öncelikle herkese merhaba.ben çekim yasasıyla ilgileniyorum.hayatıma çekmek istediğim belirli bi insan var.çok istiyorum ama beynimin içindeki olumsuzluklara engel olamıyorum.lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım.
Önce onu hayatına çekmeyi düşünmek yerine çocuğun dikkatini çekmeyi denesen?y789 Yani ne biliyim merhaba diyebilirsin veya uzaktan bir gülümseme de yeterli olur.
Ben başarmıştım.. Ama çocuk çıkma teklif ettiğinde öyle bi rencide etmiştim ki arkasına bakmadan kaçmıştıkhkh56 Ne yaparsam yapayım erkeklere kötü davranmaktan kendimi alamıyorummmm.olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu
Ben başarmıştım.. Ama çocuk çıkma teklif ettiğinde öyle bi rencide etmiştim ki arkasına bakmadan kaçmıştıkhkh56 Ne yaparsam yapayım erkeklere kötü davranmaktan kendimi alamıyorummmm.
O kadar da cadoloz değilim abartma khkh56neden hiç şaşırmadım acaba? smil56
olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu
Valla ben enerji menerji göndermem. Bi kadir inanır bakışı attım mı tamamdır! sonra da birden polat alemdar bakışı atarım o bakışlada kaçarlar khkh56 huyum kurusunbenim sahsi fikrim.. bence bu ibirini isteme enerjinizi kendiniz için daha güzel hedeflere yönlendirseniz sizin menfaatinize olur. sonuçta erkekler bu gün var yarın yok. yane
Valla ben enerji menerji göndermem. Bi kadir inanır bakışı attım mı tamamdır! sonra da birden polat alemdar bakışı atarım o bakışlada kaçarlar khkh56 huyum kurusun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.