Şu an ki ruh halim..

Ynt: Şu an ki ruh halim..

ruh hali : fighting myself

pek bi pozitifim.ve de enerjikim nasil olacak başka..işler cok beş kuruş yok..hic farketmez..hallolur..
onemli olan güç enerji.
hep boyle dua ederim tanriya o şevki o gücü enerjiyi sagliği doğru kullanmama izin ver diye..
e daha ne istiycem..

pisimbat çabik gelir insallah.sitede resmi kedi şart.. cat3500
kolay gelsin pisimbat cat56

bomba gibiyim herzaman ki gibi
smiliyface

aaahhhh ahhh ::) sanırım ben utananadam

dilekcik ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:

aşıkmı olduuun girlhaha

sanırımm utananadam bilmiyorum henüz bi kaç gün sonra anlarım kendimi ttli3

sevgili dilek henüz yüreği sakinlemiş biri olarak sana yapma yakma kendinii diyorum sevincli

25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:

aşıkmı olduuun girlhaha

sevgili dilek henüz yüreği sakinlemiş biri olarak sana yapma yakma kendinii diyorum sevincli

ben yapmıyorum ki bitanem yaaa o yapıyo dinlemiyo beni ahh kalbim aa34

dilekcik ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:

aşıkmı olduuun girlhaha

oo sen çoktan ipleri vermişin yürecegizine... terli345 galibasını düşünüyoruz bide girlhaha e hadi hayırlısı bakalım b456

25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dilekcik ' Alıntı:

aşıkmı olduuun girlhaha

oo sen çoktan ipleri vermişin yürecegizine... terli345 galibasını düşünüyoruz bide girlhaha e hadi hayırlısı bakalım b456

amin inşallah hayırlı olur ttli3

sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a

kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım.
biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.

üç_gömlek ' Alıntı:
aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.
vallaha bilmiyom ne buluyon da konusuyon? girlhaha

biraz gerginim şu an

bazı insanlarla arama çok fazla mesafe koyuyorum ne bileyim belki karşı taraftan da kaynaklanıyordur bu gün mesafeli bir günümdeyim

Yerim kız senin mesafeni... kiss3.
Sen hayatla mutlulukla arana mesafe koymada insanlarla koy bazen gerekiyor.. kiss3
Ama bize değilllll 44 kiss3 kiss3

Haklısın bazı insanlara mesafe gerekiyor,mutluluğa mesafe asla, kapım ardına kadar açık

Hiç sizlerle mesafe olur mu aramda canlarım benim ya

üç_gömlek ' Alıntı:
sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a

kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım.
biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.

al benden de o kadar dilim sussa beynim susmuyor dili bi şekilde susturuyoruz da zihinnn hiç mi durmaz yaa azcık otur diyorum yok çay iç kahve iç o da yok..

fighting myself yani yrl78

beceriksizliğim üstümde uykum var gergin bi gün gecirdim

biraz durgunum.bugun aldigim haberler biraz durgunlastirid beni.yorgunumda ustelik.su bilgisayar da beni sinir etti format aticam.offf ya bide onla mi ugrsacagim.en iyisi boyle kalsin....cok keyifliyimdir ama bu aralar oyle degil.hatta su pc yi pencereden atsam negzule olur tam cozum.ama o zaman nasil girecegim siteye diye duusndugumden atmiyorumyoksa affetmem...!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri