Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lys sonuçları açıklandığı gün mü tercih klavuzları yayınlanıyordu? Tercih işlemleri ne zaman yapılıyor? bilen arkadaşlar var mı?

Ben sınava yıllar sonra tekrar girdim de unutmuşum :DD

lys sonuçları açıklandığı gün mü tercih klavuzları yayımlanıyordu? tercihleri ne zaman yapıyorduk?

sınava yıllar sonra tekrar girdim de unutmuşum :DD

ooo kpss ye allah kerim.daha 4-5 yılımız var kpss için. ben şu sınavı alayım hele.hergün çaış deseler çalışırım.superxy
gülmeyin ama şu sonuçlar için hergün imgeleme yapıyorum.daha 12 gün var sonuçların açıklanmasına.
o zamana kadar ben bu çekim kuvvetini pekala çalıştırırım8977.bide şu iki noktayı öğrenseydim ii olurdu.(çok yazdım)
mutlu günlerrr.............t678

cnm lise mezunlari icin bu kpss son firsatti .hatirlyosan soylemistim gecen sene mezun oldum dye y789 keske girseydn neyse saglik olsn partysmiley

bn snn icin iki nokta yaparm. snde bna dua et y789

cnm lise mezunlari icin bu kpss son firsatti .hatirlyosan soylemistim gecen sene mezun oldum dye y789 keske girseydn neyse saglik olsn partysmiley

bn snn icin iki nokta yaparm. snde bna dua et y789
cidden yapar mısın?utananadamdur sana şimdi dua edeyim.allah gönlüne göre verir inş.Hayatta hep istediğin olur hep başarılı olursun da bana da iki nokta yaparsıny789sebebini bilmiyorum ama seni seviyorum (çekim yasası galiba)smil56

ayyy bnde bnde sevincli
\
yapcam valla hem sna hem kndme hem kardesme girlhaha

sn sdece kndne guven sisteme guven inan. boooll duayla dvm et cnm bnm basaricaz music45

walla yapacaksan adım belkız deil söyleyeyim .yapacaksan bahar diye yap lütfeeeen.utananadamşimdiden çok teşekkürler canım128956herşeye güveniyorum sisteme kendime sana hatta yök e bile ...wave44
kalın sağlıcakla....

walla yapacaksan adım belkız deil söyleyeyim .yapacaksan bahar diye yap lütfeeeen.utananadamşimdiden çok teşekkürler canım128956herşeye güveniyorum sisteme kendime sana hatta yök e bile ...wave44
kalın sağlıcakla....

bahar gec kaldin girlhaha neyse bi tane dha yaparmmmmm mucxx y789

süpersinn canım yaak8908
çok teşekkür ediyorum öptümmmmmmmm.girlhaha

ayyy ne kadarda az kalmis oyle :-) amaan ani yasicam hic beklemicem ^^ baharcim snn is tamam :):)

ayyy ne kadarda az kalmis oyle :-) amaan ani yasicam hic beklemicem ^^ baharcim snn is tamam :):)
hakkaten çok az kalmış.son 9 gün.bende hiç heyecan yok ya(tuhaf)

sevilaycım çok teşekkürler girlhahasen birtanesin k8908
bak hissediyorum işe yarıyory789 boyumda uzuyor zaten.herşey süperblissykendinize iyi bakınnnt678

slm arkadaşlar sonuçlar ayın 12 sinde açıklanacak dedi bir kaç arkadaş.doğru mu acaba dusun2net bişey de demiyolar ki.bilen varsa paylaşsın lütfen.

arkadaşlar kpss cevap anahtarına ve sorularına ulaşabilen varmı..ben bulamadım..

slm ark.lar ne alemdeyiz.saat 8 daha 2 saat var.çok heycanlıyım yaa akşam uyuyamadım zaten.herkes için hayırlısı olur inş.

biran önce açıklansada tercihlere başlasak ben daha çok tercih sonuçlarını çok merak ediyrm ...

son yarım saat çok az kaldı heycandan ölüyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri