Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

yeni bir hayat

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yeni bir hayat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım kendini bu kadar yıpratmasadece kendine şunu söyle ben kimim allah beni sıkıntı çekeyim diyemi yarattı.benimde bir kişiliğim var fikrim var allah sığın ve çevrene bir daire çiz bu dairenin içine seni mutsuz eden hiç kimseyi sokma ve hayır demesini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

yeni bir hayat

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2009, 07:43 PM   #61 (permalink)
Teğmen

esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough

canım kendini bu kadar yıpratmasadece kendine şunu söyle ben kimim allah beni sıkıntı çekeyim diyemi yarattı.benimde bir kişiliğim var fikrim var allah sığın ve çevrene bir daire çiz bu dairenin içine seni mutsuz eden hiç kimseyi sokma ve hayır demesini öğren hayır derken zorlukla ve tepkiyle karşılaşırsın o zamanben güçlüyüm ve kendime güveniyorum herşeyin üstesinden geliyorum.de,ve şükür et.yeni başladığım bir kitabta şu sözler var
dar kapıdan girin:çünki mahvoluşa götüren yol ve kapı geniş olduğu için oradan giden çoktur:
hayata götğren yol ve kapı dar olduğu için onu bulan az olur.
son olarak şunu diyorum
mutluluk elimizin altında sadece bizim yapacağımız onu uzanıp almaktır
sevgi ve saygılar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2009, 05:07 PM   #62 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kissa is an unknown quantity at this point

selam değişim yoluna baş koyanlar :)
bir aydan fazla süredir telkinlerimi aksatmadan dinliyorum ve fakat hayatımla ilgili gelişmeleri burada paylaşmayı aksattım kusura bakmayın...
şubat başından beri hayatıma ilişkin farklı konularda bazen çok radikal bazen minik minik pek çok değişim yaşadım. başta bu kadar kısa sürede gerçekleşmeleri beni hayrete düşürüyorken, zamanla alışmaya başladım. sanki artık herşeyin köklü ve "olumlu yönde" değişmesi çok olağan birşeymiş gibi gelmeye başladı :)
belirlediğim hedeflere doğru çok hızlı yol kat ettim. bu kadar ilerlemeyi eski kafayla belki birkaç yılda sağlardım ve bu yönüyle buradaki telkinler, şimdiye dek boşa geçen yıllarımın boşluğunu telafi edercesine, dolu dolu ve ışık hızında değişimlerle donatılmış harika bir hayatı bana sağlamaya başladı. gün geçtikçe çok daha iyilerini de yaşayacağımı biliyorum zira istediğim herşeyi ben kurguladım ve bunların hepsi de "benim ve bütünün hayrı" için :)
olumlamalarımı yaptığımda artık bilinçaltımın bana ihanet edercesine karşı koymadığını bilmek de beni öyle rahatlatıyor ki anlatamam :)
inanılmaz güzel bir döneme girdim ve hepsini tamamı ile bu siteye borçlu olduğumu düşünüyorum.
tekrar tekrar teşekkür ederim...
Kissa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2009, 09:05 PM   #63 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hedef1212 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni bir hayat

sosyal fobi ney versiyonunu bir türlü indiremiyorum?
hedef1212 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2009, 12:04 AM   #64 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:
hedef1212 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sosyal fobi ney versiyonunu bir türlü indiremiyorum?
Merhabalar,

Alternatif linkten sosyal fobi ney versiyonunu indirebilirsiniz..Sadece geri sayımı beklemeniz yeterli.Downloada tıkladığınızda yükleme başlayacaktır..

Bu arada ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri için gerekli olan süreyi tamamlamış olmanız ve sosyallik artırıcı telkinini bir hafta süre ile dinlemiş olmanız tavsiye edilir..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/1447-post1.html

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 01:54 AM   #65 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
6 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basakkk71 is an unknown quantity at this point

selam günlükleriniz harika bende 3 ay oldu üye olalı ama yeni dinliyorum telkinleri bu akşam başladım ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla inşallah faydasını görücem ve bu çıkmazdan kurtulucam. Yardımlarınızı bekliyorum tek başaramıcam gibi geliyor lütfen desteğe ihtiyacım var
basakkk71 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 01:12 PM   #66 (permalink)
Super Moderator

1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:
basakkk71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam günlükleriniz harika bende 3 ay oldu üye olalı ama yeni dinliyorum telkinleri bu akşam başladım ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla inşallah faydasını görücem ve bu çıkmazdan kurtulucam. Yardımlarınızı bekliyorum tek başaramıcam gibi geliyor lütfen desteğe ihtiyacım var
basakkk'cım,değişim biz ne kadar istersek ve o doğrultuda çalışırsak bizimle olur..

Öncelikle sürekli olumlu düşünmeye çalış..pozitif düşünmek,telkinlerin de etkisini artırıyor..

Güzel paylaşımlarını bekliyoruz..Sen de bir günlük açmaya ne dersin?..Böylece değişimlerini daha iyi takip edersin..İleride okuduğunda,nasıl yol katettiğini görürsün..

Ben çok faal yazmıyorum aslında,yine de böyle ilham vermesi sevindirici..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 02:59 PM   #67 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
6 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basakkk71 is an unknown quantity at this point

teşekkürederim enerjiniz sayfalardan sanki bana geliyor harikasınız dikkat çekmemeniz mümkün değil inşallah bende başarıcam yazılarınızın sıkı takipçisi olucam
basakkk71 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2009, 05:10 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about

on dördüncü kural..hak'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.'düzenim bozulur hayatım alt üst olur' diye endişe etme nereden biliyorsun hayatının altını üstünden daha güzel olamdığını.

Biz yeni bir hayata direnenler kural 1500 yıl önce açıklanmış oysa
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2009, 03:22 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about

merhaba;benimde son okuduğum kitapta şöyle diyor..mutluluğu ve huzuru zor gördüğümüz için zorlaşıyor.mutluluğu ve huzuru çabuk elde edebileceğimiz ve hakettiğimiz için onun bizi bulabileceği birşey olarak görürsek bizi çabuk bulur ve kaybetme korkumuz olmadığı için bizi bırakıp gitmez.herşeyi biz zorlaştırıyor olabilirmiyiz gerçekten..:)
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2009, 03:53 PM   #70 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba;benimde son okuduğum kitapta şöyle diyor..mutluluğu ve huzuru zor gördüğümüz için zorlaşıyor.mutluluğu ve huzuru çabuk elde edebileceğimiz ve hakettiğimiz için onun bizi bulabileceği birşey olarak görürsek bizi çabuk bulur ve kaybetme korkumuz olmadığı için bizi bırakıp gitmez.herşeyi biz zorlaştırıyor olabilirmiyiz gerçekten..:)
Evet yüsra'cığım,herşeyi basit tutmak aslında işin özü.. bunu yapabilmek de hep zor gelmiştir insanoğluna..İsteklerimizin olacağına inanmak;illa ki demeden, serbest bırakarak olabiliyor..Bugüne kadar gerçekleşmeyen dileklerimde onları sıkı sıkı tuttuğum için bir türlü beni bulamamasını farkettiğim için şükrediyorum..

Bookmarks