Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

cubba vs abbuc

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri cubba vs abbuc Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı cubba merhaba,ne davranışta bulundun sanki birine zarar mı verdin ne olucak ya ,hata denen şey insan için biçilmiş zaten.akışına bırak ya .çoğu zaman bi çok şeyi olumlu ya da olumsuz olsun kendi isteğimizle yapıp yapmadığımızı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

cubba vs abbuc

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-06-2008, 08:49 PM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cubba is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: cubba vs abbuc

Alıntı:
kısmen Nickli Üyeden Alıntı
cubba merhaba,ne davranışta bulundun sanki birine zarar mı verdin ne olucak ya ,hata denen şey insan için biçilmiş zaten.akışına bırak ya .çoğu zaman bi çok şeyi olumlu ya da olumsuz olsun kendi isteğimizle yapıp yapmadığımızı bilemeyiz ki.şanslıyız işte (bilmem kaç yaşına gelip senin dediğini söyleyen insanlar da var.valla be bu şekilde teselli buluyorum)bu bi olgunlaşma,farkına varma süreci,bilinçaltı temizliği yapıyosun işte ,daha başlangıç bu,illa ki öyle zamanların yine olucak .kimin olmuyo ki.sanin ol kendini suçlama olan biten için .boşver salla dün ne yaptığını ,telkinlerden sonra umut ediyorum ki
cümleten değişicez sevgiyle kal

teşekkürler kısmen..
söylediklerine inanıyorum,
değişeceğiz...

sevgi ile kal....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cubba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2008, 08:59 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point

Alıntı:
cubba merhaba,ne davranışta bulundun sanki birine zarar mı verdin ne olucak ya ,hata denen şey insan için biçilmiş zaten.akışına bırak ya .çoğu zaman bi çok şeyi olumlu ya da olumsuz olsun kendi isteğimizle yapıp yapmadığımızı bilemeyiz ki.şanslıyız işte (bilmem kaç yaşına gelip senin dediğini söyleyen insanlar da var.valla be bu şekilde teselli buluyorum)bu bi olgunlaşma,farkına varma süreci,bilinçaltı temizliği yapıyosun işte ,daha başlangıç bu,illa ki öyle zamanların yine olucak .kimin olmuyo ki.sanin ol kendini suçlama olan biten için .boşver salla dün ne yaptığını ,telkinlerden sonra umut ediyorum ki
kısmen sen bu suçluluk konusunda kendini bayağı aşmışsın bence takdir ediyorum seni...bencede ya cümleten değişelim :=)
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2008, 09:23 PM   #23 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kısmen sen bu suçluluk konusunda kendini bayağı aşmışsın bence takdir ediyorum seni...bencede ya cümleten değişelim :=)
ya yok pratikte bişey değişmedi sanırım ,yani hayatım da bi değişiklik yok gibi.ben de inzivadayım şimdi 3 aydır.bi kaç gün sonra alanlara dönücem bakalım ne olucak.eğer pratikte de değişim başladıysa ,hemen paylaşıcam sizle 44.umarım teorikte kalmamıştır..ben de 20 gündür dinliyorum .senin de ,cubba'nın da bi süre sonra halin bu olucak.telinlere devam ,sağlıcakla
Alt 27-06-2008, 10:58 PM   #24 (permalink)
birmutluluk
Guest

günlüğün hayırlı olsun .... mutluluk ve güzelliklerini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz....
Alt 08-07-2008, 02:38 AM   #25 (permalink)
Teğmen

yol kenarında oynayan çocuklar gibi
topum kaçtı bugün yola
evin önünde sulanmayan çiçekler gibi
başım düştü saksıma

istanbul'da kimim var, kimin için bu toz duman
istanbul'da neyim var, ne kaldı ki kalabalıktan

kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi
sığındım senin sıcaklığına
sevemiyorsan istanbul'u benim gibi
kaçalım yine bozkırlara

istanbul'da kimim var, kimin için bu toz duman
istanbul'da neyim var, ne kaldı ki kalabalıktan

yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi
alıştım ben yuvarlanmaya

istanbul'da...
Alt 08-07-2008, 02:41 AM   #26 (permalink)
Teğmen

bu gece çok değişik şeyler öğrendim... çoook!!!!
daha önce kızarak baktığım olaylara bi de karşı tarafı dikkate alarak baktım. çok değişik şeyler çıktı... çoookk!!!

galiba suçlanacak kimse yok.

kader de suçsuz....

galiba ben yanlış anlamışım.
Alt 08-07-2008, 02:46 AM   #27 (permalink)
Teğmen

Su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler
Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz
Seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz

İNANDIĞIN MASALLAR birer şarkı oldular
Sana imkansızlıkları unutturdular
Şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular

Masamdaki resimler bir eski filme döndüler
Hergün aynı sahneler, içinde kendimiz
Küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz

SEVİLDİĞİM ZAMANLAR birer öykü oldular
Meraklı çocuklara anlatıldılar
Aynı olduğu gibi, yaşandığı gibi unutuldular
Alt 08-07-2008, 02:50 AM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

kutlarım seni ,sanırım değişimin acayip ivme kazanmış,bariz ortada bu. .ayrıca ben de bu parçayı çok severim,müziği sözlerinin üstünde bu parçayı dinlemek ayrı bi keyif cidden.

habersiz bırakma olur mu? sevgilerle
Alt 08-07-2008, 02:53 AM   #29 (permalink)
Teğmen

eyvallah kısmen..

Bookmarks