şimdi gidiyorum nazlı yarim diye bir dizi başlıyor onu izliycemmm smiliyface
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.