Telekült Kardeşliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bir düşüncemi söyleyeyim . Bir hafta boyunca aynı metni okumak insanı sıkar tabi ki her gün farklı bir kişi için okusak daha eğlenceli olabilir ayrıca saati de çok geç yapmışsınız o saatte ben uyuyor oluyorum dolayısıyla hangi saat bana uygunsa sizin saatinize yakın bir saatte girip okuyorum...

bencede doğru...erken bize uymuyor vitamincim yaa...sorumluklarımızdan dolayı..
ben enerjiye inananıyorum inşallah senin için hayırlı olmuştur turhan..kişi sayısı önemli ama çok önemli değil..,bence mühim olan inananların inanç gücü..katılma isteği..isteyerek biri için birşey yapmak kolay değildir..karşılık beklemeden yapmak..sen ne zaman istersen turhan..metnimi merakla bekliyorum..

bana da 22 sonrası her saat uyar.
Ama ille de gündüz olsun derseniz, ayak uydurmaya çalışırım.

Tamam hangi saati isterseniz o saat olsun uymaya çalışırım...

Arkadaşalar yarın son kez benim için okuyacağız yine 22:30 olsun. Pazartesi Bluegirlx için 23:30 da okumaya başlarız. Vitamin sende biraz gece hayatına alışırsın :) çok erken uyumak faydalıymış ama dünyaya ayak uydurmak zorunda kalıyoruz biz.

bugün yeni saatte göre 23 .30 olmasın arkadaşlar..biraz yorgunum..22,30 da yapabilirim ancak..yarından sonra 23,30 yaparız..

Zaten bugün benim için son kez 22:30 da okuyacağız yarın senle 23:30 a çekeceğiz.

vitamincim gelişme varmı demn yanlış..gelişmeyi aynı gün ölçemeye biliriz.evren turhan için çalışmaya başladı sen merak etme...

Bende öyle hissediyorum ama henüz ölçülebilir bir şey olmadı. bu arada ben bugün kaçerdım :) 23:00 da okuyacan artık tutarsa :)

Bluegirlx senin şarkını grupta yayınladım diğer arkadaşlarda ordan bakabilirler. biraz daha özel oldu sanırım biraz günlüğünü karıştırdım. isim lazım ama en azından ön adını bilsek diyorum. beğenmediğin eklemek istediğin birşey varsa bildirisen değiştiririz

Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın.

merhaba yaz başı itibariyle bütün tekalüt kardeşleri ortadan kayboldu..hepinizi çok özledim..nerelerdesiniz..hala benim kardeşimsiniz..

hayatımdeğişti.com sitesini tüm dünya tanıyoruy897

hayatımdeğişti.com sitesi dünya çapında tanınıyor.

Ayrıca ne güzel çalışma yapılmış burada. Metinler yazılmış, grup çalışması falan yapılmış. Çalışma içinde çalışma. Ama sanırım bir iki yıldır ara verilmiş o zaman bu konularda bilgim olsaydı ve burada olsaydım ben de katılmak isterdim.
:))

Telekült grubu ben de güzel bir anı olarak hala aklımda. Zaman zaman metin bile aklıma geliyor.

Tekrar grup kurabilirsiniz. Ben de katılırım. actionsmile

telekült kardeşligi deyince, bu konuda egzersiz yapılabilecek bir kardeşlik olarak algılayıp açmıştım, bi haftadır filan bu konuyu düşünüyordum malum herkese açamıyorsun böyle konuları, nerden bulurum kimle yapabilirim nette başlık atıp degerlendirsekmi diye zihnimi zorladıgımdan olsa gerek, okur okumaz bu konuya yordum hemen :))) ama fikir çok güzel, açan arkadaş sagolsun..böyle bi etkinlige bende varım, seve seve.. 956k

hadi bakalım ortak istekleri olanlar bir araya gelsin çalışalım. kiim neler istiyor..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri