YENİ GELEN ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR

fleurs46.gif

4852263349 ve deliyürek hoşgeldiniz yanımıza.. vien1
welcome100.gif

mustafa sen artık deneyimli üye oldun sayılır ama geçte olsa hoşgeldin.. ttli3

bouquet06.gif

tekrar hoşbuldk diyim::)

herkese selam arkadaşlar siteyi bugün gördüm,çok ilgimi çekti. kendime çok güzel bi liste yaptım şimdiden. :)) işe yarayacağına inanıyorum. siteyi hazırlayanları tebrik ediyorum..tüm detaylar hakkında bilgi vermişler. alk78 teşekkürler

tugra aramıza hg din aradıgın her seyi bulucaksın sitemizde super hoş paylasımlar

ben de teşekkür ediyorum sen de hoşgeldin hismiley

Merhaba ben de üye oldum.Ben durunun dayısıyım.İstanbul buluşmasında birçoğunuzla tanışmıştık.Yeniden herkese merhaba. hismiley

Canım dayıcım aramıza vien1
dayı ' Alıntı:
Merhaba ben de üye oldum.Ben durunun dayısıyım.İstanbul buluşmasında birçoğunuzla tanışmıştık.Yeniden herkese merhaba. hismiley

dayı bey seni aramızda görmek ne güzel hoşgeldin safalar getirdin.. vien1 safa bulursun inşallah

hoşbulduk, merhabalar...

bende bugün katıldım aranıza çok faydalı olacağına inanıyorum çok teşekkür ederim şimdiden

Bende yeni geldimmm gogogo keşke daha evvel gelseydim 4897

Merhaba

Ben de yeniyim :D

Süblüminal hakkında araştırma yaparken bura çıktı karşıma :)

Bir konuda gördüm birisi mantıklı şeylerler uğraşın demiş arkadaşım hiç mi bilimle teknikle alakan yok :)

Dünya artık bu teknikleri kullanıyor

25. kare neden bir olgu var :) Sonra süblüminal reklamlar, Bu şekilde insanlar yönlendiriliyor falan feşman blissy Tereciye tere satmayalım şimdi neyse 44 dl67

Hoşgeldim sapkal89

Bende yeni katıldım suçluluk ve egoyu dönüşümlü dinliyorum.Çok uzun zamandır sıkıntılı günler yaşıyorum umarım faydasını görürüm zaten çok ilgili olduğum müzikler ve konular.aynı zamanda telkinleri okumak istiyorum ama bulamadım yerlerini 88a yardımcı olursanız sevinirim 96

dayı ' Alıntı:

biraz geç kalmışım ama selam vermeden geçmek istemedim.. utananadam
th_513727mzfgbailft.gif

hoşgeldin yanımıza..

forumda aynı aileden isimleri yanyana görmek mutluluk verici.. ark5
27395b483da0b389eaff01c4958c8069.gif

durucum annen ile babanıda bekliyoruz... ark5

sevgiler... kiss3

escecey
th_994458so4ceb6k9e.gif

azarrath
th_1304895j9btqa7ba6.gif

shaded
th_26146613.gif

emek_su
th_jb7q5j_thjpg.gif

k_mumcu
th_welcome-butterfly.gif

sizlerde hoşgeldiniz yanımıza..
th_welcome-train.gif

dae4fb1213a7d13c2a942d37b84b8e59.gif

sevgiler..

dayı ' Alıntı:

sizide aramızda görmek çok güzel ...hoşgeldiniz... vien1

vien1 durucum dayıyı aile ye kattık...sırada teyze var...onu da bekliyoruz aramıza...ve anneni babanıda...

ailemiz büyüyor bu çok sevindirici... super tekrar hoşgeldiniz dayı...güzel paylaşımlar dileriz... blissy

merhebe ben semra,bugün üye oldum.ama nerede ne yapacağımı bilmiyorum.ne müzik indirebildim nede anladım.birileri bana yardımcı olurmu lütfeeeeeen.tşk

scalikoglu ' Alıntı:
merhebe ben semra,bugün üye oldum.ama nerede ne yapacağımı bilmiyorum.ne müzik indirebildim nede anladım.birileri bana yardımcı olurmu lütfeeeeeen.tşk

hoşgeldiniz...merhabalar... vien1 forumumuz çok kolay rahatlıkla inceleyebilirsiniz...böylelikle zamanla forumu nasıl kullanacağınızıda öğrenmiş olursunuz...... super

ben size bir kaç link vericem incelemeniz daha kolay olur diye...sevgiler... hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/site_kurallarimiz-b1.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler_sonrasi_ilk_etkiler_ve_anketlerimiz-b2.0/

güzel paylaşımlar diliyorum... pc05

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ttli3 Kuantum tekniğiyle ilgili araştırma yaparken bu siteyle tanıştım açıkcası çok etkilendim art56art56 Atakan Beye adıma çok teşekkür ederim umarım faydalarını en kısa zamanda bende görürüm t678

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri