12-08-2009, 11:53 AM
|
#80 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kırıklarını aldırdım kalbimin... neredeyse 1 seneyi aşmış buraya yazmıyorum. Ne kadar çabuk geçmiş zaman. İnanın hayatımda beklediğim değişiklik olmadı ama ben kendi özümde artık daha rahat ve huzurluyum. Şuanı düşünüyorum sadece,şuanda kalmaya karar verdim.daha kaliteli yaşamak için bu şart.hayatımda istediğim yönde değişiklikler elbette oluyor.mutlu olduğum anlar daha çoğunlukta fakat henüz köklü bir değişim gerçekleşmedi.sanırım hala bende değişmeyen şeyler var.neler istemem gerektiğini henüz öğrenemedim sanırım.
bu kadara zaman sonra buraya yazmamın sebebibir karar verdim ve bunlar üzerine olumlama yapmak istiyorum.belki okuyan birileri olursa bunları geliştirmeme yardımcı olur.
Bütün güzel duyguları çağırıyorum,sevinç,neşe,mutluluk,huzur,güven hepsi benimle.
Tüm istediklerim bu güzel duygulardan oluşuyor,buy yüzden evren isteklerimi mucizeye döndürüyor ve bana veriyor.
Şu an beni maddi olarak ve manevi olarak tatmin eden,bana mutluluk ve huzur veren,yapmaktan çok hoşlandığım işim için alan yaratıyorum ve onu kendime çağırıyorum.
Kariyerimde hak ettiğim yerdeyim,işimi seviyorum,maaşım tüm arzularımı gerçekleştirebilecek kadar iyi.işimi seviyorum,maaşımı seviyorum,kariyerimi seviyorum.Patronlarım,müdürlerim beni çok seviyorlar ve başarılı buluyorlar.
Ben terfi etmeyi ve yüksek maaşı hak ediyorum.
evren bunu bana verir ve ben bunu sevgiyle kabul ediyorum.
Ben çok iyi sevgi dolu,sadık bir ruh eşiyim.
Ruh eşim beni seviyor,bana değer veriyor.
ruh eşim benimle olmaktan mutlu.
ben ruh eşimle birlikte mutlu olmayı,evlenmeyi,aile olmayı hak ediyorum.
evrenden ruh eşimle evlenmeyi ve mutlu olmayı istiyorum.
çekim yasasına inanıyorum ve evren şimdiden bu isteğimi gerçekleştirmek için mucizeler yaratmaya başladı.
İsteğime hayatımda yer açtım ve isteğim bana doğru geliyor. |
| |