Aslen benim 12 yaşımdan beri günlük adı altında olup sadece istediğimde yazdığım ajanda günlükleirm var. ama pc başında çok zaman geçiriyo olmam nedeniyle ve kendimi takipe aldığım için buradayım..
ben.... ben......ben 34 yaşında , para piyasasında çalışan ama sanat seven, yıllarca güzel sanatlara girebilmek için dövünen bu yolda üniversite sınavlarını askıya almış, zamanında resim yapan ama araç değil amaç bildiğinden hedefine ulaşamadığı için resme küsen ve 15 yıla yakın zamandır eline fırça almayan , edebiyata yatkın, matematikden zerre anlamayan..
romantik olamayıp, mantıklı bir yaşam sürdüren ve kimi zaman bu ciddiyetten sıkılıp salak olmayı arzu eden, düşünen, düşündüren.. seven, yaşama karşı tutkulu ama yaşam özürlüsü...
inatçı, hedefe kitlendiğinde sonuca gidinceye kadar direnen, mücadeleci,azimli, biraz yorgun bi kişiliğim...
üniversitede işletme okurken şehir tiyatrosunda oyuncu olmuş, bu uğurda da okulunu zor bitirmiş bi kötü öğrenciyim.
bişilere kızıp, bişilere üzülüp kendini cezalandıran aşka deli divane olduğu halde mantık evliliği yapmış, 10 yıl bu evliliği ite kaka yürütmüş, dünyalar güzeli 4 yaşına girmek üzre bir oğlu olan kadınım.
Uyumlu şahsiyet eski eşimle 10 dk bir zaman diliminde anlaşmalı boşanıp, el sıkışıp ayrıldım. dünya ahret kardeşim olsun kendileri, haftanın iki günü oğluş için düzenli görüşen , medeni insanlardanızdır. Aynı havayı soluyup , aynı geçmişe sahip olup birbirini hiç özlemeyen iki insanız.
Bi evlillikde kardeş olunca bi zaman sonra insanlar düşmanlıkda beslemior nitekkim.. zati oğluş arada üzülmesinde başka bi arzumuz beklentimizyoktur birbirimizden çok şükür..mutlu olmasını dilerim canı gönülden.... 44
efenim..oğlumla kurduğum, annemlerle iki daire mesafede oturduğum kendi evimde huzurlu ve mesut bir yaşam sürdürmekteyim..
günlük hayatımız oğlumun yaz okuluna gitmesi benim ofise gitmem, tüm gün para ile muhatap olup, akşam evime dönerken arabada sevdiğim müziklere eşlik etmek şeklinde sürüp gitmektedir...
başlangıç için fena bi giriş olmadı. yalnız kendimi pek bi mülayim gördüm, keza asabiyimdir.
sevgilerimle..