Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

VETYnin günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri VETYnin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayalayaz alemsin vallahi tam filimsin yaaaa simdi cöpcatanligami basliyorsun ya aslinda yalan dolan falan filan laflara gerek yok benim istedigim sadece nasil olsun biliyormusun benim sevecegim insanda beni gercekten tüm kalbiyle sevsin ve dürüst olsun bu bana yeter...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

VETYnin günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-09-2007, 01:41 AM   #21 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: VETYnin günlüğü

hayalayaz alemsin vallahi
tam filimsin yaaaa
simdi cöpcatanligami basliyorsun
ya aslinda yalan dolan falan filan laflara gerek yok
benim istedigim sadece nasil olsun biliyormusun
benim sevecegim insanda beni gercekten tüm kalbiyle sevsin ve dürüst olsun bu bana yeter

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2007, 10:31 AM   #22 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vety is an unknown quantity at this point

GÜNAYDINLAARRR TÜRKİYEEE
Hayall ben çooook teşekkür ediyoruuum....Seni çooook seviyorum
Tamam özelden gönderirim ehii ehiiii.....

Evet artık benim de"Hüzünlü bir şarkıyla paylaşılan gecelerde başımı dayayacak bir omuzum olduuu"

Kalbimin tüm derinlikleriyle inanıyorum kiii benim gibi insanlar var...inanıyorum ki ben türü tükenmekte olan bir cins değilim...

Belki içten içe benim gibi yaralıda istedim..Beni daha iyi anlayabileceğini düşünerek...

İçimde bir hisss bu defa ruh eşimi bulduğuma dair

Bu gün güneş daha bi güzeellll....

Hayalll özelden konuşalımmmm

Kucak dolusu sevgilerrr TÜRKİYEEE
Alt 15-09-2007, 11:03 AM   #23 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

ahh!! ahhh!!! aşkk deyince akan sular durur yahu hayalll benim ne istediğim bellii

seviyorum ulan seniiiiii..... aynı ben gibi..... azıcık aklım vardı oda hepden gitti...... ablaaaaaaaa anladın sen onu
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2007, 11:10 AM   #24 (permalink)
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point

arkadaşlarrr!!! tüm sevenlerin rabbim yar ve yardımcısı olsun sevdiğine hayırlısı ile kavuştursun lakin hepinizden önce bana bu dua banane ben coktandır bekliyom sıraya geçinn bakayım

içsel konuşmalar ve enerji yollanması inanılmaz etkili arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim bu arada hayal hele evleneyimm düğün dernek kolay
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2007, 10:35 AM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili mustinet..çöpçatanlık değil.sadece yaşam yolunu kolaylaştırma..buna rağmen bazı arkadaşlar..fırsatları kaçırıyorlar,ya ben ne diyeyim..reiki durumlarada şifa veriyor..ama şifayı aman şu şununla evlensin diye göndermiyoruz..reiki kişilerin özgür iradesine müdahale etmez..kişilerin ilişkisine gönderiyoruz..ve o ilişkideki olumsuzlukların,korkuların..ortadan kalkmasını umut ediyoruz..mesela dün bana yazan bir arkadaşın korkularına, suçluluk duygularına şifa göndermeye başladım...bu sayede kişi önce kendi durumu hakkında yeni bir bakış açısı kazanarak,olaylara/durumlara değişik ve kendine güvenli bir tutum sergiler..ayrıca ben hepinizin anneleriyle yaşıtımdır..çöpçatanlık yapsam bile bana yakışır...bu görevi bizler üstlenmezsek kim yapacak..keşke hepinize yuva kurduracak kadar genç insanla tanışsamda mutlu sağlıklı yuvalar kurmanıza vesile olabilsem..ben sadece becerebildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum..genç insanların mutlu olmasını istiyorum..ve bu konuda turgay 0101 i kutluyorum..çünkü bu zamana kadar başarı için eline geçen küçük büyük tüm fırsatları tereddütsüz kullanan tek arkadaşımız o oldu..hadi darısı sizlerin başına..hepinizi seviyorum..
Alt 17-09-2007, 01:52 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

hayal ablaaaaaaa elin ayağın öpem banada banadaaaaa
reiki illede reiki banada destekkkkkk çok kötüyüm yawwsssss
Alt 17-09-2007, 01:56 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

hayal abla bi e postan bile yok annıyomusun hadi gülümsee
Alt 17-09-2007, 02:07 PM   #28 (permalink)
hayalayaz
Guest

olurmu? e postam tabiiki var..ve bana rahatça yazabilmeniz için özellikle gizlemedim..
hayal@ulltreya.com
Alt 29-01-2008, 10:52 AM   #29 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vety is an unknown quantity at this point

Ben geldim....Çoooook uzun olmuş ....Yoktum aranızda...
Herşey çok güzel giderken bir anda ben yapacağımı yaptım...korkularımı yaratıp başıma gelmesini sağladım
Böyle nassıll oluyor anlatayım 180 km hızla giderken bir anda baaammmm duvara çarpmak gibi birşey işte....
Ama Hayal ablam var yaa...canım obenim canıııımmmm....
Abla sen anladın az çok ne olduğnu demiii ...Ayrıldımmmm OHHH BEEEE...!!!!!
Wallaaa yinede çok iyi hissediyorum kendimi...Üzüldüm üzülmesine ama beklediğim kadar kötü olmadı...
abla ne yapıp edip izmire gelicem...seni dünya gözüyle görmem lazım
Millet görüşürüz tekrar .....
Alt 01-02-2008, 05:43 PM   #30 (permalink)
hayalayaz
Guest

başımın üzerinde yerin var , bu vesile ile izmire gelmek isteyen herkese duyurulur...burada size sevgiyle açılmış bir kapı ve eviniz var sakın nereye gidicem demeyin..izmir dediğinizde orada benim evim var deyin...hepinize şimdiden hoşgelişler olsun..

Bookmarks