Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kırıklarını aldırdım kalbimin...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kırıklarını aldırdım kalbimin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günaydın günlüğüm, yine harika ve huzurlu bir sabah. sabah erken uyanıp işe geldiğim için şükürler olsun. ben işimi çok seviyorum ve her geçen gün işyerimde değerim artıyor ve yükseliyorum. ben maaşımı hakederek kazanıyorum ve her geçen gün maaşım dahada fazla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kırıklarını aldırdım kalbimin...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-11-2008, 09:18 AM   #71 (permalink)
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

günaydın günlüğüm, yine harika ve huzurlu bir sabah. sabah erken uyanıp işe geldiğim için şükürler olsun.
ben işimi çok seviyorum ve her geçen gün işyerimde değerim artıyor ve yükseliyorum.
ben maaşımı hakederek kazanıyorum ve her geçen gün maaşım dahada fazla artıyor.
ben bugün yeniden mutlu olmayı seçiyorum.
ben mutluluğumu dahada artırmayı seçiyorum.
ben ruh eşimle mutlulukla, huzurla, aşkla, sevgiyle evlenmeyi seçiyorum.
ben evrendeki paranın bana akarak gelmesini seçiyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2008, 11:36 AM   #72 (permalink)
Üsteğmen

89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

eveeeet günaydın tekrardan herkese
yine mutlu birgünün sabahında yine sizlerleyim
ben gücümün içimde olduğunu her geçen gün daha da farkına varıyorum
ben isteklerime ulaşabilecek güce sahibim istiyorum ve ne istiyorsam oluyor:)))
ben çok mutluyum ve hergeçen gün daha da mutlu oluyorum.
Alt 13-11-2008, 01:01 PM   #73 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

Aslında mutlu olmak ne kadarda kolaymıs degılmı..suan dusunuyorumda geçmiş zamanlarda nede cok kendımızı gereksız seyler için üzmüşüz degılmı arkadsım...artık hayata pozıtıf bakmanın nımetlerının farkındayız
Alt 13-11-2008, 01:49 PM   #74 (permalink)
Üsteğmen

mutluyum çünkü nasıl bakarsam öyle göreceğimi biliyorum canım hepimiz bunun farkına varıoruz:))
dün mesela bir olay yaşadım ve hayatımda ilk defa ağlamadım, nefes aldım verdim etrafıma baktım ve görmek istediğim gibi baktım ve sonucu çok güzel oldu:))))
Alt 13-11-2008, 02:19 PM   #75 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

aglamakta rahatlatıyor ınsanı..dun bende bol bol agladım rahatladım içimdekı zehırı akıtım sankı..şuan oyuzden ıyıym...
Alt 13-11-2008, 03:04 PM   #76 (permalink)
Üsteğmen

ben ağlarken nefret duygusunu bol miktarda hissediorum ondan çok ağlamak benim için hayırlı olmuyor canım ama dediğin gibi ağlamak rahatlatıyor bir nebze insanı ama abartmamak lazım sende ağlamak yerine kahkaha at canım benim daha da iyi hissedelim kendimizi:))
Alt 15-11-2008, 01:12 PM   #77 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
eveeeet günaydın tekrardan herkese
yine mutlu birgünün sabahında yine sizlerleyim
ben gücümün içimde olduğunu her geçen gün daha da farkına varıyorum
ben isteklerime ulaşabilecek güce sahibim istiyorum ve ne istiyorsam oluyor:)))
ben çok mutluyum ve hergeçen gün daha da mutlu oluyorum.
selamlar
böyle mesajları okuduğumda içimde biryerde sönen enerjim tekrar hayat bulunuyor ve sevinniyorum
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2008, 04:26 PM   #78 (permalink)
Üsteğmen

yine harika bir haftanın harika bir günündeyim artık isteklerimin tamamen gerçek olduğuna eminim çünkü herşeyin benim elimde olduğunu biliyorum. içimde kocaman bir güç var ve Allahıma inanan kocaman bir yürek. artık geçmiş olayların üzerinde düşünmüyorum çünkü geçmişi düşünerek harcadığım her anın gelişimime engel olduğunu biliyorum bundan dolayı şu anıma bakıp, şimdiyi yaşarken geleceğimi şekillendiriyorum. hep isteklerim doğrultusunda hayal kuruyor imgelemeler yapıyorum ve olumlu gelişmeleri kendime çekiyorum. evet itiraf edeyip bir takım blokajlarım halen var ancak gittikçe onları yok ediyorum. yni eskiden önümde dağ gibi bir duvarsa şimdi atlayabileceğim türden zayıf, çelimsiz bir tuğla yığını oda zamanla yok oluyor zaten aslında daha fazla yazacaklarım vardı ama şimdilik bu kadar yeter
Alt 19-11-2008, 08:22 PM   #79 (permalink)
Üsteğmen

bugün eve erken döndüm, işten çıkıp direk eve gelişim pek nadirdir eskiden olsa bir program yapmamanın sıkıcılığı gelir otururdu içime ama artık her anımı kaliteli yaşıyorum çünkü bunu seçtim. hatta eve geldim ve R.Şanal' ın bitirdiğim "Kuantum Düşence Tekniği" adlı kitabını şöyle bir gözden geçirdim. okurken keyif aldığım ve içimdeki gücü daha da hissettiğim bir kitap oldu. bu kitapla beraber aldığım yine R.Şanal' a ait "Kuantum Olumlama" kitabını aldım hemen elime bir çırpıda baştan sona okudum ve şuan için en çok kullanmak istediğim olumlamaları sesli bir şekilde okuyarak telefonuma kayıt ettim. böylecee istediğim heran ve boş olduğum heran bunları dinleyebileceğim.
Şuna yürekten inanmalıyız ki, sözlerimiz cümlelerimiz bizim gücümüz. Çünkü bir şeyleri söylerken, söylediğimiz şeye inanıyoruz ve bu inancımız sözlerimizi ispatlıyor bize. bundan dolayı sanırım artık konuşurken çok dikkatli olmak zorundayız. sözlerimizi birde yaptığımız imgelemelerle desteklersek, bir kenara oturup mucizelerimizi izleyebiliriz.
ben bunları yavaş yavaş sindire sindire yaşamaya başladım. çok enteresan şeyler gelişmeye başladı hayatımda çünkü içimdeki gücü yeni yeni fark edip ona güvenmeye başladım.
bir takım şeyler yoluna girmeye başladı,umutsuzluklarım gitti yerlerine umutlarım geldi. öğrendim ki başıma gelen herşey ama herşey benim için bir fırsat. bazen bazı şeyler o an için kötü, altından kalkılamaz birşeymiş gibi gelebiliyor ama her zaman şunu hatırlatalım kendimize "bu bir fırsat" ve gülümseyelim.
bazı şeyleri isterkn gerçekten istiyor muyuz bundan emin olalım. isteklerimiz aslında gösteriş için hırslarımız için olabilir. bunları göz ardı etmeden gerçekten ne istediğinizi sorun kendinize.ne için çok para istiyorsunuz?ne için kariyer istiyorsunuz?ne için takdir edilmek istiyorsunuz? ne için evlenmek istiyorsunuz? v.s. hepsinin özünde yatan tek bir amaç var. "iyi hissetmek" o zaman şimdiden başlayın hayallerinizi kurmaya, sözlerinizle akıtın enerjinizi dışarıya ve hemen şimdi kendinizi iyi hissetmeye başlayın. iyi hissettikçe rahat olacaksınız ve rahat oldukça bilinçaltınızın sunduğu her çözümü anında göreeceksiniz.
Alt 12-08-2009, 11:53 AM   #80 (permalink)
Üsteğmen

Standart Cevap: kırıklarını aldırdım kalbimin...

neredeyse 1 seneyi aşmış buraya yazmıyorum. Ne kadar çabuk geçmiş zaman. İnanın hayatımda beklediğim değişiklik olmadı ama ben kendi özümde artık daha rahat ve huzurluyum. Şuanı düşünüyorum sadece,şuanda kalmaya karar verdim.daha kaliteli yaşamak için bu şart.hayatımda istediğim yönde değişiklikler elbette oluyor.mutlu olduğum anlar daha çoğunlukta fakat henüz köklü bir değişim gerçekleşmedi.sanırım hala bende değişmeyen şeyler var.neler istemem gerektiğini henüz öğrenemedim sanırım.
bu kadara zaman sonra buraya yazmamın sebebibir karar verdim ve bunlar üzerine olumlama yapmak istiyorum.belki okuyan birileri olursa bunları geliştirmeme yardımcı olur.

Bütün güzel duyguları çağırıyorum,sevinç,neşe,mutluluk,huzur,güven hepsi benimle.
Tüm istediklerim bu güzel duygulardan oluşuyor,buy yüzden evren isteklerimi mucizeye döndürüyor ve bana veriyor.
Şu an beni maddi olarak ve manevi olarak tatmin eden,bana mutluluk ve huzur veren,yapmaktan çok hoşlandığım işim için alan yaratıyorum ve onu kendime çağırıyorum.
Kariyerimde hak ettiğim yerdeyim,işimi seviyorum,maaşım tüm arzularımı gerçekleştirebilecek kadar iyi.işimi seviyorum,maaşımı seviyorum,kariyerimi seviyorum.Patronlarım,müdürlerim beni çok seviyorlar ve başarılı buluyorlar.
Ben terfi etmeyi ve yüksek maaşı hak ediyorum.
evren bunu bana verir ve ben bunu sevgiyle kabul ediyorum.

Ben çok iyi sevgi dolu,sadık bir ruh eşiyim.
Ruh eşim beni seviyor,bana değer veriyor.
ruh eşim benimle olmaktan mutlu.
ben ruh eşimle birlikte mutlu olmayı,evlenmeyi,aile olmayı hak ediyorum.
evrenden ruh eşimle evlenmeyi ve mutlu olmayı istiyorum.
çekim yasasına inanıyorum ve evren şimdiden bu isteğimi gerçekleştirmek için mucizeler yaratmaya başladı.
İsteğime hayatımda yer açtım ve isteğim bana doğru geliyor.

Bookmarks