Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içim boşalmış gibi hala birşeyler yazmak istemiyorum.sanki kafamdakiler silinmiş gibi.ne oldum böyle anlamadım!!...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-07-2007, 12:46 PM   #51 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilgün07 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

içim boşalmış gibi hala birşeyler yazmak istemiyorum.sanki kafamdakiler silinmiş gibi.ne oldum böyle anlamadım!!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-07-2007, 06:06 PM   #52 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Nilgün yazışamadık bir türlü benim işlerim vs.. derken erteledik yazışmalarımızı ama seni anlıyabiliyorum güçlü olmaya çalış yaşadığın bu an çok normal beni düşün 10 gündür neler yaptım kendime hatta resmen kendimi durduk yere sakatladım hiç yakışıyor mu bize ama oluyor düzeldi şimdi toparlanma zamanı hadi derin güzel bir nefes al
Alt 17-07-2007, 02:19 AM   #53 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım...umudumu yitirdiğim bu zamanda yanımda sizi hissetmek yaşama cesareti veriyor....hepinizi çok seviyorum
Alt 17-07-2007, 09:15 AM   #54 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

bir elin nesi var iki elin sesi var, birlikten kuvvet doğar. birimiz hepimiz hepimiz birmiz için.. yazılanları ouyunca birden bunları sıralamak geldi içimden.
Alt 17-07-2007, 01:19 PM   #55 (permalink)
hayalayaz
Guest

nilgüncüm ,
tek eksiğin yaptıkların için onaylanma, ve azıcık destek,bunları yazdığım için beni bağışla,seni yargılamıyorum,her zaman söylerim senin bugün yaşadıklarını bir çoğumuz ya çok önceleri yaşadı yada henüz yaşamadı, şimdi sen yaşamış olanlardan destek ışık alacaksın,bu gerçekleşirken,bu durumu henüz yaşamamış olanlar,zaman geldiğinde senin yaşadıklarını hatırlayıp daha dengeli kararlar alarak bu duruma düşmeyecekler.eşin çocuğun annesi sana destek olmak zorundalar..bunu onlara açık ve net bir şekilde söyle,onların istedikleri gibi davranmazsan seni terk edeceklerinden korkma..ailenle bu eşinle evlendiğinden dolayı görüşmediğini biliyorum, onlarla karşılaştığın zaman şunu söyle "bu eğrisiyle doğrusuyla benim hayatım"hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.düşünmemişsin sorumlulukların tamamen senin üzerine yıkılacağını, düşünememişsin..olabilir..ama şimdi biliyorsun..bir mesleğin varmı bilmiyorum..eğer yoksa çocuğun bakımını annesiyle paylaş ve mutlaka meslek öğren..bu senin kendine güvenini ve kendi ayaklarının üzerinde durmanı sağlayacaktır..yalnız ne olur hemen hemen ayakları üzerinde durmayı başaran tüm kadınların yaptığı hatayı yapma..ayakları üzerinde durmayı başaramak eşini tahakküm altına almak için değil, hayatı birlikte başarıyla götürmek içindir.bu evlilik size ilk evliliğinizden biraz daha fazla sorumluluk yüklüyor..tamam sakin sakin konuşarak bunuda halledebilirsiniz..BEŞ SEVGİ DİLİ diye bir kitap var bu kitabı okumanı ve mümkünse eşinede okutmanı tavsiye ederim. okumazsa sen anlat ona sevginin beş çeşidini anlatıyor kitap, kimi insan dokunsal, kimi insan işitsel vs. sevgiden anlarmış benim anladığım kadarıyla senin eyleme dökülmüş sevgi anlayışın var..bunları eşinle tekrar tekrar konuş. maalesef eşlerimizide kendimiz büyütmek zorundayız.çünkü anneler kızlarına kocanın iki tabağı varsa birini kıracaksın diye öğüt verirken oğullarınada karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin diyorlar..tam kelimesi kelimesine böyle olmasada durum bu..benim kanatimce,sorumluluk farkındalığı artan kişinin üzerindedir..eşlerden hangisi öndeyse diğerinin büyümesine sevgiyle katkıda bulunmak zorundadır..anlamıyormu? pek ala o zaman sende kavga etmek ,ağlamak vs yerine evliliğiniz üzerine bir kere daha düşünmek istediğini ve durum ortaklaşa bir şekilde düzeltilmezse ayrılığı düşündüğünü söyle..(aman ha ayrıl demiyorum) yuvalarımız sonuna kadar sabrettiğimiz için yıkılıyor..sabretme..neler değişmesi gerekiyorsa bu derhal yap..yazdıklarımı okudumda, şunu şöyle yap et demişim iyi olmamış ,ablam, amacım ahkam kesmek değil,dileğim, bizim yapmayı düşünemediğimiz şeyleri görmenizi sağlamak ve ben tüm yüreğimle sizlerin mutlu olmasını istiyorum. saygılı sevgiler.
Alt 17-07-2007, 01:26 PM   #56 (permalink)
Teğmen

15 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dennise is an unknown quantity at this point

kesinlikle hayalayaz a katılıyorum.
dennise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2007, 02:10 PM   #57 (permalink)
Teğmen

tşkler hayalcim...beni çok iyi anlıyorsun asla kırılmam darılmam yazdıklarına iyiniyetini kalbini biliyorum çünkü.elimde mesleğim var.sadece 4 yıl resmi olarak çalıştım halk eğitimde el sanatları öğretmenliği yaptım.ama evde hiç boş durmadım.hep kendi harçlığımı çıkardım eşimden hiç para istemedim...o yüzden hem maddi hem manevi yükü kaldıramadım çok yüklenmeyi terkettim.(başka sorunlarda vardı elbette)boşandıktan sonra ailemin beni sahiplenmemesi tutunacak bir dal aramam beni hatalı bir evliliğe daha itti.öyle bir cesaretle boşanmıştım ki...kendimi mantıklı ayakları üzerinde durabilen biri olarak görürdüm hep.hiç aklımda olmayan şeylerle karşılaştım.anlatamadığım o kadar çok şey varki..sanki şimdi yere yapışmış gibi hissediyorum kendimi..en önemlisi ona olan güvenimi kaybettim.sevgimi saygımı kaybettim.akşama kadar çocukla uğraşıyorum.niçin ..neden??? kim için??hep bu sorular kafamda.yanımda kimsem yok yalnız yaşamaya yeniden bir düzen kurmaya cesaretim yok.birde eşim o kadar bana dayamış durumda ki kendini her yönden....(nerdeyse annesi gibiyim)ben onu terkedersem hayatı bitecek kendini içkiye verecek...ama bişeyleri değiştirmek içinde kendi çaba sarfetmiyor benden bekliyor herşeyi..bende kendime bakıyorum yüreğim tükenmiş hissediyorum sabrım kalmamış.
hayalcim çocuğun annesi evlendi zaten o yüzden verdi...eşimin annesi 2 aydır "çocuğu attınız üzerime"diye söylenince cumartesi günü gelmiş 2-3 saat durdu gitti.sevgi olayını çok denedim.sevgiyle içkiyi bıraktırırım,sevgiyle bişeyleri değiştiririm diye çok uğraştım.diyorki"utanıyorum senin iyi niyetinden"ama biliyorki benimde ailemle konuşmadığımı sanki onunla yaşamaya mecburmuşum gibi davranıyor bana.belki zamanla birşeyler yoluna girermi?çocuğun günahına girmeyim sabredeyim diyorum.kendimi yiyip bitiriyorum.başkada çarem yok gibi görünüyor.
tşkler bana destek olduğunuz için.iyiki varsınız...
Alt 17-07-2007, 11:42 PM   #58 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Nilgün Hayal çok iyi anlatmış onun tecrübesi bu konuda benden fazla ama çok haklı ve senin için çok iyi olumlamalar yapmak istiyorum. Her zaman diyorum yaşadıklarımızın heleki olumsuz gelişmelerin sonunda hep güzel gelişmeler olacaktır. Biz burada çok şey başardık hayata karşı savaştık gerektiği zaman sustuk ama şimdi hepimiz daha bilinçliyiz
Alt 18-07-2007, 12:04 AM   #59 (permalink)
hayalayaz
Guest

nilgünüm
acele etme sakin olmaya çalış...ne kadar çok çaren olduğunu, göreceksin..yalnız yaşadığın ormandan çıkmaya çalış..ağaçları ormanın dışından daha net görürsün..ama bunu yapmak için kendini zorlama..şu an yapamıyorsan hayatla birlikte akmaya çalış..görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..
Alt 18-07-2007, 01:10 AM   #60 (permalink)
Teğmen

bir kez daha hayranım yazdıklarına hayalcim...inan şu an ağlayarak yazıyorum..gündüz öğleden sonra biraz uzanmıştım gülerek uyandım.hayır olsun dedim kendi kendime ağlayacağım herhalde...gerçekten de akşamdan beri içiyor ve sana ne zararı var diyor bana.bende odaya kapattım kendimi.kız da bu arada odada ne varsa kırmış dökmüş tabiki.anlayacağın curcuna olduk...
çok haklısın gerçekten kendimi fazla zorladım herhalde iyice karmakarışık oldum.senin tavsiyene uyacağım tşkler.biraz hayatı akışına bırakayım.allah yarattığı kulunu hep sıkıntıda bırakacak değil ya.SİZLERE MİNNETTARIM....

Bookmarks