Bugün verimli birgün oldu gibi.Sonunda eft nedir nasıl yapılır öğrendim ve bikaç farklı sorun için bikaç tur yaptım ama son vuruşla sondan birinci vuruşun yerini ters yapmışım her defasında sonradan farkettim çok birşey farkeder mi bilmiyorum ama yeniden deniycem.Bunu iyice yapabilmeyi öğrenmem gerekiyor çünkü eftyi denerken farkettim ki suçluluk duyduğum bazı şeyler beni hala hatrı sayılır derecede etkiliyor.Oysa suçluluk telkinini dinlemeye başlayalı 22 gün oldu.Demekki bende bazı şeyler derin izler bırakmış.Yarın suçluluk telkinini arada bir dinlemek üzere listemden çıkarcam ama bu problemlere eft ile çözüm arıycam.Benim merak ettiğim bu eftyi gerçekten tam olarak uyguladığımı nasıl anlayabilirim arkadaşlar?El kitabını okudum netten, vuruş yerleri de tam olarak gösterilmiş ama yaparken prosedüre ne kadar uyabiliyorum endişe ediyorum.Gerçi elbette çalıştıkça gelişiyor herşey ama ben bunu kendi başına yapmayı deneyerek öğrenmiş bir insanın ortalama olarak ne kadar sürede başarıya ulaşabileceğin merak ettim ve öğrenmek istiyorum.Deneyenlere sorucam bakalım
Çünkü bu mucize gibi birşey ve ben sürekli aklıma gelip anlıkta olsa beni rahatsız eden şeylerden(telkinlerden sonra onları kovabilir oldum) kurtulmak kendimle tamamen barışık olmak istiyorum ki yeni yollara yürüyebileyim artık..
Bunun dışında kendimi çok huzurlu hissediyorum çünkü bayadır çeviri yapamıyodum bugün oturdum başına yaptım ve bitirdiğimde kendimi çok mutlu hissettim..
Artık kendimi baya hafiflemiş hissediyorum.Telkinlerim 21 gün olduğu için mi acaba?
İçimden bisürü şey yapmak geliyo.
Çekimlerimin gerçekleşmesi için kendime,vücuduma,güzelliklere zaman tanımayı öğrendim.Eminim hepsi gerçek olacak birgün.Bu aralar zamanı anlamaya çalışıyorum ama buna taktım..Nasıl birşey yaa??Kuantuma göre geçmiş,şimdiki zaman ve gelecek zaman aynı anda şekilleniyor gibi birşeyler okumuştum.Ne kadar ilginç..Bu konuda detaylı araştırma yapmak ve zamanın sırrına vakıf olabilmek istiyorum..(Anlamak istediğim herşeyi kolaylıkla anlayabiliyorum.)
Ona da zaman tanıyorum.Hala seviyorum ve bunu aranmak,sorulmak,şımartılmak için yapmıyorum.İçimden geliyor.Ben sevmeyi seviyorum.Herkesi seviyorum evrendeki herşeyi seviyorum.Kendimi çok seviyorum.Onu da çok seviyorum ama ben mutlu olmayı seçiyorum.Sevgiyle değişiyorum ve onun da sevgiyle değişebilmesini talep ediyorum..
Şükürler olsun..Herşey mükemmel..