bence hepimizin görmesi gereken bazı şeyler var günlüğüm insanların insanlarla ilgili sorunları var
ve bu bir öğrenme süreci bir noktadan sonra farkediyorsun ki başkalarını hareketlerini yorumlarını davranışlarını büyüten yada bunlarla yaşayan insanlar bu sorunların insanların değişmesinden geçiceğini zannediyor aslında bu
onlara ne kadar değer verdiğimizle ilgili ama biz sürekli birbirimizi dış görünüşümüzü iç görünüşümüzü dürten bunlarla uğraşan birbirlerini yargılayan insanlarız en azında burda böyle, sonuçta empati yapamayan zihinler ve egolarını yada bencilliklerini aşırı şişirmiş insanlar, sizi üzmek isteyeceklerdir
bu aynı evde eşiyle sorunu olup garsona bağıran yada arkadaşlarına kızıp eşini döven birisine benzer
birisi tarafından haksızlığa uğrayınca buna sinirlenmemek elde değil belki ama bunu kafanda tutarak o kişiye daha çok hizmet ediyoruz
yapılması gereken insanların sizden aldığıyla ve size verdiğiyle mutlu olmaktır çıkar ilişkisinden bahsetmiyorum birlikte mutlu olmaktan bahsediyorum
eğer birisi size sırtını dönüyorsa bunla uğraşmayın ucundan bile tutmayın
mümkün olduğunca çok insanla görüşün münkün olduğunca farklı cevrelerden insanlarla dostluk kurun ama en önemlisi kendinizle geçirdiğiniz zamandan zevk alın kendiniz ile mutlu olun
tabiki sosyal olun ama insanlardan çok büyük beklentileriniz olmasın olursada kendinizi dizginleyin
ve mümkünse arkadaş seçin
veya en azından sizi yanlış bile yapsanız bunu anlayabilecek size değer veren insanları dost edinin gerisini takmanın bi manası yok zaten arkadaş seçin derkende yeni insanlara mutlaka şans verin yargılamadan olaya dışarıdan bakın
bunu insan ilişkilerinin belki ekonomiden sonra en büyük problem olduğunu gördüğümden dolayı yazdım
nacizane benim düşüncelerimdir eksik kalmış olabilir şu anda fazlası aklıma gelmiyor