Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kırıklarını aldırdım kalbimin...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kırıklarını aldırdım kalbimin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nidanemcim eğer tek bir konuya odaklanıp kalırsan hayat hızlıca akarken sen kendini hep kötü hissedersin. aslına bakarsan hayatın kendi bir mucizedir, en son ne zaman başımızı kaldırıp gökyüzüne bakıp o muhteşemliği görebildiğimiz için şükrettik ki. önümüzde uzun koskocaman bir yaşam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kırıklarını aldırdım kalbimin...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-11-2008, 01:46 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

nidanemcim eğer tek bir konuya odaklanıp kalırsan hayat hızlıca akarken sen kendini hep kötü hissedersin. aslına bakarsan hayatın kendi bir mucizedir, en son ne zaman başımızı kaldırıp gökyüzüne bakıp o muhteşemliği görebildiğimiz için şükrettik ki. önümüzde uzun koskocaman bir yaşam var belkide istediğimiz şeye sahip olamadık ama daha iyisine sahip olmayacağımızı nerden biliyoruz?belki sen tek bir şeye hayıflanırken belkide en güzel fırsatları kaçırıorsun bilmeden nerden biliyorsun? sakin ol, sabırlı ol ve kendine sorular sor?mesela diyelim biriyle birlikte olmak istiyorsun, yada istediğin spesifik bir şey var iş,okul v.s. buna neden sahip olmak istiyorsun dürüstçe cevap ver kendine. en sonunda vardığın tk bir cevap olacak biliyor musun? "kendini iyi hissetmek". sen kendini şimdiden iyi hisset kimsenin hayatı 4*4 lük değil henüz. yolda yürüken iyi hisset kendini işteyken iyi hisset nefesine odaklan ve göremediğin güzellikleri görmene izin vermesi için allaha dua et. belki tutkuyla kendini iyi hissetmen için istediin şley belkide senin için dönülmez acılara vesile olacaktı nerden bilebilirsin ki, o zaman şükret. birşey olmuyorsa senin için daha iyisi olduğu için ve seni üzüntüden korumak için olmuyordur.yani hayırlıysa olsun deriz ya bu doğru:))))))) sen içini rahat tut, hayat çok güzel elbette üzüldüümüz şeyler olabilir ama önemli olan bunların süresini kısa tutmak caznım:)))
sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 08:07 PM   #62 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point

görmek inanmaktır ..inandığımız şeyleri görürüz inanmadıklarımızı ise yok sayarız
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 10:32 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
görmek inanmaktır ..inandığımız şeyleri görürüz inanmadıklarımızı ise yok sayarız
yeşillim destekleyici yazdıkların, söylediklerin öyle anlarda geliyor ki canım, sende meleklerimden birisin:)))))) aslında hepimiz öyle şanslıyızki enerjilerimizi böyle paylaşarak ne kadar gelişiyoruz adım adım da olsa bu gelişmelerimiz geriye dönüp baktığımızda aşılan onlarca kilometreleri görmek insana dahada yaşam gücü hevesi veriyor:)))))))))
inanın öyle geliştim ve gelişmeye devam ediyorum ki, özellikle redflowerscım sen bunun farkındasın ya, kendimi fark etmemi sağlayanlardansın ya hele o zor anlarımda hissedip aramaların:))))) sana çok teşekkür ediyorum temiz kalplim:)))))
daldan dala atlıyorum ama beynimdn geçen düşüncelerime ellerim yetişemio şuan. gerçekten çok yol katettim. o takıntılı kişiliğim gidiyor benden uzaklaşıyor adeta çünkü o ben değilmişim. ben şimdi daha kendimden emin, daha kendime güvenliyim ve ne kadar değerli olduğumu ve etrafımdaki herşeyin benim iyiliğim için olup olmadığıunı biliyorum ve ben böyle oldukça etrafımda beni dahada mutlu edeecek bişiler oluyor belkide eskiden de oluyordu ama ben göremiodum.şimdi gözlerimdeki o karanlık perde kalktı ve hep ışığı görüyorum ışığın çarpıp yansıttığı o güzellikleri görüyorum:))))))))))
evet çok mutluyum, herşey o kadar güzel ki. allahıma çok çok çok çok şükürler olsun sahip olduğum ve olacağım herşey için:)))))))
Alt 09-11-2008, 07:52 AM   #64 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam canım
senin için bir ışık olabildiysem ne mutlu bana eminim o güzel enerjin sayesinde bende iki gündür kendimi çok iyi hissediyorum senin günlüğünü okumaya devam edicem benimde bu telkinler sayesinde hayata bakış açım değişti
hayatımda hep yapmak istediklerim var ama yapamadığım söylemek istediklerim vardı ama zamnında söyleyemedğim
şimdi artık zaman beni yönetmiyor ben zamanı yönetiyorum ışık seninle olsuun
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 01:46 PM   #65 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ağla o temiz kalp sana ait. Biz beraber gelişiyoruz,birlikte değişiyoruz.Değişimini yaşarken elimden geldiğince arkadaşlık vazifemi yapmaya çalıştım ben,görüyorum ki sağlam adımlar atmışız seninle.Güzel temeller üzerine kurulmuş bu yapı.

Seni böyle değişmiş gördükçe içim coşuyor.Artık ne istediğini ve bunlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini biliyorsun.Uğraşlar boşa çıkmadı,sen değişimi seçtin ve inan bu çok uzaklardan bile görülebiliyor.

Yolunda sağlam adımlarla yürü canım benim.Dinlenmek istediğinde ben bir ses kadar uzağındayım.

(telepati yapıp uykumdan uyandırmadığın sürece )

Çok öpüyorum seni
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 02:08 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ağla o temiz kalp sana ait. Biz beraber gelişiyoruz,birlikte değişiyoruz.Değişimini yaşarken elimden geldiğince arkadaşlık vazifemi yapmaya çalıştım ben,görüyorum ki sağlam adımlar atmışız seninle.Güzel temeller üzerine kurulmuş bu yapı.

Seni böyle değişmiş gördükçe içim coşuyor.Artık ne istediğini ve bunlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini biliyorsun.Uğraşlar boşa çıkmadı,sen değişimi seçtin ve inan bu çok uzaklardan bile görülebiliyor.

Yolunda sağlam adımlarla yürü canım benim.Dinlenmek istediğinde ben bir ses kadar uzağındayım.

(telepati yapıp uykumdan uyandırmadığın sürece )

Çok öpüyorum seni
asıl ben sana çok teşekkür ederim canım:))) gerçekten sen çok destek oldun bana hep dobra konuştun, içimdeki gücü keşfetmeme sen teşvik ettin. asıl ben çok çok teşekkür ederim sana, diorum ya meleklerimden birisin:)))))))))))
valla telepetai konusunda söz veremem:)))) ama en azından saatlere dikkatv ederim :))))))))))
herşey gönlünce olsun tatlım, güzellikler seninle olsun:))))
Alt 09-11-2008, 02:10 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
selam canım
senin için bir ışık olabildiysem ne mutlu bana eminim o güzel enerjin sayesinde bende iki gündür kendimi çok iyi hissediyorum senin günlüğünü okumaya devam edicem benimde bu telkinler sayesinde hayata bakış açım değişti
hayatımda hep yapmak istediklerim var ama yapamadığım söylemek istediklerim vardı ama zamnında söyleyemedğim
şimdi artık zaman beni yönetmiyor ben zamanı yönetiyorum ışık seninle olsuun
tatlım gerç.ekten öyle anlarda sözlerin ve mesajların dikkatimi çekioki, diorum kendime bunlar bana mesaj:))çok teşekkür ederim canım, hayatındaki herşey iyi ve güzel olsun:))))
Alt 09-11-2008, 07:08 PM   #68 (permalink)
Teğmen

selam canım
inan kendim ne hissdiyosam onu yazıyorum bugünde ilginç bir söz duydum
'' ya tozu dumana katarsın,ya tozu dumanı yutarsın''
kuantum düşünce yöntemi isimli kitabı okuyorum şöyle diyor yazar :ya sorumluluğu üstünüze alır geleceğinizi yaratırsınız yada bunu bir başkasının yapmasına izin verirsiniz
eminim bu sözlerde herkesin kendine alcağı bir nasibi var
gene yazarın bir sözü var ''ya mum olun etrafı aydınlatın ya da onu yansıtan bir ayna '' mum olamam belki ama ayna olabilirsek ne mutlu bize
Alt 09-11-2008, 11:05 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

ben mutlu olmayı seçiyorum
ben içimde öyle büyük bir güce sahibim ki mutlu olabiliyorum.
beni mutlu edecek herşeyi biliyorum ve onların istediğim gibi şekillenmesini sağlayabiliyorum.
ben kendime güveniyorum, kendimden eminim.
ben kendi değerimi biliyorum ben çok değerliyim ve herkeste bana değer veriyor.
etrafımdaki insanlar beni mutlu etmek için çalışıyorlar ve beni mutlu ediyorlar.
Alt 11-11-2008, 03:13 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen

evet yine harika ve mükemmel birgün, herşey harika çok güzel, mutlluk verici bir gün tıpkı diğer günlerim gibi
sahip olduğum herşey için teşekkürler, teşekkürleri teşekkürler, şükürler olsun ki bu mutlu günü yaşıyabiliyorum ve isteklerime kavuşmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum.her geçen gün günlerim daha da mutlu ve huzrulu daha harika oluyor.
huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir yuva sahibi olmayı seçiyorum ve hissediyorum ki bu isteğim gerçek oldu bana doğru geliyor.
hayırlı, haklı çok para sahibi olmayı seçiyorum ve bu isteğim kabul oldu bana doğru geliyor.

Bookmarks