Şu an ki ruh halim..

Ynt: Şu an ki ruh halim..

olur böyle şeyler tabi...

ama cümlen biraz ağır olmuş bence... sadanim
haksızlığa uğramak biraz ağır bir kelime değil mi?
kimse haksızlığa uğramaz bence... haksızlığa uğradığını hissesder.. sonra haksızlığa uğradığını hissedince, haksızlığa uğradığını bir daha hisseder...bööyyleeee gider bu

ama seeennnnn, neşeli mutlu sevgi dolu bir sitedesin, ve dünya tatlısı oğlunun şirinliklerine mutlu mutlu gülüyorsun...
ne güzel....

arkadaşlar, şu anada şirketteyim, çalışıyorum normalde stres dolu bir şirketteyim..
ama kimse beni üzemez, kimse bana haksızlık edemez, kimse beni kıramaz....
mutlu mutlu çalışırken, ben de sevgi dolu hayatimdeğişticilerle yazişiyorum...
gulensmiley
tüm stresler arkamda kaldı s456

Bugle ' Alıntı:
Bugün kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum...

haksızlığa uğramak...veya haksızlığa uğradığını hissetmek...belkide aleyhimize gibi gözüken bu haksızlığı kendi lehimize dönüştürebiliriz

çook zengin hisediorum.
işim, oğlum, ailem, sevdiklerim var diee. b456

Sevgili Dost ne güzel demişsin,ne hoş demişsin...Tebrik ediyorum seni canı gönülden.. clapping

Şu an kendimi çok mutlu , çok huzurlu , çok iyi hissediyorum actionsmile

6 yıldır görmediğim 20 yıllık arkadaşımla buluşacağım için,harika hissediyorum.Eskisi gibi uçuk kaçık,ergenlik sohbetlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum.Ortaokuldan beri aynı şirinlik ve espri yeteneğiyle kırıp geçiren tatlı arkadaşım ranişimle bakalım ne kudurukluklar yapacağız... cilgin897 Dostluk gibisi yok,hele ki yıllarca yenilenen..

başarılı 44

ben bugün kendimi bulaşık suyu gibi hissediorum grimsi yarı köpüklü yarı pis ne alakaysa rt67 sinirliyim ve ağlamak da istiyorum sadanim
depresyonda mıyım ne b456

mutlu heyecanlı... blissy

bi hastamı kaybettim sabah saat 5 te
o yüzdenbiraz içim buruk

haftanın son günü çalışmakdan içim dışıma çıktı....
akşam olsun, mesai bitsin.. evime gidim istiyorummmmm.....
sıkıldım.

tatilsmiley

tatil modundayım.

aynen ben de su dakıkadan ıtıbaren tatil moduna girdim, ıs basvurularımı yaptım cok sukur guzel gelısmeler de var, ıcım rahat sekılde osmanlının hukmettıgı yerlerı gormeye gıdıyorummm, uzun sure gıremeyebılırım internete, donusumde ıs ıcabı baska bır yerde kalacagım cunku.. sımdı tek derdım gıttıgım yerde net bulmak olacak, hayalcım medıtasyonu cep telefonuma yukledım, bırakmak yok, sızınle aynı zamanda dınlemeye gayret edıcem... sevgıler hepınıze tresor tatilsmiley

sizlere iyi tatiller iyi eğlenceler sevgili Coşkun ve Tresor tatilsmiley hismiley

huzurlu sakin ve mutluyum super

şaşarozz oldumu düşünüorum..:))))) çok komik bi hata yaptımda..söliyemem..:p

bad45 88a

yaa ben neden böle hiperaktifim anlamıom kanserim hala gülüom yav ben den manyak varmı acaba bu dünyada aa34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri