| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Asya'nın GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Asya'nın Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şimdi onunla birlikte olmaya niyet ettim, bunu ve daha iyisini kabul ediyorum :) onunla mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yuva kurmaya niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. :) Lütfen bunları veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Eskişehir
Tesekkür: 78
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şimdi onunla birlikte olmaya niyet ettim, bunu ve daha iyisini kabul ediyorum :) onunla mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yuva kurmaya niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. :) Lütfen bunları veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiligine olacak sekilde gerçeklesmesini sağla.. tesekkür ederim tesekkür ederim teşekkür ederim .. Ben onunla olmayı seçiyorum Ben onunla mutlu bir yuva kurmayı seçiyorum...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Amaannn üzül üzül nereye kadar hayatı akısına bıraktım artık, gelene de gidenede kapım acık, benden daha değerli ne varki hayatta.. allaha sükür sevdiklerim yanımda daha ne isterim... ayrıca cok sevilen biri oldum cıktım.öylemiydim yoksa benmi yeni farkına varıyorum bilmiyorum ama bu durum acayip hosuma gidiyor.. :)) her gün bi öncekinden cok daha güzel Ramazan da insanları birbirine daha cok yaklastırıyor, ailece yapılan iftarlar, aksam gezmeleri ramazan eğlenceleri garip bi büyüsü var bu ayın, içim maneviyat doluyor. |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günaydın günlüğüm Hala gelgitlerim devam ediyor, su zon zamanlarda gec kalmıslıktan yakınıyorum, keşkeler canımı sıkıyor.. keşke dediğim o kadar sey varki suan, bir cok pismanlık.. ama tabiki ders aldım bu yaşadıklarımdan bu yüzden söylüyorum zaten keske zamanında bu kadar kararlı ve güçlü davranabilseydim. bunun dışında mutluyum huzur var içimde, can sıkıcı olaylar karsısında daha sakin ve soğukkanlı davranabiliyorum. Eğlenebiliyorum hayatın zevkine varabiliyorum, annemle iliskim mükemmel artık bana cocukluğumdaki gibi yavrum diye hitap ediyor. yavrum sunu verirmisin yavrum uyandın mı :))) bayılıyorum buna... dizine uzandığımda sacımı oksuyor.. onun tüm dilekleri tüm duaları benim için umarım hepsi gerçeklesir :) ![]() Seni cok seviyorum annem benimmmm. |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Adam Olmak / Rudyard Kipling Çevrende herkes şaşırsa bunu da senden bilse sen aklı başında kalabilirsen eğer herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır hem kendine güvenebilirsen eğer bekleyebilirsen usanmadan yalanla karşılık vermezsen yalana kendini evliya sanmadan kin tutmayabilirsen kin tutana düşlere kapılmadan düş kurabilir yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir ikisini de vermeyebilirsen eğer söylediğin gerçeği büken düzenbaz kandırabilir diye safları dert edinmezsen ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz koyulabilirsen işe yeniden döküp ortaya varını yoğunu bir yazı turada yitirsen bile yitirdiklerini dolamaksızın dile baştan tutabilirsen yolunu yüreğine sinirine dayan diyecek direncinden başka şeyin kalmasa da herkesin bırakıp gittiği noktaya sen dayanabilirsen tek herkesle düşüp kalkar erdemli kalabilirsen unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken dost da düşman da incitemezse seni ne küçümser ne de büyültürsen çevreni her saatin her dakikasına emeğini katarsan hakçasına her şeyiyle dünya önüne serilir üstelik oğlum Adam Oldun demektir. |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() arkadaslarımla artık eskisi kadar vakit gecirmiyorum eziyet geliyor onlarla oturmak cok sıkılıyorum miskin miskin oturuyoruz.. sinemaya gidelim diyorum yok bowling oynayalım diyorum yok.. aaa yeter ama hep oturup dedikodumu yapılır canım bununda bi sınırı var.. zaten hayatım durmus durumda hiçbir heyecanı yok.. nasıl renklendiricem ben bu hayatımı ya valla cok sıkılıyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bugün içimde inanılmaz bi heyecan var kalbim yerinden cıkıcak gibi atıyor.. kalbimin atısı nerdeyse dısardan duyulacak.. nefes almakta zorlanıyorum.. derin derin nefes alıp bu heycanımı yatıstırmaya calısıyorum ama olmuyor.. biraz önce dışarı cıkıp yeter artık dedim kendime yeter ortada bisey yok niye bu kadar heycanlısın..:) son zamanlarda rüyalarıma sarmıs durumdayım Işık Elçi'nin rehber rüyalar kitabını aldım.. bir kez okudum tekrar okuycam.. bi ara rüyalarımı yazıyordum bırakmıstım simdi yeniden basladım.. Dün geceki rüyalarımı hatırlamıyorum ama sabah yataktan bu heyecanla kalktım.. Bana dün ki rüyalarımı hatırlatacak bi msj lazım.. umarım gün içinde karsıma cıkar yoksa kalpten gidicem... |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() doğru söylüyorsun aksam üzeri bu heycanımın sebebi cıktı iyimi kötü mü bilemedim ama cok istediğim birseyden vazgecmem gerektiğini anladım... belkide böylesi cok daha iyi hayırlısı olsun.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Asya'nın Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şimdi onunla birlikte olmaya niyet ettim, bunu ve daha iyisini kabul ediyorum :) onunla mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yuva kurmaya niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. :) Lütfen bunları veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi