Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Konuyu dağıtmak istemem. Allah daim etsin. Ücretli öğretmenlik nedir?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2010, 09:21 PM   #221 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Merhaba
Konuyu dağıtmak istemem.
Allah daim etsin.
Ücretli öğretmenlik nedir?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 09:45 PM   #222 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Alıntı:
pinnko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
Konuyu dağıtmak istemem.
Allah daim etsin.
Ücretli öğretmenlik nedir?
Öğretmen açığı olan okullarda girdiği ders saatine göre ücret alan öğretmen çeşidi.
Alt 03-03-2010, 12:04 AM   #223 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Birkaç gündür istemediğim olaylar yaşıyorum.Ama iyiki de yaşıyorum.Hızla değiştiğimin,değişim sürecinde olduğumun göstergesi olsa gerek bunlar.
Küçüklü büyüklü aksilikler.
Önce bilgisayarımın şarj aleti bilmem kaçıncı defa bozuldu,ve bu bozulmanın bilmem kaçıncı defa yaşanıyor olması beni ilk başta hafiften bir çıldırttı.Sonra hemen dedim ki dur bakalım?

Ben neyime çok kızarım?Çabuk sinirlenmeme.İstemediğim bir olay olunca hemen cinlenirim.Tasarladığım şey bozulursa,rutinim etkilenirse üfff sinirden küplere binerDİM.Bu benim sevmediğim bir yönümdü.Hele bir de bu istemediğim olayın olmasına vesile olan bir kişi varsa..Eyvah.O kişi gözüme gözükmesin.İçimden ona böyle kızdığım için kendime kızarken dışardan da ona kızardım.Çünkü bu babamın en sevmediğim özelliği.Ve ben aynen kopyalamışım.Artık bunu yapmama izin vermiyorum.
O yüzden bu sefer kardeşim ucuz kurtuldu:)
Bir baktım bunun yapılması uzun sürerse internete giremeyeceğim.Mp3ümü ancak pcden şarj edebildiğim için geceleri telkinsiz kalacağım vs.Bunları düşününce acaip sinirlenmiştim ama sonra almam gereken dersin tam da bu olduğunu farkedip kendimi yatıştırmaya çalıştım.İyi şeyler düşündüm.Birazcık zamanımı aldı ama kimseyi kırmadan birazcık somurtuk oturduktan sonra içimde hallettim ve dışarıyla bütünleştim.Böylece sonrasında ufacık(nolursa olsun ufacık aslında dünyasal şeyler sonuçta) birşey için birisini kırdım diye kendimi yiyip bitirmemiş oldum.
Evet birkaç gün beklemek zorunda kaldım,yapıldı sabrımı sınar gibi yanlış yapılmış iki kere daha götürdüm filan ama işte yapıldı.Sadece birkaç gün mp3süz ve internetsiz, sitemsiz kaldım ama bu o kadar da tolerans gösterilemeyecek birşey değil.
Aldığım ders için şükürler olsun.

Sonrasında bugün gittiğim bankada hiç borcumun olmadığı hatta süresi bittiği için elimden alınan kredi kartımın dudak uçuklatacak kadar olmasa da eli yakacak bir borcu olduğunu öğrenmek yoluyla şaşkınlık geçirdim.Para ile ilgili almam gereken bir ders var.Önemsediğim halde bir arada tutmayıp oraya buraya saçtığım dekontları artık bir dosya içinde tutacağım kesin bu bir.Hayır borcuma da sadıktırım o yönden de bir sorun yok.Zaten borcun bittiğini bankadaki görevliye onaylatmıştım sözle de olsa.Ayrıca kredi kartı kullanmayı pek sevmediğim için zaten kırk yılın başı büyük birşey alırsam kullanıyordum.Nerden çıktı bu borç anlamadım.
Ayrıntılı hesap özetini aldım bakalım.Saygıdeğer dekontlarımı bulabilirsem karşılaştırıciim.
Sanırım bu konuda düzenli olmak almam gereken ilk ders gerçekten evet evet.Bu konularla ilgilenmeyi hiç sevmiyorum yahu.Para konusu neden bana bu kadar uzak?Kimseyle birşeyin parası hakkında konuşmayı sevmem.Genel anlamda da para hakkında konuşmayı sevmem.Varsa istediim şeyleri alırım kendime,sevdiklerime yoksa da öyle yakınmam.Aşırı derecede para düşkünlüğüm de yok ama zengin olmak istiyorum kesinlikle yapmak istediğim şeyler için.

Belki de parayı daha çok önemsemem gerekiyor.Herkese yetecek kadar bol para olduğunu düşünürüm hep ve birgün inşallah zengin olacağıma inanıyorum.Ama bana yetecek kadar param her zaman olduğu için fazlasını gerçekten istemek gibi bir girişimim hiç olmadı.Yani uzun zamandır ne hiç yokluğunu gördüm ne de ihtiyaçlarımdan sonra bol bol kalacak kadarını gördüm.Hmm bir çelişkim var sanki.Bi takım çalışmalar yaparken para ile ilgili olanları hep sona atıyorum,birşey isteyecek olsam para son sıralarda yer alır.Bolluk bilincine sahip olduğumu düşündüğüm halde yine de tıkanıyorum.

Demek ki gerçekten bolluk bilincim yok.Belki de bilinçaltım parayı hep itiyor mu ne?

Bu aralar da yapmak istediğim şeyler hep parayla olabilecek şeyler.Parayla alakalı ders alma dönemi.Düşündüğüm şeyler doğru mu acaba?Yoksa başka bir ders mi çıkacak altından?

Hı bu aralar tam da bir üst levela geçtiğimi düşünüyordum aslında:P Bir hipnoz kaydında bedenimizin sevgiden oluştuğunu imgeliyoruz ve insanlara dokunurken elimizden sevgi aktığını imgeliyoruz.Ya da sevgiden oluşan gözlerimizle bakıyoruz sevgiyle değil dikkatini çekerim günlükçüm.Daha önce biz böyle birşeyi düşünememiştik değil mi?O yüzden bu düşünce beni bir üst levela taşıdı dedim:)Artık birine birşey uzatırken,ya da alırken sevgi verip aldığımı düşünüyorum sık sık.Para için de bu şekilde düşünebilirim demiştim.Verirken sevgi verdiğimi imgelerim ha karşılığını beklemem ama sevgi katlanarak geri döner sen beklemesende dedim.

Belki de bu sefer önden çözüm yolunu bulmuşumdur,arkadan o çözümü uygulayacağım yeri.

O parayı ödesem bile yine sevgi verdiğimi düşüneceğim.Bende nasıl olsa bir dünya var günlük.

Hadi bakalım.Aferin bana.
Alt 03-03-2010, 12:10 AM   #224 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

gerçekten aferin sana..bugün çok verimli bir gün geçirmişsin öğrenem açısından..özellikle elimizle sevgi vermek akıtmak çok yaratıcı ..sevgiler..
bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2010, 12:11 AM   #225 (permalink)
Çevirmen

Ay bak daha üstteki postu yollarken içimden bir cevap geldi sanki.İç sesim diyor ki "Bak kızım, sen hep diyorsun zengin olucam filan diye ama bunu sanki gerçekten istemiyorsun?"
"Tamam öyle borç içinde yaşamıyorsun ama zengin olman için daha çok parayı istemen,imgelemen,heyecan duyman gerekmez mi?"

Gerçekten.Neden yapmıyorum ki?
Neden bolluk bilincime sarılıp,kaynaktan daha çok para istemiyorum?Ki bu benim ve bütünümün hayrına olacakken?
Birşeylerin peşinde koşarken parayı hep göz ardı ettim doğru.Zengin olmak için neyi bekliyorum ki?

Teşekkür ederim.
Kendimi onaylıyorum.
Olduğum noktada herşey bütün ve tam.
Ve hergün hayatıma daha da çok sevgi,huzur,sağlık,PARA akıyor.

Ben sadece sevgi alır,sadece sevgi veririm.ÇÜnkü ben sevgiyim.
Şükürler olsun.
Alt 03-03-2010, 12:14 AM   #226 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten aferin sana..bugün çok verimli bir gün geçirmişsin öğrenem açısından..özellikle elimizle sevgi vermek akıtmak çok yaratıcı ..sevgiler..
Teşekkür ederim.
Kucak dolusu sevgiler:)
Alt 06-03-2010, 01:06 PM   #227 (permalink)
Çevirmen

Yukarılara doğru yavaş yavaş süzülüyormuşum gibi hissediyorum.

Sanki önceden bir mumyaymışım.Türlü şeyler sarmışlar sıkı sıkı.Şimdi o bandajlar açılıyor.Ben nefes alıyorum.Gitgide daha çok oksijen giriyor ciğerlerime.O kadar çok oksijene alışık olmadığım için bazen ilkten bir yakıyor içimi.Ama sonrası hep derin bir rahatlık..

Ne harika bir hayat.Ne muhteşem biçimler.Ne güzel renkler.Ne renkli insanlar.Ne hoş gülümsemeler.Harika bir huzur.Daha başka birşey gerekli mi mutlu olmak için?
Sahi her sabah uyanabiliyorum.Her sabah ailemi aynı,sağlıklı şekilde buluyorum.Dışarda herşey akmaya başlamış oluyor.Ben sağlıklıyım.Gökyüzü hala tepemde tüm muhteşemliği ile uzanıyor.Herbirimizi sarıp sarmalıyor.Güneş onca ağırlığına rağmen düşmemiş,onca sıcaklığa patlamamış,yanmaktan gocunmadan her daim gülümsemeye devam ediyor.Ne biçim bir düzen?Hepsi bizim için, hepsi BENİM için.Daha ne mutlu edebilir ki insanı?Daha ne bekleyebilirim o güzel varlıktan mutlu olmak için.
Hergün benimle ilgileniyor.Benim isteklerimle,düşüncelerimle,duygularımla..Aramızda koccaman,bembeyaz ışıktan birbirimize sevgimizi yolladığımız bir bağımız var.Daha ne isterim mutlu olmak için?

Öyle şükran doluyum ki..Tüm bunları görebildiğim için öncelikle.Görebilen insanlar arasında olma şerefi bahşedildiği için şükran doluyum.Minnet değil bu.Altında ezilmiyorum.Aksine; hissettikçe daha da yukarılara çıkarıyor beni.

Tüm bu duygularla kuşanmış bir vaziyetteyim işte.Bir düşün içimdeki huzuru günlükçüm.

Bu sabahta bu duygularla kalktım işte.Daha doğrusu annem uyandırdı erken bir saatte.KArdeşimin sınavı vardı.Ama tek başına gitmek istemiyordu.Benim götürmemi istemişti.Ama ben erken kalkmak istemediğim için biraz yük gibi hissetmiştim.Ama sabah dayanamadım.Çünkü o beni o kadar mutlu ediyor ki.O kadar tatlı ki.Sadece varlığı bile birçok şeyi yapmama yeter sanırım.O yüzden kalktım ve gittim güleryüzle.

Ve bu bana daha güzel bir mutluluk olarak döndü.Onu beklerken biyere girip oturmadım.Ağaçların,insanların arasından yürüdüm.Tek başıma kendimi,hayatımdaki insanları,güzellikleri düşündüm.Ne kadar zengin olduğumu düşündüm.Ve yine o harikulade şükran duygusuyla kuşatıldım.Nerdeyse "Çok mutluyum ben biliyor musunuzzzz" diye çığırarak koşacaktım:PHedeflerimi düşündüm,isteklerimin bana ne kadar yakın olduklarını düşündüm,eski heyecanlı imgelemelerime yeniden kavuşabildiim için,HEYECANIMA yeniden kavuşabildiğim için şükürler ettim.Olmak istediğim yerde gördüm kendimi.Sanki yarın orda olacakmışım kadar yakın hissettim.Muhteşem,olağanüstü,süper ötesi,harikulade...

Öyle işte..Daha ne olsun.
Daha ne olsun.
Alt 06-03-2010, 02:32 PM   #228 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsanın içindeki huzur hayatını mükemmelleştiriyor..Huzurun hayatına yansımış ve yakınında hissediyorsun super...Çok sevindim..Herşey gönlünce olsun..
KEsinlikle.O huzuru hissetmek tüm olumsuzlukları bertaraf ediyor.Mükemmelliklere odaklanıyorsun.
Yakınımda tam yüreğimde hissediyorum artık.Yıllar önceki halimi hatırladığımda buralara nasıl gelebildim öyle şaşırıyorum ki bazen.O yüzden mutluluğum çok büyük.
Herşey gönlümüzce olsun.Herşey bizim ve bütünümüzün hayrına olsun.
Alt 06-03-2010, 09:31 PM   #229 (permalink)
Çevirmen

Onu gerçekten affettim.Son günlerde geceleri çalışma yaparken ya da kendimi çok iyi hissettiğim anlarda hep aklıma geçmişte üzdüğüm ya da beni üzen insanlar geliyor.Ben de hepsinin adını söyleyip açıkyüreklilikle,rahatlıkla onları affettiğimi söylüyordum.Affetmemem için bir sebep yok çünkü.
Bu sabah yine o çok iyi hissettiğim anlarda yine aklıma gelmişlerdi ve yine affettiğimi söyleyerek gülümsemiş unutmuştum.

Öğleden sonra mesaj atmış.Telefonum çantamdaydı.Arkadaşımdan haber bekliyordum o yüzden bir kontrol edeyim dedim.Bir baktım bir numara dikkat edince onun nosu olduğunu anladım.

Beni rüyasında görmüş dün.İyimiymişim?

Beraberken uzun zaman konuşmadığımız dönemlerde de birkaç kere yapmıştı bunu.Ama gerçekten gördüğüne inanmıyorum. Gerçi bu kez görmüş olabilir.Çünkü imgelemelerimde onu affettiğimi ve serbest bıraktığımı söyledim birkaç kere.Bunu gerçekten hissettim.Yüreğimden yükü kalktı.Bunları hissetmiş olabilir.Ya da aramızdaki bağ iyice zayıflıyorsa yine o azalan enerjiyi hissetmiş olabilir.

Tam hatırlamıyorum ama dün ya da önceki gecelerde bana mesaj atacağını düşünmüştüm.Ama üstünde durmamıştım.Neticede artık biz diye birşey olamayacağını çok iyi biliyorum.Onu hatırlayınca üzülmüyorum.Sadece güzel şeyleri hatırlayıp mutlu oluyorum,beni mutlu etti diyorum.Ama sadece bu kadar.Onu affettiğim ve geçmişe saygı duyduğum geçmişte nolursa olsun sevmiş olduğum için hala saygı da duyuyorum.O yüzden napmam gerektiğini düşündüm.Mesaj atmaya karar verdim.Fakat yine kontörüm olmadığı :P için kardeşimin telefonundan mesaj attım.Sadece "İyiyim teşekkür ederim." yazdım.Karşılığında mesaj beklemediğimi görsün,artık eskisi gibi olmadığımı bilsin,ondan gerçekten geçtiğimi bilsin,ama hala saygı duyduğumu da görsün istedim.

Yine de son birkaç haftadır değişik birşey var.Beraberken "aa 20.20 yakaladım beni düşünüyoo" geyiği var ya o bizde hakikaten tutuyordu günlükçüm.Şaşırırdık ama gerçekten bu saçma şey gerçekten olurdu,özellikle mesaj atardık ve hep doğru çıkardı.Hadi o yalan söyledi diyelim düşünüyordum evet desin ama o mesaj attığında ben gerçekte onu düşünüyor olurdum kendimde tuttuğu için eminim.Gerçi arada sevgiden bir bağ olduktan sonra neden olmasın ki?

Şimdi yine sürekli yakalıyorum.Özellikle bakmıyorum, zaten aylardır da bunu yaşamıyordum.Ama yine oluyor işte ve yine demeye başlamıştım beni düşünüyor demeye.

Birkaç haftadır mesaj atmayı düşünüyorsa olabilir.

Neyse böyle işte.Nerden nereye geldik gördün mü be günlük.Bİr zamanlar can bildiğin insan mesaj atınca şaşırıyorsun.Hayat tuhaf ama ben bu akış içinde herşeye mümkün bakıyorum.Nolursa olsun herşey benim ve bütünümün hayrına oluyor.Olaylar ben izin verdiğim şekilde etkiliyor beni.Ve ben hep değerimin farkında olarak davranıyorum artık.Çok şükür.

Bu aralar geçmişteki insanlardan biriyle alakalı birşeyler hissediyorum yine.Bakalım nolacak:)

Bak yine yakaladım yaaa!!!!!!!!

A bu arada bu akşam beni heyecanlandıran başka birşey daha oldu.Kuzenim bizdeydi teyzemle.Bana çok cazip gelen bir iş hakkında konuştuk.Hemen hülyalara daldım:)Ama tabi bunun olması için önce benim tüm derslerimi çalışıp bitirmem lazım.Ondan sonra kafam rahat olduğunda başlayacağız çalışmalara.Zaten o kuzenimi çok sevdiğim için bu fikir beni daha da çok keyiflendirdi.

Ama bugün oydu buydu derken hiç ders bakamadım.Şimdi yatana kadar belirlediğim yere kadar bakayım içim rahat etsin.

İşte böyle günlükçüm.Sen yeter ki iyi hisset.Güzel fikirler üzerine yağıyor.Güzel insanlar çevreni sarmalıyor.Artık görüşmediğin insan bile seni merak edip halini hatrını soruyor.

Şükürler olsun.
Alt 06-03-2010, 11:16 PM   #230 (permalink)
Sultan
Guest

canımya ne güzel ifade etmişin duygularını.her şey gönlünce güzel olsun.iyi ki varsın....

Bookmarks