Telekült Kardeşliği

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım, öncelikle kimler katılıyor, bunu belirleyelim derim ben..
 
uygulama çok hoşuma gitti ama nedense devam etmemiş tekrar yapılırsa bende katılmak istiyorum. inşallah güzel organize oluruz
 
tamam. organizasyonu başlatıyorum.. hem takibat ve planlama açısından hemde motivasyon açısından haftabaşı(pazartesi) başlatmayı düşünüyorum.. katılımcı listesini belirlemek ve metni hazırlayabilmek adına 1 hafta süre ayırıyorum..yani 27 şubat ta telekült kardeşligimiz başlıyor..hayırlı ugurlu olsun..956k
 
Beni de yazabilirsiniz listeye. Gerçi konu istemeye gelince öyle bir kaldım. İste deyince isteyemiyorum ki. Ben enerjinize enerji katmak istiyorum. Çok güzel bir çalışma olacağına inanıyorum. Metin konusu ne olacak kim yazacak herkes kendi metnini kendi mi yazacak? Telekült gücü kitabındaki metinlerden esinlenebiliriz. Hatta bazılarımız oradakilerin aynılarını bile kullanmak isteyebilir. 7 gün içinde katılan insanları belirleyelim gruba kişi sayısı koyalım mı? Çünkü çalışma uzayınca insanlar devamını getiremeyebiliyor. 8 kişi olsun mesela o zaman 2 aylık bir sürede çalışma biter. Her kişinin metnini bir hafta okuruz. Tabi biliyorum daha çok insan daha çok enerji ama bu tür çalışmalarda bazı arkadaşların devam getiremediğini görüyoruz. O nedenle böyle bir şey söyleme gereği hissettim. Kimse özel üzerine alınmasın. Eğer çok istek olursa aynı saatte çalışma yapılacak ikinci bir grup daha kurulur. Birlikte istemenin enerjisi çok güzel bence iki grubun aynı anda çalışması bile enerjilerine enerji katar. Çünkü hepimiz isteyeceklerin gerçek olacağına koşulsuz yürekten inanacağız. Sevgiler.
 
bencede bir liste yapmak çok iyi olur. isteyen herkes metni okuyabilir ama kimin için okunacağı bir listeyle belirlense çok iyi olur.
 
evet, devamını getiremeyecegini düşünenler katılmasın lütfen.. metinleri kişinin ihtiyacına göre, telekült gücü kitabından alıntılayabiliriz, eklemeler çıkarmalar yapılır ve tabi son haline çalışılacak kişi karar verir... bir de metni burda yazmamamız gerekiyor, kitabın uyarısına göre.. katılan arkadaşlara özelden metni ve isimlerimizi göndeririz..
 
evet, devamını getiremeyecegini düşünenler katılmasın lütfen.. metinleri kişinin ihtiyacına göre, telekült gücü kitabından alıntılayabiliriz, eklemeler çıkarmalar yapılır ve tabi son haline çalışılacak kişi karar verir... bir de metni burda yazmamamız gerekiyor, kitabın uyarısına göre.. katılan arkadaşlara özelden metni ve isimlerimizi göndeririz..

katılan arkadaşların çok çok istisna bir durum olmadıkça devam edeceklerini düşünüyorum. siz hazır olunca haber verin hep birlikte başlayalım allahın izniyle
 
dileklerimiz de hazırdır heralde :)) arkadaşlar şimdiden haftanın hangi saati uygulama yapacagımızı kararlaştırmaya çalışalım..hepimize uygun bi saat olmalı, aynı anda yapmamız gerekiyor çünkü..siz ne dersiniz kaç gibi olsun uygulamalar?
 
Ben de katılmak istiyorum.Beni de ekleyin lütfen.Metni kim hazırlayacak peki belli oldu mu?Akşam 23-23:30 gibi uygun olur mu?Ya da erken uyuyan varsa daha erken de olur.Hepimiz toplanabilsek bir konuşsak.
 
tabiki frezya, hoşgeldin aramıza... odaktaki arkadaşımızın dileginin konusuna göre şifadır şanstır vs. kitaptaki metinden alıp, üzerinde eksiltmeler eklemeler yaparız diye düşündüm ben..tabiki grup olarak fikirlerimizi koyarız şunu ekleyelim şunu eksiltelim diye,tabi son halini odak kişi belirleyecek..biz de onu okuyacagız hepimiz..
 
Hoş buldum:) Tamam,çok iyi,yalnız ben kitabı okumadım ben de yok sanırım kitap elinde olan bir arkadaş ayarlar metni.Özelden isim soyisim fln veririz herkes için uygun olursa.27sinde başlamayı planlıyoruz değil mi?
Bu arada hayatimdegisti.com dünya çapında tanınıyor :)
 
hayatimdegisti.com dünya çapında tanınıyor :)


kitap bende var.. bizi pek tatmin edecek şekilde degil metinler ama dedigim gibi bizler ekleme çıkarma yaparız üzerinde.. saat olarak benim bir problemim yok,cok cok gece kalmadığı sürece.. isim soyisim gerekli evet..ve bence yaşları ve konumunu da bilmek lazım, kafamızdaki silüeti dogru canlandırabilmek adına..karışıklık olur diyorsanız, isim soyisim,çalışılacak kişinin ismi(anneniz,cocugunuz vs..dileginiz kimin içinse), yaş ve bulundugunuz şehiri özelime atarsınız, bende herkesinkini listeleyerek cuma yada cumartesi katılımcıların özellerine yollarım..
 
çok uzun sürecek bi olay değil o yüzden benim için günün her saati uygun. kimle başlıyoruz kimle devam ediyoruz bellimi. sıra bana geldiğinde metin konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak.
 
metin konusunda yardımlaşırız tabiki.. benle başlamasını talep ediyorum..ama tabi aciliyeti olanlara öncelik verebilirim kendi adıma...
 
benim için sorun yok bende 2. olarak talip olabilirim diğer arkadaşalr için sakıncası yoksa
 
bana uygun.. dedigim gibi aciliyeti olup rica edenleri öne alabiliriz sorun olmaz..
 
Arkadaşlar sizin için de uygun olursa ve simree senin durumunun çok aciliyeti yoksa ben alabilir miyim ilk sırayı?Sağlık durumuyla ilgili de.Nedenini özelden yazarım sizlere.Bir de dileklerimizi kimseyle paylaşmayacağız değil mi?Yani grup haricinde.Yoksa olumsuz düşüncelerden etkilenebilirler diye düşünüyorum.En azından çalışma bitene kadar.Siz ne dersiniz?
 
frezya durumunun aciliyeti dolayısıyla öne alındı, ondan başlayacağız.. evet dilekler aramızda kalsın..hazırlanan metinin de burda yazılmaması gerekiyor..özelden gönderilecek..
 
Teşekkür ederim simreecim sıranı verdiğin için.Arkadaşlar için de uygundur umarım.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst