sabah saat 7:30 kalktim ve ilk önce yüzümü yikadim, aynaya bakarak bugün cok güzel bir günün olacak dedim kendime...
kahve suyunu isiticiya koyarken hemen pc´dem indirdigim telkinleri actim, kahve suyum kaynaya dursun bende üzerimi
giyindim ve kahvemi sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz sekilde ictim... telkinlerim tam bitmemistikiii kendime artik bu kadar dinlenme yeter
simdide spora gidiyorsun dedim ve spor deyneklerimi alarak hizli yürüyüse ciktim saat 8´de.. tabii mp3 almadan gidilirmi, onlari zaten bu siteye basladigim
günün ertesi günü yüklemistim, aldim actim ve basladim yürümeye saat kurmustum bir saat yürümek icin. bir saat boyunca telkinlerle birlikte hem yürüdüm
hem kendimi dinc ve dinamik hissetttim ve morelimde cok düzgün........
bu sayfanın ısmı gıbı olacak benımde bırgün sözüm
sımdılık sadece hayatım degısmedı ama degısmeye baslıyor...
bir saat yürüyüsten sonra eve geldim, o kadar su icmisim kiii wc yetismek kolay olmadi
simdi ise mp3 cikardim ve pcden telkinleri muzik dinler gibi aciyorum ve kahvaltimi hazirladim....
kahvaltida 1 dilim ekmegimi koydum, 3 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 boy salatalik kesip dogradim ve bir tanede domates, bunlari belkim baska zaman cok
cabuk bitirirdim ama bu sefer sindire sindire yedigim icin 9:20 de basladigim kahvaltiyi 10 da bitirdim ama severek ictim, kahvalti bittikten sonra simdi buraya
hem yaziyorum hemde adacayimi iciyorum. adacayini cok seviyorum
yerimde duramiyorum o kadar icim kipir kipir, aslinda zaten öyle bir yapim vardi ama simdi ise destekli bir sekilde kipir kipirim...
bakalım bu hafta sonu terazı bızı ne kadar bu yönde desteklıyecek