20-06-2015, 12:10 AM
|
#65 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
30 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü Artık bir işim var :) Üds ve Kpds'yi başaramadım, zaten temelim yoktu, iyi değildim, sonu belliydi. Bir yıl sonra Kpss'yi Allah nasip etti kazandım, iyi asıldım çalıştım ama :)) Şimdi 6 yıllık öğretmenim, en güzeli kendi paramı kazanıyorum:)) Ama şunu bildim ki özgürlük kendi parasını kazanmak değilmiş:) Ve evlendim. 2 yılımın dolmasına birkaç gün var:) Hayalimdeki mükemmel eş değil. Ama onu seviyorum ve o da beni seviyor:) Hay Allah, buraya acı dolu oturdum ama şu yazdıklarımı okuyunca sanırım hiç şikayete hakkım olmayan bir hayatım var. Buraya çok önemli bir kelimeyi eklemem gerekiyor "Elhamdülillah..." En büyük sorunum bilinçaltımdaki tortular, onlar kıyıya vurdukça mutsuzluk gelip oturuveriyor hayatıma. Korkularım, endişelerim, önyargılarım, güvensizliklerim, acılarım ve yanlış ama kökleşmiş bazı inançlarım... Hayatın akışına kapılıp gittim ve telkinleri bıraktım, dedim ya 7 yıl geçmiş.. Ve o zaman, az evvel okudum ancak nickini tam hatırlayamadım smanich gibi bişeydi, işte o güzide ablamızın tespit ettiği mükemmelliyetçilik hala yakamı hiç bırakmayan ve beni mutsuzluğa götüren bir başka sorunum. |
| |