sevgili günlügüm,
uzun zaman oldu sana yazmayali, yazamayali, daha dogrusu tartiya cikmaya korkan ben, zayiflamamin durdugunu düsünmüstüm ama yinede yediklerime
dikkat etmekten kendimi alamadim, ve yinede her yediklerimi kontrol altinda tuttum.
diyetimi degistirecegimi söylemistim sana ama bir türlü onun icin bile vakit bulup degistirmedim ve ayni diyet planinda kaldim fakat su varki diyete tam uygulamak zorlandim.
arkadaslarla beraber olugumuz zaman tabii yine birseyler atistiriyordum, cünkü onlar sayesinde canim yiyecek istiyordu, diger türlü kendi kendime durmadan hatirlatmam gerekti... hatirlatmadigim günler artik bir gün ara gectikten sonra ac oldugumun farkindaydim ve birseyler atistiriyordum diyetimden.
tartiya ciktim ve beni sevindiren haberle karsilastim, bir 4700 gram vermisim, yavas ama bir o kadarda hizli bir sekilde kilo veriyorum ve eminimki bu kilolar gittiginde geri gelmiyecek...
telkinler sayesinde hersey cok daha güzel oldu ben buna inaniyorum, cünkü kendimde bunu cok fark ediyorum, asikar olan tek bir sorunum vardi o da kilo idi,
herseyin üstesinden gelen ben bir türlü kilomu kontrol altinda tutamamaya baslamistim.
sonra kiloyu tutmaya basladik ve bu seferde veremiyordum, yani hersey bir cikmaz gibiydi, ama ne zamanki ben basladim bu telkinlere bende bu konuda asiri denli bir disiplin olustu.. hayatim yeni bir yön aldi.
her yönde disiplinimi ve kuralimi koyan ve koruyan ben kilomda da artik bir disiplinim var, ne yediklerim, nasil yediklerim, ne yaptiklarim belli..
belki diyetlistesine tam uyulmuyor ama en azindan bilincaltim ona göre dikkat ediyor. Gün oluyor hic yemiyorum yalnizken, ama gün oluyor arkadaslar yediginde bende birseyler yeme hissiyati hissediyorum ve atistirmaya basliyorum o zaman hemen midem donk donk donk ediyor ve yeterrr diyor, fazla yeme...
ne kadar mutluyum ya, buraya basladim baslayali neredese 15kg verdim sayilir hemde güzel bir sekilde, hemde yavas ama kalici bir sekilde, hemde ac kalmadan, hemde disiplini, hemde istekli, hemde sevinerek, hemde zorlanmadan kolaylikla...
devlam vermek zorundayim bunu biliyorum, bu kilolari aldigim gibi vermesinide bilmeliyiz.. Kilom hakkindaki düsüncemde cok degisti, daha rahat bu konuya girebiliyor, daha rahat bu konu hakkinda konusabiliyor ve daha rahat bir sekilde hazmediyorum...
sevgili günlügüm sana yazabildigim icin, sevgili düsüncem beni zorlamadigin icin, sevgili vucudum zayifladigin icin, sevgili hayatimdegisti sayfasi var oldugun icin, ve sevgili hayatimdegisti arakdaslar sizlerdende ve tabiiki cankim sendende, iyi kötü verilen her destek icin Allah razi olsun, tesekkürler, hepsi benim icin bir hiz ve ilerleme icin dipnotlar oluyor...
Sevgi ve Saygi ile