Şu an ki ruh halim..

Ynt: Şu an ki ruh halim..

dışarda harika bir esinti olmasına karşılık odamda yanıyorum ben ama neyse ki pencereden arada bir de olsa yüzüme vuran rüzgar beni biraz olsun serinletiyor bir yandan da mayıştırıyor. göz kapaklarıma malup olmak üzereyim uykulusmile

teşekkürler Elif,
bugün yeni bir gün ve daha iyiyim,
gün boyunca böyle devam etmeye çalışcam,
sevgiler hpm2 hismiley

şu an patlamaya hazır bomba gibiyim sıcaktannn bayılcam bir de üzerinize afiyet akşam yemeği biraz fazla kaçırmışım da ama bir daha yapmıcam bunu çok fenaaayımmm

Bu siteyi ve müzikleri bulduğum için çok mutluyum.Bol bol dinliyorum..

Berbat durumdayım sad456

Her açıdan çok kötü bir dönem geçiriyorum,gözlerim ağlamaktan şiş olarak dolaşıyorum,çok mutsuzum...

Bir peri gelse bu gece yarısı ve hayatımda mucizeler gerçekleştirse...

Yatsam kalksam herşey yoluna girmiş olsa,herşey çok güzel olsa... Mutlu olsam,allahım lütfen çoooook mutlu olsam(dünya yerinden oynar mı?)

Sevgi ve saygının bitmediğini gördüğüm bu gün çok mutluyum smiliyface

tresome ' Alıntı:
Berbat durumdayım sad456

Her açıdan çok kötü bir dönem geçiriyorum,gözlerim ağlamaktan şiş olarak dolaşıyorum,çok mutsuzum...

Bir peri gelse bu gece yarısı ve hayatımda mucizeler gerçekleştirse...

Yatsam kalksam herşey yoluna girmiş olsa,herşey çok güzel olsa... Mutlu olsam,allahım lütfen çoooook mutlu olsam(dünya yerinden oynar mı?)
Sevgili tresome,
senin en büyük mucizen sensin yani kendin böyle durumlarda sana senden başka kimse yardım edemez tüm gücün ve mutluluk kendi içinde bir an önce keşfedilmeyi bekliyor sadece
sevgiler herşey gönlünce olsun hismiley

blissy blissy blissy blissy

işte bugün yukarıdaki smiley gibiyim,
bıdır bıdır,
azıcık haylaz,
mutluyum yani,
bugün bitince tatil başlayacak,
akşama da yayılacam, ama boş boş TV seyretmek yerine kitap okuyacam.
zaten kendimi de seviyom artık, 98569 98569 98569 98569 98569
tek takıntım müdürümün beni de etkileyecek bir karar alması bugün,
inşallah olumlu olur. blook

Günlüğüme yazdığım gibiyim bugün. KISKANCIM, KISKANCIM, KISKANCIM, SİNİRLİYİM, PATLAYACAK BOMBA GİBİYİM. Off yaaa offffffff

angel2030 ' Alıntı:
Günlüğüme yazdığım gibiyim bugün. KISKANCIM, KISKANCIM, KISKANCIM, SİNİRLİYİM, PATLAYACAK BOMBA GİBİYİM. Off yaaa offffffff
sezen ablanın geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmedi ki..'' die ki o güzel şarkısının sözleri geldi dolandı dilime

iyiyimm nötrüm 44 hayat güzel ben güzel insanlar daha güzel daha ne olsun 44

Emel harikasın yaa. Ne diyiim ben sana artık bundan daha güzel bir motive olabilir mi? t678

angel2030 ' Alıntı:
Emel harikasın yaa. Ne diyiim ben sana artık bundan daha güzel bir motive olabilir mi? t678
art56art56 olabilir angel senin msjında benim motivasyonumu attıryor gulensmiley

nöroloji sınavını geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim çoooooooooooooooooook mutluyyyyum
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blissy gulensmiley
k8908 956k sevincli clapping hpm1 derty uy897 uy897 uy897 music45 s456 smileydance f678h u859

PSİKO ' Alıntı:
nöroloji sınavını geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim çoooooooooooooooooook mutluyyyyum
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blissy gulensmiley
k8908 956k sevincli clapping hpm1 derty uy897 uy897 uy897 music45 s456 smileydance f678h u859
khkh56 khkh56 harika yaa 25889 blissy

tebrikler psikocum ohh hadi geçmiş olsuun... yrl78

Bende çok tebrik ediyorum Psiko.... hismiley
Aslinda bu konu burada kalmasin uzun zamandir sitede parti yapmiyoruz.Şöyle br parti başlığı mı açsak..
Halay videoları müzikler uy897 guitar hpm1 dl67

hayatimdegisti ' Alıntı:
Bende çok tebrik ediyorum Psiko.... hismiley
Aslinda bu konu burada kalmasin uzun zamandir sitede parti yapmiyoruz.Şöyle br parti başlığı mı açsak..
Halay videoları müzikler uy897 guitar hpm1 dl67
khkh56 khkh56 yok daha neler khkh56

Pisiko tebrikler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri