Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet yazabildiğin kadar yaz alış iyi yöntem bu Acele etme hepsi olur yavaş yavaş..Burda olduğuna göre bunu başarabilecek birisindir zaten...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-11-2008, 01:08 AM   #61 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: phantommun günlüğü

Evet yazabildiğin kadar yaz alış iyi yöntem bu Acele etme hepsi olur yavaş yavaş..Burda olduğuna göre bunu başarabilecek birisindir zaten

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 14-11-2008, 03:01 AM   #62 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Bugün verimli birgün oldu gibi.Sonunda eft nedir nasıl yapılır öğrendim ve bikaç farklı sorun için bikaç tur yaptım ama son vuruşla sondan birinci vuruşun yerini ters yapmışım her defasında sonradan farkettim çok birşey farkeder mi bilmiyorum ama yeniden deniycem.Bunu iyice yapabilmeyi öğrenmem gerekiyor çünkü eftyi denerken farkettim ki suçluluk duyduğum bazı şeyler beni hala hatrı sayılır derecede etkiliyor.Oysa suçluluk telkinini dinlemeye başlayalı 22 gün oldu.Demekki bende bazı şeyler derin izler bırakmış.Yarın suçluluk telkinini arada bir dinlemek üzere listemden çıkarcam ama bu problemlere eft ile çözüm arıycam.Benim merak ettiğim bu eftyi gerçekten tam olarak uyguladığımı nasıl anlayabilirim arkadaşlar?El kitabını okudum netten, vuruş yerleri de tam olarak gösterilmiş ama yaparken prosedüre ne kadar uyabiliyorum endişe ediyorum.Gerçi elbette çalıştıkça gelişiyor herşey ama ben bunu kendi başına yapmayı deneyerek öğrenmiş bir insanın ortalama olarak ne kadar sürede başarıya ulaşabileceğin merak ettim ve öğrenmek istiyorum.Deneyenlere sorucam bakalım Çünkü bu mucize gibi birşey ve ben sürekli aklıma gelip anlıkta olsa beni rahatsız eden şeylerden(telkinlerden sonra onları kovabilir oldum) kurtulmak kendimle tamamen barışık olmak istiyorum ki yeni yollara yürüyebileyim artık..

Bunun dışında kendimi çok huzurlu hissediyorum çünkü bayadır çeviri yapamıyodum bugün oturdum başına yaptım ve bitirdiğimde kendimi çok mutlu hissettim..

Artık kendimi baya hafiflemiş hissediyorum.Telkinlerim 21 gün olduğu için mi acaba?

İçimden bisürü şey yapmak geliyo.

Çekimlerimin gerçekleşmesi için kendime,vücuduma,güzelliklere zaman tanımayı öğrendim.Eminim hepsi gerçek olacak birgün.Bu aralar zamanı anlamaya çalışıyorum ama buna taktım..Nasıl birşey yaa??Kuantuma göre geçmiş,şimdiki zaman ve gelecek zaman aynı anda şekilleniyor gibi birşeyler okumuştum.Ne kadar ilginç..Bu konuda detaylı araştırma yapmak ve zamanın sırrına vakıf olabilmek istiyorum..(Anlamak istediğim herşeyi kolaylıkla anlayabiliyorum.)

Ona da zaman tanıyorum.Hala seviyorum ve bunu aranmak,sorulmak,şımartılmak için yapmıyorum.İçimden geliyor.Ben sevmeyi seviyorum.Herkesi seviyorum evrendeki herşeyi seviyorum.Kendimi çok seviyorum.Onu da çok seviyorum ama ben mutlu olmayı seçiyorum.Sevgiyle değişiyorum ve onun da sevgiyle değişebilmesini talep ediyorum..

Şükürler olsun..Herşey mükemmel..
Alt 14-11-2008, 09:26 AM   #63 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

Bende eft yapmaya basladım 4 gunum oldu içimde gerçekten hafifleme hisediorum..eft turk diye bır sıteden butun vıdeolarını ızledım ve oyle uygulamaya basladım..korkularımla yuzleşmeye basldım..içimde bir hafifleme duygusu oldu..rahatladım..eft yapınca..gun geçince dahda iyi oluyor bunu hıssedıyrum gunu her anında yapabılıosun..ben işyerindede uyguluyorum..hemen bır rahatlama oluyor..gun geçtikçe dahda rahatlıyacagmı bılıyorum..bızler daha yoluna basındayız..ama beraber cıktık bu yola ve beraberce herseyın ustesınden gelecegmıze ınanıyurm..
Alt 14-11-2008, 01:52 PM   #64 (permalink)
Çevirmen

Evet ben de bi rahatlama hissediyorum ama sonra o olayı düşününce yine aynı yerdeymişim gibi geliyor ama ısrarla devam ediicem tabi.Ben de sitede bi kitap var eftyle ilgili onu okudum dün ayrıca bahsettiğin sitedeki videoları izledim ama yapmaya alışmak gerekiyor heralde Belki de önce somut şeylerde denemem benim için daha faydalı olabilir mesela 'yılan' fobimde.Adını duyunca bile tırsıyorum yaaa Dün önce gözümü kapatıp onu görüyomuş gibi yapıp 10-0 arası bi puan vercektim hani korkumu ölçmek için ama düşünmek bile beni o kadar korkutuoki yapamadım Artık bugün 10'la başlıycam..Bakalım herşeyde deniycem hem pratik olur hem de belki bi bakarım herşeyi altetmişim tüy gibiyim
İşallah canım işallah herşeyin üstesinden gelcez beraberce ve bize yaraşan şekilde yaşıycaz..
Alt 14-11-2008, 11:13 PM   #65 (permalink)
pisiii
Guest

phantmda burda
yaşasın kelebekelr çiçekler kuşlar :)
sana harika bir cuma akşamı diliyorum canım

Alt 14-11-2008, 11:20 PM   #66 (permalink)
Çevirmen

Evet herzamanki gibi yine buradayım... Ben de sana harikaüstü bir cuma akşamı diliyorum pisicim
Alt 15-11-2008, 04:11 PM   #67 (permalink)
Çevirmen

'Ohhh bee!!' diyebildim sonunda..
Neden daha önce söylemedin bütün bunları?Neden zaman talep ettiğini hiç bi zaman açık etmedin bana karşı?
Ben de diyordum bu beni hiç anlamıyo..
Ama sen de benimle birlikte değişiyosun bitanem.
Bunu görüyorum,hissediyorum ve çok mutluyum.Saol kalbini kapatmadığın için.
'Geldiğinde..' dedin ben razıyım geldiğimde herşey çok daha farklı,mükemmel olacak; çünkü bu sefer sana uzattığım elimi geri çevirmeyeceksin biliyorum.Farkındalığını gösterdin sonunda, sana olan inancımın sana olan teslimiyetimin boşuna olmadığını gösterdin ya..Bugün tarihi günlerden biri.Barış için savaş açtım çünkü.Mutlu bir savaş..Silahlarım gülücüklerim,mutluluğum,inancım.Güzel geleceğe doğru, uygun adımlarla..

TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ BEN,
TEŞEKKÜRLER ZAMAN(Seni gerçekten anlamaya başladığımı düşünüyorum yavaş yavaş..Anlamasamda karşımda dilsin artık..)
VE TEŞEKKÜRLERİN EN BÜYÜĞÜ...
Alt 16-11-2008, 08:28 AM   #68 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim mutlu olmak için savaş açmışsın ya bu olumsuzluk çağrıştırır .Savaş kelimesi akla olumsuzluklar getirir ve sen olumlu düşünmeye çalıştıkça olumsuzluk verebilir .Bu olumlamayı daha güzel bir kelime olan barışla değiştir ben kendimle barışmayı seçtim hedefiim kendimle barış yapmak gibi.Canım bazenkelimeleri herne kadar olumlu olarak kullansakta kelime olumsuzluk ifade ettiği için olumlamamızda olumsuz hale gelir .Bizlerin bunlara dikkat etmesi gerkiyor.
Alt 17-11-2008, 12:11 PM   #69 (permalink)
Çevirmen

Saol Serpil Abla.Haklısın içleminde negatif bi kelime.Olumlama için uygun dil dediğin gibi Artık daha dikkatli olcam
Alt 17-11-2008, 03:12 PM   #70 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşillim2005 is an unknown quantity at this point

selam canım
sen herşeyi salıverdiğinde nasılda değişiyor olaylar telkinlerin etkisi muhakkak ....şimdi artık sen ve sen varsın ....bu arada sen zaten duygularını açık açık ifade edebilen bir kızsın bastırılmış duygularının olduğunu düşünmüyorum sadece olaylar biraz daha hızlı gelişsin istiyorsun kararlarından asla vazgeçme
bir fizikçi olarak einstein ' a katılıyor ve madde enerjidir diyorum <br />'Sadece geçmişe ya da şuana bakanlar geleceği kaçırırlar.<br />''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir''<br /> Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir
yeşillim2005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks