yardım!

myfirst

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
öncelikle herkese merhaba.ben çekim yasasıyla ilgileniyorum.hayatıma çekmek istediğim belirli bi insan var.çok istiyorum ama beynimin içindeki olumsuzluklara engel olamıyorum.lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım.

merhaba bu konuyu ben de merak ediyorum ve uygulamaya çalışıyorum ama bunu deneyip başaran bir arkadaşımız varsa ve bize söylerse çok memnun oluruz...

Önce onu hayatına çekmeyi düşünmek yerine çocuğun dikkatini çekmeyi denesen?y789 Yani ne biliyim merhaba diyebilirsin veya uzaktan bir gülümseme de yeterli olur.

çekim yasasını kullanarak olacak bir şey değil bu eğer hayatınıza çekmek istediğiniz kişi bunu istemezse yapamazsınız çünkü başkalarının fikirlerini değiştiremezsiniz ama ben başaracağınıza inanıyorum
siz yine de kafanızdaki olumsuzlukları düşünmeyin olmasını istediğiniz neyse ona odaklanın ve olmuş gibi hayal edin o kişi artık hayatınızda bunu düşündüğünüzde kendinizi nasıl hissediyorsunuz olumsuz bir durum aklınıza geldiği zaman o anki mutluluğunuzu gözünüzün önüne getirin ve o olumsuzlukları kafanızdan atın
sevgiler

Önce onu hayatına çekmeyi düşünmek yerine çocuğun dikkatini çekmeyi denesen?y789 Yani ne biliyim merhaba diyebilirsin veya uzaktan bir gülümseme de yeterli olur.

tatlı cadı cok haklı...y789

olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu

çekim yasası ıle
hür iradeye müdahale mümkün değil

ama

eger seviyorsanız sevdiginizi anlamamasıda mümkün degil

karsılık vermıyorsa zorlamayın derım.

bazı seylerı akısına bırakmalı

olumlu düşünüyorum fakat hiç görüşemiyoruz konuşmuyoruz nasıl olcak bilmiyorum. moralimi bozmak da istemiyorum. bunu başarabilen yok mu
Ben başarmıştım.. Ama çocuk çıkma teklif ettiğinde öyle bi rencide etmiştim ki arkasına bakmadan kaçmıştıkhkh56 Ne yaparsam yapayım erkeklere kötü davranmaktan kendimi alamıyorummmm.

biraz detay versenız?
neden hıc gorusemıyorsunuz, askerde fnmı?
elbet bırının aklına
işte bu!
diyecegınız kadar mantıklı bı fıkır gelecektır.

benim sahsi fikrim.. bence bu birini isteme enerjinizi kendiniz için daha güzel hedeflere yönlendirseniz sizin menfaatinize olur. sonuçta erkekler bu gün var yarın yok. yane.y789
sonuçta siz istedğiniz gibi biri olduğnuzda zaten istediğiniz gibi birini çekersiniz yasamınıza

benim sahsi fikrim.. bence bu ibirini isteme enerjinizi kendiniz için daha güzel hedeflere yönlendirseniz sizin menfaatinize olur. sonuçta erkekler bu gün var yarın yok. yane
Valla ben enerji menerji göndermem. Bi kadir inanır bakışı attım mı tamamdır! sonra da birden polat alemdar bakışı atarım o bakışlada kaçarlar khkh56 huyum kurusun

biraz moral verseniz moralimi bozmak istemiyorum ben olacağına inanıyorum siz de bu konuya pozitif bakarsanız mutlu olacağım. aynı okuldayız...

Allah isterse her şey olur önemli olan umudumuzu kaybetmemek . bunun sırrı bu bence. umudunuzu kaybetmeyin ve o kişiyle mutlu olabileceğinize inanın...

ama o istediğimiz kişinin hür iradesine müdahale edemeyeceğimiz de bi gerçek...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri