17-09-2007, 10:35 AM
|
#25 (permalink)
|
Guest | Ynt: VETYnin günlüğü sevgili mustinet..çöpçatanlık değil.sadece yaşam yolunu kolaylaştırma..buna rağmen bazı arkadaşlar..fırsatları kaçırıyorlar,ya ben ne diyeyim..reiki durumlarada şifa veriyor..ama şifayı aman şu şununla evlensin diye göndermiyoruz..reiki kişilerin özgür iradesine müdahale etmez..kişilerin ilişkisine gönderiyoruz..ve o ilişkideki olumsuzlukların,korkuların..ortadan kalkmasını umut ediyoruz..mesela dün bana yazan bir arkadaşın korkularına, suçluluk duygularına şifa göndermeye başladım...bu sayede kişi önce kendi durumu hakkında yeni bir bakış açısı kazanarak,olaylara/durumlara değişik ve kendine güvenli bir tutum sergiler..ayrıca ben hepinizin anneleriyle yaşıtımdır..çöpçatanlık yapsam bile bana yakışır...bu görevi bizler üstlenmezsek kim yapacak..keşke hepinize yuva kurduracak kadar genç insanla tanışsamda mutlu sağlıklı yuvalar kurmanıza vesile olabilsem..ben sadece becerebildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum..genç insanların mutlu olmasını istiyorum..ve bu konuda turgay 0101 i kutluyorum..çünkü bu zamana kadar başarı için eline geçen küçük büyük tüm fırsatları tereddütsüz kullanan tek arkadaşımız o oldu..hadi darısı sizlerin başına..hepinizi seviyorum.. |
| |