sevgili günlügüm
,
sabahin erken saatinde kalktim bugün ve saat 8 de kahvemi icmeden spora gittim, canim bir türlü sevdigim kahvemi icmek istemedi.. bir saat hizli
yürüyüsten sonra kendime kahvalti hazirladim, pataya cayi kaynaya dursun, kahvaltimda bugün 1 yumurta, bir salatalik, bir domates ve 3 tane zeytin vardi..
sonra kendimi iyi hissetmedigimden biraz uzandim, hemen tabii kulagima mp3 telkinlerimi taktim dalmisim telkinlerle beraber
...
kendimi aslen cok dinc ve dinamik hissediyorum, sanirim havalarin asiri sicakligi beni halsiz birakiyor yoksa bir sikayetim yok, bugün odam bayagi bi
toparlanmasi gerek offf ki ne off
iyice bi temizlik yapiyorum yanii saat sabah 10.30 dan beri temizlikle ugrasiyorum ama ne kagitlar bitiyor atilmasi
gereken, ne kiyafetler bitiyor atilmasi gereken
arkadasim geldi ziyaretime tabii ona ikramimi yaptim daa inanirmisin günlügüm telkinleri dinledim dinleyeli elim bir türlü o ikramlara gitmedi.. uzatiyorum
tokluk hissediyorum ama canim hic cekmedi.. kendimi cok rahat ve hafif hissediyorum bir o kadarda dinc
arkadasim daha yarim saat oluyor gideli, öglen yemegimi kacirmis oldum ama aksam yemegimi hazirliyacagim 2 saat sonra, eger hazirlamasam hic yemem
gerektigi aklima dahi gelmiyecek, bu kadar kendime yazmisim o yüzden düsündüm ve tasindim kendime en iyisi bi liste hazirlamak ve bu listeye göre gitmek
yoksa hic saglikli zayifliyamiyacagim cünkü artik canim yemek yemek istemiyor.. dusun
aksama ne var diye soruyorsun gibi aksam yemegine bir tabak pilav ile üstüne nohuttt yaninada 2 domates hmmmmmmmmmmmmmmmmm
simdiden seviniyorummm yiyecegim yemege
simdi dostlarla vakit gecirme zamani günlük bu kadar sana yeter
iyiki beni destekliyorsun vucudum, aklim, düsüncem ve hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ve telkinlerrrr