Hafta sonunda Shamannic'in gönderdiği eğitim notlarını okumaya ve uygulamaya ve aynı zamanda ödevlerimi de yapmaya başladım.. burdan Shamannic'e duyrulur ödev yapmak beni her zaman sıkmıstır ama bu ödevi yapmaktan büyük zevk alıyorum. bu kadar çok hedefim olduğunu hiç bilmiyordum
bu sabah arkadaslarla süper loto hakkında konusuyorduk, çok fazla devretmiş oynamadığım için bilmiyorum.... hepsinin ortak fikri o kadar para insanı değiştirir, çıldırtır, yoldan çıkartır, bu paranın hayrı olmaz oldu... bense hemen atlayıp böyle düşünürseniz size tabi çıkmaz dedim.. pek önemsemediler güldüler, bende oturup açıklamasını yapmadım içimden gelmedi maalesef, neyse birgün bana çıktığı zaman saatlerce anlatırım artık onlara..
iki gün önce basıma bi olay geldi, arkadasım bozdurmam için bana 100 TL vermişti, müşteri ziyareti için şehrin daha önce hiç gitmediğim bir ilçesinde ara sokaklarda bir markete girdim bozdurmak için, acelem vardı ve adamın verdiği parayı saymadım. ziyaret dönüsü arkadasıma bozdurulmuş parayı verirken farkettim ki paraların içine 100 YTL daha sıkısmıs, o an aklıma para için yaptığım olumlamalar geldi, çünkü bu aralar gercekten bu konuda sanslıyım.. (dünde bankayla yasadığım bi problem sonuçlandı ) neyse sonra yok canım böyle olmaz herhalde deyip dün o marketi aradık dakikalarca ve parayı iade ettik.
Ben para harcamayı inanılmaz seviyorum elimde para tutmayı da pek beceremem, birçok şeye zaafım var alışveriş yapmaya, sevdiklerime hediyeler almaya, gezmeye, yeğenlerimle oyun salonlarına, sinemaya gitmeye vb. bayılıyorum.. böyle oluncada ay sonunu zor getiriyordum.. su an bunları yaparken düsündüğüm sey harcadığımdan çok daha fazlası cüzdanımda var oluyor.. yaptığım seylerden vazgeçmiyorum kendimi kısıtlamıyorum ama böyle düşünmek gerçekten işe yarıyor..