ELİF'İN GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet Elifcim herseyin ve herkesin sadece Hayirli olanini dilemek yapilan en onemli dualardan biri biliyorsun, "Hayirli ise olsun, Hayirlisi ile olsun" Bende sana sevgilerimi gonderiyorum Elifcim
Sevgi ve isikla kal... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
11-11-2007, 11:05 PM
|
#311 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet Elifcim herseyin ve herkesin sadece Hayirli olanini dilemek yapilan en onemli dualardan biri biliyorsun, "Hayirli ise olsun, Hayirlisi ile olsun" Bende sana sevgilerimi gonderiyorum Elifcim
Sevgi ve isikla kal Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Yolcu | Offline
| |
11-11-2007, 11:46 PM
|
#312 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ne güzel dualar edilmiş yukarıda .. canı gönülden aminnn...
inşallah tez zamanda hayal ablam da elif de bu çok sevdileri akrabalıkların tadını çıkarırlar ...
dilerim tez zamanda düğün haberleri alırız peş peşe ....
erkek ve kadın ying yang gibidir... gece ile gündüz .. sevgi ile nefret ... birbirinizi tamamladıktan sonra arada farklılılar olacakki
farklı lezzetler yaşayasınız... ikinizde aynı meyveyi yerseniz birbirinize diğer meyvayı nasıl ikram edeceksiniz...
farklılıklarda da gizli mutluluklar vardır.. bolca mutluluk yaşayabilmeniz dileğiyle...
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
12-11-2007, 01:12 AM
|
#313 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
12-11-2007, 01:38 AM
|
#314 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı: ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sevgili günlüğüm ve dostlarım,
bu yazılarımı kendi özel günlüğüme yazdığım gibi yazıyorum aynı ve geçmişte yazdıklarıma şöyle bir baktım da gerçek bir günlük gibi bütün yaşadıklarımı yazmış ve yansıtmışım.
Bir aradan sonra yine burdayım ve gerçekten çok özlemişim bu siteyi.Hayatın karmaşasına,yoğunluğuna dalıp gidiyoruz.Çalışıyorum,yoğunum eskisi gibi kendimi dinlemeye,duygularımı ölçmeye vaktim kalmıyor , uykusuzluktan da eser kalmadı, evde olduğum dönemlerde ise uykusuzluk çekiyordum,olumlamalarım sayesinde tam da dile getirdiğim şartlarda bir işe girdim ve devam ediyorum. Hayatımda olmasını istediğim asıl hedefim ise, gerçek ruh eşimi bulup yeniden bir aile kurmak, sevgi , huzur , mutluluk ve paylaşımı karşılıklı olarak bir ömür boyu yaşamak, biliyorum ve hissediyorum dileğimin gerçekleşmesine az kaldı ve hayat arkadaşımı bekliyorum sevgi dolu kalbimle.Tam olarak aradığım kişiyi bulabilmiş değilim hala o özel kişi bu yoğunluğun ve kalabalığın içinde bile karşıma çıkmadı , biliyorum bir gün ansızın işte tamam bu o, benim beklediğim özel kişi dediğim biri çıkacak karşıma .
Hayat mı öğretti , telkinler mi bilmiyorum fakat kendimi çevremdeki insanlardan daha farklı görüyorum, onlar kadar ve eskisi kadar kırılgan değilim,olaylara, farklı fikirlere tahammülüm var herşeye rağmen gülümsüyebiliyorum , büyüdüm büyüdüğümü hissettim ben ve olgunlaştım kendime güvenim ve sevgim sonsuz | sevgili Elif, ben buraya yeni üye olduğumda sizin bu siteye biraz uzak olacağınız yazısını okumuştum, şimdi de ben size hoşgeldiniz diyorum
hayatınızdaki olumlu olayların daim olması dileğiyle sevgile kalın
__________________ Kaderi şans değil, seçimler belirler. | Offline
| |
12-11-2007, 01:49 AM
|
#315 (permalink)
| Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı: balkan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba sevgili günlüğüm ve dostlarım,
bu yazılarımı kendi özel günlüğüme yazdığım gibi yazıyorum aynı ve geçmişte yazdıklarıma şöyle bir baktım da gerçek bir günlük gibi bütün yaşadıklarımı yazmış ve yansıtmışım.
Bir aradan sonra yine burdayım ve gerçekten çok özlemişim bu siteyi.Hayatın karmaşasına,yoğunluğuna dalıp gidiyoruz.Çalışıyorum,yoğunum eskisi gibi kendimi dinlemeye,duygularımı ölçmeye vaktim kalmıyor , uykusuzluktan da eser kalmadı, evde olduğum dönemlerde ise uykusuzluk çekiyordum,olumlamalarım sayesinde tam da dile getirdiğim şartlarda bir işe girdim ve devam ediyorum. Hayatımda olmasını istediğim asıl hedefim ise, gerçek ruh eşimi bulup yeniden bir aile kurmak, sevgi , huzur , mutluluk ve paylaşımı karşılıklı olarak bir ömür boyu yaşamak, biliyorum ve hissediyorum dileğimin gerçekleşmesine az kaldı ve hayat arkadaşımı bekliyorum sevgi dolu kalbimle.Tam olarak aradığım kişiyi bulabilmiş değilim hala o özel kişi bu yoğunluğun ve kalabalığın içinde bile karşıma çıkmadı , biliyorum bir gün ansızın işte tamam bu o, benim beklediğim özel kişi dediğim biri çıkacak karşıma .
Hayat mı öğretti , telkinler mi bilmiyorum fakat kendimi çevremdeki insanlardan daha farklı görüyorum, onlar kadar ve eskisi kadar kırılgan değilim,olaylara, farklı fikirlere tahammülüm var herşeye rağmen gülümsüyebiliyorum , büyüdüm büyüdüğümü hissettim ben ve olgunlaştım kendime güvenim ve sevgim sonsuz | sevgili Elif, ben buraya yeni üye olduğumda sizin bu siteye biraz uzak olacağınız yazısını okumuştum, şimdi de ben size hoşgeldiniz diyorum
hayatınızdaki olumlu olayların daim olması dileğiyle sevgile kalın | Bir Elif daha var sitede.Siz onunla kariştirdiniz herhalde.Onun günlüğü farklidir :) | Offline
| |
12-11-2007, 02:18 AM
|
#316 (permalink)
| Yüzbaşı
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba Balkan,
sanırım sitedeki Elifler iki tane olunca bir karışıklık oldu olsun sen de ben de hoşgeldik ne güzel işte hep bir aradayız wave siz de sevgiyle ve mutlu kalın
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
12-11-2007, 02:02 PM
|
#317 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı: ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Balkan,
sanırım sitedeki Elifler iki tane olunca bir karışıklık oldu olsun sen de ben de hoşgeldik ne güzel işte hep bir aradayız wave siz de sevgiyle ve mutlu kalın | evet karıştırmışım kusuruma bakmayın acemilik işte ne yaparsın .nezaketli uyarınız için teşekkür ederim
__________________ Kaderi şans değil, seçimler belirler. | Offline
| |
12-11-2007, 11:10 PM
|
#318 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm,
pazartesi sendromunu ilk günü atlatmış bulunmaktayız gerisi nasılsa çorap söküğü gibi gelir,bu gün benim için güzel bir gündü çok yoğundu fakat, gün içinde hayatın bana hazırlamış olduğu hoş sürprizlerle karşılaştım ve telkinlerin etkileri iyice ortada, insanlar bana şunu söylüyorlar sende bir ayrıcalık var, sana hemen ısınıyoruz, sanki yabancı değil de sürekli tanıdığım biriymişsin gibi geliyor diyorlar,ben de insanlarla iletişim kurmakta güçlük çekmiyorum sohbet akıcı hoş oluyor ilk defa karşılaştığım biriyle bile ve şükürler olsun ki yüzümden tebessüm eksik olmuyor neyse iyice uykum geldi kelimeleri bile toparlayamaz oldum hadi bakalım iyigeceler
| |
14-11-2007, 01:17 AM
|
#319 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, bugünü de geride bıraktık şu an öylesine uykum var ki anlatamam 12 saat uyusam yetmez ama sabah 7 ye doğru kalkmalıyım , siteyi pek yakından takip edemiyorum gündüz işten, gece yorgunluktan bir türlü olmuyor ilk boş vaktimde bol bol okuyup ben de paylaşımlarda bulunucam
| |
15-11-2007, 11:13 AM
|
#320 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugün üzerimde bir garip hüzün var içim sıkılıyor bilmiyorum nedenini umarım akşama doğru değişir ve bu günde güzelce sona erer
| | | |