26-02-2010, 11:40 PM
|
#217 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Hayatımda değişiklik istiyorum,istiyordum bayadır yani.
Bugün Milli Eğitim'den aradılar ücretli öğretmenlik için.Zaten çıkmaz rahatlığı ile başvurmuştum sırf babam istiyo kırılmasın diye ama bugün aradılar işte günlük.
Tabi ki kabul etmedim.Bu resmen bazılarının ekmeğine yağ hatta bal,reçel,nutella sürmek bana göre.
Neyse bu da güzel birşey yani aranmış olmak.Değişimler,gelişimler her an hayatıma giriyor,benim bilmediğim yerlerde benim bilmediğim insanlar benim için çalışıyor,olaylar benim için oluşuyor.Benim ve bütünümün hayrı için:)Şükürler olsun.
Bir arkadaşımla buluşucam hatta iki pardon ama hala arayıp müsait olduğumu söylemedim.Bu konuda çok tembelim yahu.Telefon kullanmak,birini aramak,mesaj atmak zor geliyor:(Neyse Pazartesi inşallah görüşürüz birisiyle,en iyisi netten yazıp ulaşayım.
Yurt dışındaki arkadaşlarıma,hocalarıma da mail atmam,bikaçına posta göndermem lazım.Onları çok ihmal ettim.
Artık çok bir bağlantımın kalmadığı o şehirdeki değerli abimi de ilk fırsatta aramalıyım.
Ne kadar biriktirmişim!
Liseden en iyi arkadaşımla da bayadır iletişim kurmuyoruz.O yüzden sanki küsmüşüz de haberimiz yokmuş gibi hissettim dün.Bunu rüyamda da gördüm.O arada bir alınganlık yapardı, ben de çok sevdiğim için pek ses çıkarmaz düzelmesini beklerdim.O anlardaki duygunun aynısını hissettim rüyamda.
Güzel şeyler oluyor günlük:)
Gerçekleşmesini istediğim birşey var.Aslında eninde sonunda olacağını biliyorum ama bu aralar olsun istiyorum o yüzden serbest bırakamıyorum aklıma gelince.Aslında şimdi karar versem harekete geçsem yaparım gibi geliyor ama sanki şartlar daha çok uygun değil gibi de geliyor.Neyse olacak olacak eminim:)İnşallah yakın bir zamanda herşeyin bu iş için uygun olduğunu hissedip harekete geçicem.
Hayatımda var olan,var olmuş ve var olacak herbirşey için ayrı ayrı şükürler olsun...
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
| |