| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McDaniel'ın günlüğü..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri McDaniel'ın günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese kucak dolusu selamlar.. Kullanımlarım, tecrübelerim sonucunda yaşadığım değişiklikleri forumun bu köşesinde sizlerle paylaşmak istedim.. Mp3'leri dinleyeli iki gün oluyor.. Sevgili admin arkadaşların dediği gibi ilk olarak ego ve suçluluk telkinleri ile işe başladım.. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese kucak dolusu selamlar.. Kullanımlarım, tecrübelerim sonucunda yaşadığım değişiklikleri forumun bu köşesinde sizlerle paylaşmak istedim.. Mp3'leri dinleyeli iki gün oluyor.. Sevgili admin arkadaşların dediği gibi ilk olarak ego ve suçluluk telkinleri ile işe başladım.. Bu mp3 lerin bütün versiyonlarını indirdim ve fırsat buldukça gerek mp3 çalarımda gerekse bilgisayarımda dinlemeye çalışıyorum.. Ayrıca bir türk sanat müziği hayranı olduğum için türk sanat müziği telkini ile karşılaşmak beni çok mutlu etti ama ben herşeye rağmen sürekli aynı şarkıyı dinlemenin monotonluğundan kurtulmak için telkinlerin bütün versiyonlarını indirdim gerçekten hepsi birbirinden güzel.. İlk iki gün yaşadıklarıma gelince sanki daha bi hassaslaştım gibi geldi.. Sanki insanlarla ve ailemle olan ilişkilerimde negatif anlamda bir hassaslık yaşıyorum tıpkı antidepresan kullanan bir bünyenin ilk bir kaç gün yaşadığı dengesizlikler gibi.. Ümit ediyorum zamanla düzelicektir.. O aşamaları da sizlerle burda paylaşacağım..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günlüğün hayırlı olsun McDaniel , inşallah güzel ve istediğin değişimleri burada bizlerle paylaşman dileğimle ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() eminim hayatında güzel olan bir çok şeyin başangıcı olacak bu site... hoşgeldin McDaniel ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar mcdaniel.. ![]() günlüğün güzelliklerle dolsun.. ![]() telkinlerin etkilerini bizlerle paylaşacak olduğun için çok teşekkür ederim.. ![]() dilerim arzuladığın hedeflerin kısa sürede yaşamında mutlulukla.. huzurla yer alır.. super sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Tekrar Merhabalar.. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. Bu gün 3. günüm.. Telkin listemde ego, suçluluk ve zinde uyanma mp3'leri var ve ben sanırım zinde uyanmanın etkilerini yavaş yavaş görmeye başlıyorum.. Hafta sonları özellikle iş olmadığı günlerde felaket derecede çok uyuyan buna karşın ne kadar çok uyursam uyuyayım yorgun kalkan kısacası uykuya doymayan bir insandım.. Aslında dün ilk defa telkinin etkisini görmeye başladım ama herşeye rağmen bir kaç gün daha beklemeyi yeğelemeyi uygun gördüm fakat değişimde herhangibir değişim yok :) Dün olduğu gibi bu günde saat 9.30'da oldukça zinde ve uykuya doymuş olarak uyandım. Ben ki özellikle son bir kaç senede 12-13 saat uyumama rağmen uykuya doyamadığımı hatırlarım.. Gerçekten bu değişim benim için heyecan vericiydi.. Sanırım zinde uyanmanın etkisini yavaş yavaş görmeye başladım.. Umarım ego ve suçluluk telkinlerininde etkisi zamanla ortaya çıkacaktır.. Herkese sevgiler..
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hayırlı olsun :) evet sitede de okuduğum etkilere bakarak rahatlıkla antidepresan etkileriyle aynı etkiler olduğunu söyleyebilirim.. ben antidepresan da kullanmıştım ve bu sitede yaza etkilerin aynısı antidepresanların prospektüsünde de yazıyordu :) ama ben tabi ki bu telkinleri tercih ederim..çünkü ilaçlar gibi bir sürü kimyasal madde yüklenmiyor vücuda... aynı etkiyi yapıyorsa neden vucudumuzu kimya deposuna çevirelim öyle değil mi ?
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() Kesinlikle !! Hatta benim alternatiflere yönelmemdeki en büyük etken antidepresanların gerçekten artık korkunç dereceye varacak boyutta olan etkileriydi.. Genelde çoğu insan bünyeden bünyeye farklılık gösterir vs gibi telkinlerde bulunsada hassas bir insan için o korkutucu yönleri düşünüpte bu bulanık suya girmek gerçekten çok zor çünkü o suyu berraklaştıracak gücü bazen kendimde bulamıyorum.. Ha elbette antidepresanların faydalarını da gören vardır ama tıpkı bir ebeveynin artık çocuğunun elini tutmayacak yaşta olup bırakması gibi antidepresan da bir gün yanımızda olmayacak peki o zaman bünye bu yalnızlığı kabul edecek mi ?
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Dediğim gibi bu ilaçlardan şifa bulanlarda var ama sağda solda yazan şeyler bizim gibi hassas insanlar için gerçekten çok ürkütücü geliyor.. Bende senin yaşadığın senaryoyu yaşadım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ![]() Allah'ın sevgili kullarındanmışız ki zamanında o ilaçları bırakabilmişiz..ve üstüne üstlük böyle bir siteyi de keşfetmişiz wave ben de senin gibi antidepresanları dünyada en son başvurulması gereken çare olarak görüyorum bu kadar insanın mutluluk hikayelerini okudukça insan daha da heyecanlanıyor... bakalım neler olacak ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri McDaniel'ın günlüğü.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese kucak dolusu selamlar.. Kullanımlarım, tecrübelerim sonucunda yaşadığım değişiklikleri forumun bu köşesinde sizlerle paylaşmak istedim.. Mp3'leri dinleyeli iki gün oluyor.. Sevgili admin arkadaşların dediği gibi ilk olarak ego ve suçluluk telkinleri ile işe başladım.. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi