Şu an ki ruh halim..

Ynt: Şu an ki ruh halim..

ana?? evet shaman noldu nazarim mi değdi? şaşkın nazarim değmez ama..arada keyifsiz olunuyor..umarim hop diye gecer shaman..
yarin annem fitik ameliyati olacak bu arada arkadaşlar. moralim yerinde ama pozitif enerjilerinizi bekliyorum..
sevgiler kiss3

derhal sevgiyle ...şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun

geçer canlarım benim bu ara yaşam hakkına saygı göstermeyenlere takıldım ondan ...
zannediyolar tek canlı insan.. kızgınlığım onlara....

jaunty cim şifalarımız yanında tatlım... anneciğini öp güzel yanaklarından...

habersiz bırakma bizi sakın..

sevgilerle

Profilinizin altında durumum modu eklenmiştir.Günlük ruh halinizi profilinden seçerseniz ona uygun resim çikacaktir.

relax 44

su bilgisayarima gireni bir bulsam.... n9598

uyku modundayım uykulusmile

herkese gunaydin arkadaslar gulensmiley

meraklı girlhaha
SuMBuL ' Alıntı:
su bilgisayarima gireni bir bulsam.... n9598
ne oldu ki ay ? merak ettim sevincli

bomba gibiyim
soylemistim bu trojen kurtulmaz benden diye aa34

kendimi harika hissediyorum
bugun cok enerjigim

gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley

huzurluyum ttli3

annem iyi teşekkurederim.cok bariz derecede rahat oldu ameliyati..kendi bile cok şaşirdi.. kiss3

uykummm varrrr uykulusmile

Yorgun ve yoğun bir günün ardından nihayet kendi kendimle başbaşayım , huzurluyum actionsmile

jaunty ' Alıntı:
annem iyi teşekkurederim.cok bariz derecede rahat oldu ameliyati..kendi bile cok şaşirdi.. kiss3

ohh nihayet beklenen güzel haber...

iki gündür gözlerim seni arıyodu...

anneciğine selamlar... çok büyük geçmiş olsun canım...
bundan sonrası için yine sizin sevginiz ilginiz ve dikkatli bakımınız la bir an evvel toparlanacağına inanıyorum..

enerjilerimiz ve dualarımız yine sizin yanınızda canım...

sevgilerle...
ark5

uykulu b456 ve özledim dolu sevincli

25emel ' Alıntı:
orpheo ' Alıntı:
vizeler yaklaştı iyice nasıl olabilirmki demicem.herşeye rağmen iyiym yav.hayat fena değil. ark5
sakın aşık olma hel hele vize zamanı ark5

ne aşkı ablacım.paraya aşık olmuşum ben bikere.tieeeyy:)

teşekkurederim shamanic biraz yogunlaştim annemle de ilgileniyorum..herkese teşekkurler. kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri