ooo kpss ye allah kerim.daha 4-5 yılımız var kpss için. ben şu sınavı alayım hele.hergün çaış deseler çalışırım.superxy
gülmeyin ama şu sonuçlar için hergün imgeleme yapıyorum.daha 12 gün var sonuçların açıklanmasına.
o zamana kadar ben bu çekim kuvvetini pekala çalıştırırım8977.bide şu iki noktayı öğrenseydim ii olurdu.(çok yazdım)
mutlu günlerrr.............t678
cidden yapar mısın?utananadamdur sana şimdi dua edeyim.allah gönlüne göre verir inş.Hayatta hep istediğin olur hep başarılı olursun da bana da iki nokta yaparsıny789sebebini bilmiyorum ama seni seviyorum (çekim yasası galiba)smil56cnm lise mezunlari icin bu kpss son firsatti .hatirlyosan soylemistim gecen sene mezun oldum dye y789 keske girseydn neyse saglik olsn partysmiley
bn snn icin iki nokta yaparm. snde bna dua et y789
walla yapacaksan adım belkız deil söyleyeyim .yapacaksan bahar diye yap lütfeeeen.utananadamşimdiden çok teşekkürler canım128956herşeye güveniyorum sisteme kendime sana hatta yök e bile ...wave44
kalın sağlıcakla....
bu ayın 15 inde açıklanacak.sonuclar ne zaman acıklanırpartysmiley
tesekkürler 10 gün kalmıs demek hayırlısı olsun herkes için=)bu ayın 15 inde açıklanacak.
hakkaten çok az kalmış.son 9 gün.bende hiç heyecan yok ya(tuhaf)ayyy ne kadarda az kalmis oyleamaan ani yasicam hic beklemicem ^^ baharcim snn is tamam
![]()
Genel Yetenek-Genel Kültür Testi ve Cevap Anahtarı
Yabancı Dil Testi ve Cevap Anahtarı
Eğitim Bilimleri Testi ve Cevap Anahtarı
Hukuk-İktisat-İşletme-Maliye-Muhasebe Testi ve Cevap Anahtarı
Çeko-İstatistik-Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler Testi ve Cevap AnahtarıAynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.