Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Yaptığımız şeyler için pişmanlık zamanla geçer, ama yapmadığımız şeyler için pişmanlık ömür boyu sürer...

Yazdığım için pişman mıyım? : Hayır...
Ama şaşkınım şaşkın

Tanışma mesajımda burası Cennet olmalı demiştim; ben yine de 1 çürük elma için bu görüşümü bozmucam8977

Şimdi çürük elmadan üstüne alınana da cevap hakkı doğacak. Ama umurumda değil. Beni anlamayanı ben hiç anlamam.guitar
Vampirella sana çoook teşekkürler, benimle empati kurabildiğin için.

Demek ki bunu da yaşamamız gerekiyormuş.

Ne olursa olsun, kötülükten, kin ve nefretten kimseye yarar gelmez.
Bu nedenle yaşasın iyilik ve güzellik, yaşasın mutlu paylaşımlar diyorum. Abartmıyorum khkh56
cilgin897

anlasamamızın temel sebebi bu iste
siz sevgi
ben kin ve nefret doluyum sanırım...

arkadas umarım sorununu kendısı ıcın en makul cozumle sonuca ulastırır...

estağfurullah y789

Yaptığımız şeyler için pişmanlık zamanla geçer, ama yapmadığımız şeyler için pişmanlık ömür boyu sürer...

Yazdığım için pişman mıyım? : Hayır...
Ama şaşkınım şaşkın

Tanışma mesajımda burası Cennet olmalı demiştim; ben yine de 1 çürük elma için bu görüşümü bozmucam8977

Şimdi çürük elmadan üstüne alınana da cevap hakkı doğacak. Ama umurumda değil. Beni anlamayanı ben hiç anlamam.guitar
Vampirella sana çoook teşekkürler, benimle empati kurabildiğin için.

Demek ki bunu da yaşamamız gerekiyormuş.

Ne olursa olsun, kötülükten, kin ve nefretten kimseye yarar gelmez.
Bu nedenle yaşasın iyilik ve güzellik, yaşasın mutlu paylaşımlar diyorum. Abartmıyorum khkh56
cilgin897

Bu görüşünü bozma öyle de deme tabiki oda sana yardımcı olmak istedi sonuçta
ve şüphe etme burası CENNET O0
hepinizi seviyorum sapkal89

Yüksek ses çıkaran bir müzik setini hoperlorları yukarıya çevirerek tam o gürültü anında sonuna kada raçın, önceden diğer komşularınıza haber verin. Ben yaptım kurtuldum sen bilirsin.

gece yataktan düşmüştüm
istemeyerek oldu kusuruma bakma...

Teoman arkadaş ciddi bir konu sormuş, kendisi başedebilseydi bize sorarmıydı?

ha doğru konu ciddi olduğu için burada yapılacak her yorumun ciddi olması gerekiyordu unutmuşum!!
ayrıca bu tür sorunlar başedilemeyecek türden değil
insanın bu durumda tek yapması gereken, üst komşuya gecenin bir yarısında çıkardığı gürültüden dolayı rahatsız olduğunu söylemesi...

teo, sen doğru sölüyorsun düz mantık bunu söylüyor, haklısın. Ancak bireylerin yetişme tarzları, farklı kültür yapıları, sevgileri, korkuları, yaşam biçimleri birbirinden farklıdır. Bu farklılık olmasaydı zaten böyle bir şikayet olmazdı. Birisi gayet nazik , kibar, süpürgenin sapını tavana vurmuyor, kapıyı çalıp hop hemşerim, demiyor. Diğer yaratıklarda tepesinde zıplıyor. Medeniyetin kitabı yok, ayı ayıdır. insan da insandır. Ancak baş eğmek değil de sesin dozu fazla olmasaydı, şöyle bir telkin olabilirdi. " olur böyle şeyler, misafiri var, yada çocukları küçük belki anne babayı dinlemiyordur. olsun biz de birzamanlar çocuktuk. " Kısacası sabır çok zor şey. Ancak yine de komşu aile reisi ile kadınla erkek diyaloğu olmasa iyi olur. Sözlü olarak, ben dili ile yani " ben okula ( işe ) uykusuz kalıyorum, biraz daha dikkat etmenizi istiyorum " uyarısı ben ce en önceliksi.

arkadaşım bu dünya gayet adil bir dünya huzursuzluk yapan asla yaptığının aynısını tatmadan ayrılmaz bu dünyadan,bizimde daha önceki oturduğumuz evde benzer şekilde davranan bir üst komşumuz vardı,hatta senin komşundan daha huysuz diyebilirim,dahası bizim evden ayrılmamız için bilerek yapıyordu,kızını bizim kata taşımak istiyormuş,arabamızın üstüne çay döküyordu,gece geç saatlere kadar ses yapıyorlardı,dediğin gibi topuklu ayakkabıyla yürüyordu bilerek ve daha benzeri pek çok şey.Sonra biz evden taşındık ama bir ay sonra da onları ev sahibi evlerinden çıkardı.4897
sadece durumdan rahatsız olduğunu bildir uygun bir dille hala yapıyorsa sabret ve beklesuperxy

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri