Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri acemi-sirine´nin zayiflama günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canim cankim sevgili dostum sen beni uyutmamak icin iple baglamiyorsun, kalmak istemeyeni halatlada baglasan durmaz ben seninle gecirdigim her vakitten memnunum ve rahatim seninle dertlesmek seninle gülmek, seninle eglenmek benim icin ayri bir zevk... dostlugun güzel taraflarini yasiyorum seninle, kah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-06-2008, 07:52 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

canim cankim

sevgili dostum

sen beni uyutmamak icin iple baglamiyorsun, kalmak istemeyeni halatlada baglasan durmaz

ben seninle gecirdigim her vakitten memnunum ve rahatim seninle dertlesmek seninle gülmek, seninle eglenmek benim icin ayri bir zevk...

dostlugun güzel taraflarini yasiyorum seninle, kah aglayarak kah gülerek ... Buda zaten önemli olani degilmi... Sadece iyi günde degil kötü gündede

beraber vakit gecirebilmek... Benim arkamda ve önümde, daha dogrusu yanimda oldugunu bilmek, beni destekledigini hissetmek benim icin büyük bir onur,

kendimi iki kat güclü hissediyoru...

bunun icin de sana tesekkür ediyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 12:36 AM   #32 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sevgili günlügüm benim

bugün cok iyi bir gündü, aksam yemegini unutuyordum neredeyse yani hic aclik hissetmiyorum, dedigim gibi artik bir liste yapmam gerek haftalik ne

yiyecegim ne yemiyecegim diye.. eger canim cankim yemek yedinmi diye sormasa ben hic aklima gelmiyecek

bende canim daha yemek istemiyor dedim, söz aldi yiyeceksin diye, yoksa birakmiyacakti beni

bende aksam yemegimi yedim nohutlu pilav bir tabak zar zor ve iki tane domates

iyiyim ama sularimda bitmek üzere neredeyse her gün 3 litre su iciyorum 3 gündür zayiflama kesin basladim ve üc gündür telkinleri dinliyorum

ve üc gündür hic aclik hissetmiyorum... Cankimmm benim yaa beni cok düsünüyooo iyiki varsin cankim, benim nese kaynagimsin, benim canim dostum,

canim arkadasim canim cankim...

canim günlügüm bugün bu kadar, zayiflama iyi gidiyor, cankim iyi destek veriyor, telkinler beni cok motive ediyor ve aclik hissiyatimi unutturuyor

cok mutluyum iyiki bu sayfa ile tanismisim ve iyiki bu sayfada cankimi bulmusum iyiki bu sayfada telkinleri ögrenmisim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 12:40 AM   #33 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

cantanem ben her zaman yanında ve arkandayım kafana takma asla yalnlz bırakmıycam seni daha
dur bana söz verdin kampa gitcez senle biz kalcan sabaha kadar uyutmuycam seni :D
mutlu haberlerini her zaman bu gunlukde okumak istiyorum
Alt 08-06-2008, 12:48 AM   #34 (permalink)
Üsteğmen

canim cankim ,

biliyorum her zaman benim yanimda oldugunu

desteklerin gücüme güc katiyor belkide iyice artik bilinc altim kabullendi ve tam bu arada Rabbimin yardimi senide cikardi...

telkinler senin destegin bana verdigin basari motivasyonu beni sanki iki kat zayiflamam icin sebeb kildi, belkide bu yüzden hic aciktigimi bile

fark etmiyorum dusun

cok tesekkürler Allah´im, bu siteyle tanistim, sonra telkinlerle ve en en önemlisi cankim ile, ne mutlu bana
Alt 08-06-2008, 11:17 AM   #35 (permalink)
Üsteğmen

sevgili biricik acik günlügüm ,

acik dedim seni cünkü okuyan kisiler ile de paylasiyorum ama fazla rahatsiz olmuyorum cünkü zaten okunmasini istiyorum ve istiyorumkii teklifler gelsin

istiyorumkii yok böyle olmaz söylede yapilmasi gerek gibi fikirler gelsin ama gelmiyor diyede üzülmüyorum, sonucta ben seninle paylasiyorum ve cok

da mutluyum

cankimde beni cok destekliyo, arada bir de yemem gerektigini hatirlatiyo

bugün tekrar sabah erken saatte kalktim ve cok raht bir sekilde bir sekerli sicak sicak sütsüz kahvemi ictim ve ellerimi yüzümü yikama esnasinda

aynaya bakip, kiz seker biraz kilo vermis gibisin, ne kadarda degisik ve güzel görünüyorsun dedim kendime

saat 8 de yürüyüsüme ciktim ve bir saat hizli yürüyüsten sonra kahvaltiya oturdum, eger kahvaltimi da hazirlamasam ben hic yemek yiyecek gibi degilim,

kahvaltimda 3 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalik ve bir dilim ekmek vardi, tabii cay olarak ada cayi ictim yine

aninda sularimi hazir ettim ve hazirladim 3 litre günde tüketiyorum ve su an hem sana yaziyorum hem telkinlerimi dinliyorum

bu ara sevgili günlügüm dün ne oldu bi bilsen cankim varyaaa erken uykusu geldiiii, odaa sanirim artik bir düzene giriyor

onu öyle görmek beni ne kadar sevindirdi +

icim kipir kipir, icim icime sigmiyor... var olan güzel olan hersey dahada güzellesiyor ve anlam kazaniyor hayatimda 96

sevgili günlügüm seninle paylasmak beni memnun ediyor, hayatim degisti sayfasina + arkadaslarina, vucuduma, benligime telkinlere ve en önelisii cankime

cok ama coook tesekkür ederim

ama simdi bu kadar yeter canim iyice oynamak istiyor bi oyun havasi acayimda

go go go

yippiieee hop hop wave
Alt 08-06-2008, 12:07 PM   #36 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sevgili acemi şirine

günlüğüne birkaç defa yazmak istedim ama kendime yer bulamadım sayfalarında... sayfaların canın cankin için ayrılmış gibi çünkü. cankinin verdiği destekle öylesine başın dönmüş ki, bu mutluluk sana öylesine yetmiş ki, bizlerin desteğine ihtiyacın kalmamış diye düşündüm kendimce..

amacım eleştirmek kırıcı olmak değil... "günlüğüm herkese açık ama yazmıyorlar sözüne" kendi düşüncelerimce cevap olsun istedim... ben bu yüzden yazmıyorum... cankine ithafen açılmış sayfalarda fazlalık etmek istemedim..

sevgiler

Alt 08-06-2008, 12:20 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

sevgili sanemce ,

benim günlügüm herkese acik, cankim bana destek verdigi icin ve onunla ayri bir samimiyet buldugumuzdan dolayi onun ismini telafuz ediyorum

severek isteyerek ve paylasmaktan zevk duyarak

burada benimle olupta bana yaklasan o oldugu icin , yoksa ayirim yapmak, yada herhangi birileri bana yazmiyor diye ben kizmadimda, ama

bu uyarilarin icin tesekkür ederim, bende sana cevap veriyorum, cankim ayri, diger hayatimdegisti arkadaslarim ayri , günlügümde neredeyse

her seferinde "günlügüme kendime ve hayatimdegisti sayfasina + arkadaslara" tesekkür ediyorum, bu tesekkürü neden yapiyorum, bazilari destek

vermek ister ama cekinebilirde yazmiyordur, bazilari okuyarak destek veriyordur diye yinede ben yazan yazmayan herkese tesekkür

ediyorum günlügümün sonunda

seninde icin rahat olsun, varsa paylasacaklarin cok memnun olurum, bilkii kücük olan kalbimde, kocamaaan yer var sevgi veren sevi isteyen sevgi dolu olan

herkese, kapim ve kalbim sanada acik, yazilarini desteklerini fikirlerini elestirilerini uyarilarini paylasimlarini bu acemi bekler

sevgiler ve kocak dolusu öpücüklerle

yer vardir
Alt 08-06-2008, 09:10 PM   #38 (permalink)
Üsteğmen

sevgili günlügüm,

öglen yemegine evde degildim bi aile sorunu vardi onun icin danismanlik yapmaya gittim.. giderken mp3 aldim ve dinleye dinleye gittim..

bu telkinlerden sonra benim yeme istahim resmen kesildi.. eger kendime hazirlamasam hic zerrece elimi uzatipta sunu yemek istiyorum diye

bi istegim kalmadi.. bu yüzden bu gece kendime bi haftalik bi liste hazirlayip dolabimin önüne asacagim her sabah kalktigimda göreyimde yemek yiyeyim

ve saglikli zayifliyayim diye... ama söylim 3 litre sularima bayagi bi alistim ve artik susuz kalmak benim icin vucudumun kurudunu hissetmek gibi bir sey

oldu... kendimi cok iyi ve cok rahat hissediyorum... yani aclikmis acliktan dogan sinirmis, sinirden kaynaklanan hüzünmüs yok bende... Sükür yaradanima..

bu yönden cok yim bu sayfa ile tanistigima... telkinlerin gücüne ya ben cok inandim ya cok benimseyip icerledim cok faydasini görüyorum...

hatta öyle olduki artik dinlemedigim zaman sanki etkisi azalacak hissiyati dogdu icimde

aman aman olmasin sakin... sevgili günlügüm kendime mantar kavurmasi yaptim yogurt sosu ile yaninada bir dilim karpuz yiyecegim...

simdilik bu kadar en gec yarin sana listemi yazacagim bu ara sabah tartilacagim bakalim fark edilen gibi gercekten de zayiflamisimmi o kadar rahat yememe

ragmen

iyiki tanistim seninle hayatimdegisti sayfasi + arkadaslarim
Alt 08-06-2008, 09:41 PM   #39 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

unutma dostum her zaman yanındayım asla üzülmene acı cekmene izin vermeyecegim cankanım ben senin . eger üzülürsen beni üzersin asla üzülmeden mutlu ve umutlu bi sekilde kilo verceksin hep arkanda bi dostun var unutma
Alt 10-06-2008, 01:47 AM   #40 (permalink)
Üsteğmen

selam sevgili tatli günlügüm ,

beni bugün özledinmi??? seninle ilgilenip birseyler yazamadigim icin??? birazcik kötü haberim var sana bugün bir tek bir bardak kahve ictim

is yogunlugundan

pek iyi birsey degil ama yarin ise gitmeden kendime biraz meyve koyacagim yoksa hic yeme hissiyatim olmiyacak

kendime liste hazirliyacaktim ama bir türlü listeyi hazirlamaya firsatim yok o yüzden elimden ve aklima geldigince saglikli sekilde meyve sebze yiyecegim ki

yoksa bu gidisle hic yemek aklima gelmiyo

telkinleri dinliyorum, isin yogunlugundan olmasina ragmen sadece uyku ve azicik yorgunluk hissediyorum, yoksa stresim ve de sinir sistemi bozuklugu

yasamiyorum sükür Allah´a

artik belki bikacaksin bunu duymaktan ama bu hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima bu sayfayi hazirlayanlarina binlerce kezz tesekkürler

birde benim biricik cankime bana bugün o güzelim haberi verdigi icin

cankim sana, sevgili günlügüm kendime, vucuduma aklima ve telkinlere hayatimdegisi sayfasina ve arkadaslarima tekrar tesekkürler ve iyigeceler diliyorum

saygiyla kalalim

Bookmarks