27-06-2008, 09:23 PM
|
#23 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: cubba vs abbuc Alıntı: alen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı
cubba merhaba,ne davranışta bulundun sanki birine zarar mı verdin ne olucak ya ,hata denen şey insan için biçilmiş zaten.akışına bırak ya .çoğu zaman bi çok şeyi olumlu ya da olumsuz olsun kendi isteğimizle yapıp yapmadığımızı bilemeyiz ki.şanslıyız işte (bilmem kaç yaşına gelip senin dediğini söyleyen insanlar da var.valla be bu şekilde teselli buluyorum)bu bi olgunlaşma,farkına varma süreci,bilinçaltı temizliği yapıyosun işte ,daha başlangıç bu,illa ki öyle zamanların yine olucak .kimin olmuyo ki.sanin ol kendini suçlama olan biten için .boşver salla dün ne yaptığını ,telkinlerden sonra umut ediyorum ki
cümleten değişicez sevgiyle kal | kısmen sen bu suçluluk konusunda kendini bayağı aşmışsın bence takdir ediyorum seni...bencede ya cümleten değişelim :=) | ya yok pratikte bişey değişmedi sanırım ,yani hayatım da bi değişiklik yok gibi.ben de inzivadayım şimdi 3 aydır.bi kaç gün sonra alanlara dönücem bakalım ne olucak.eğer pratikte de değişim başladıysa ,hemen paylaşıcam sizle 44.umarım teorikte kalmamıştır. .ben de 20 gündür dinliyorum .senin de ,cubba'nın da bi süre sonra halin bu olucak.telinlere devam ,sağlıcakla
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
| |