sevgili günlük merhaba
bugün öğleden beri sitedeydim genellikle, pek bir şey yapamadım, akşam çıktım parkın oraya oturdum. annemi aradım, baktım başka biri çıktı, kimsin dedim,
alo alo.. kapattı. çalgı sesleri geliyordu allahallah dedim, düğün mü var. bir on dk sonra annem aradı. feyzoş teyzenin oğlunun düğünü varmış oradaymış, eve ne zaman döneceksin dedim, perşembe günü döneceğim dedi. köye gidecekmiş o zamana kadar, tamam anne o zaman cuma görüşürüz dedim. annem beni
özlemiş, seni özledim yavrucuğum dedi. ben de seni özledim anneciğim dedim, sesinden anlamıştım zaten özlediğini. babam da yoldaymış, istanbula gitmiş.
bugün sanemce, pamuk ve redflowers'a şifa gönderdik, çok güzel oldu bana da mı etkisi oldu ne, daha huzurlu hissetmeye başladım.
bugünlerde forumda fazla şaka yapıyorum, nedense biran çok mutlu oluyorum, sonra da mecbur şaka yapmak geliyor içimden. haftaya cumartesi kuzişin düğünü var mutlaka gitmem lazım, pazar günü de buluşma var, gün geçtikçe daha fazla heyecanlanıyorum, umarım son gün vazgeçmem. son bir kaç gündür
forumdan arkadaşlarım çoğalmaya başladı. yarın imkan olursa keops'un translarına da geçmeyi düşünüyorum.
uykum gelmiş bak esniyorum, neden geç yazarım ki seni, görüşmek üzere.