YAŞAMDAN BIKTIM!!!

Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!!

yaşamaktan bıktım mı yok galiba bıkmadım şimdiki düşüncelerim olumsuzluk yaşadıgım cogu zamanda hiç bıkmadım ısrarla gıcıklıgına yaşadım ve o anı yasamaya calıştım umursamadım ama yaşamak cok güzel bence herşeye ragmen cok güzel

henüz istediğim şeyleri yaşamadığım için yaşamdan bıktım diyemiyorum :) daha yaşanacak çok şey tadacak çok duygu var. wave

Yaşamaktan bıkmadım ne kadar olumsuzluk olsada hayattaa yapacağım cok işim var çok fazla insan var mutlu etmek istedıgım onların mutluluguyla mutlu olacagım cok zaman var daha önümde ... hem daha ben büyülü bahçe olup melegimide almadım kucagıma bıkarmıyım hiç hayattan ... gulensmiley

Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.Ölmek kolay ...

BEN DE NEDENİNİ BİR TÜRLÜ BULAMADIĞIM 1.5 -2 AYDA BİR MUTLAKA Bİ BEZGİN BEKİR YADA TEMBEL KEDİ GARFİELD HAVASI MUTLAKA AMA MUTLAKA ESER HİÇ AKSAMAZ.O ÇOK KUVVVETLİ MOTİVASYONUM BİRDEN YERALTINA GİZLENİR SBEBSİZCE.BENDE ARDINDAN TUHAF BİŞEKİLDE BAKAKALIRIMM

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri