Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

VETYnin günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri VETYnin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün yani 3 eylül sabah iş başında sıkıntıdan gezinirken buldum.. Hemen üye oldum ve dinlemeye başladım.ilk önce ego ve suçlulugü bir dinlicem. Dün dinlemeye başladığımda formları okumamıştım etkileri ne olduğunu bilmiyordum.ve çok garip bir şekilde başima ağırlık girdi,sanki kafamın içinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

VETYnin günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-09-2007, 03:43 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vety is an unknown quantity at this point
Standart VETYnin günlüğü

Dün yani 3 eylül sabah iş başında sıkıntıdan gezinirken buldum..
Hemen üye oldum ve dinlemeye başladım.ilk önce ego ve suçlulugü bir dinlicem.
Dün dinlemeye başladığımda formları okumamıştım etkileri ne olduğunu bilmiyordum.ve çok garip bir şekilde başima ağırlık girdi,sanki kafamın içinde birileri beynimi mengeneye almış sıkıyorda sıkıyordu.Buda yetmezmiş gibi mide bulantısı felaket bir şekilde aldı başını gitti.Tam alllaaam bana ne oluyo dediğim sırada okumaaya başladım.ve çok şaşırdım.Hani bir ilacın prospektusunun yan etkiler bölmünü okursunuz da sanki yan etkileri sizede olacakmış gibi beklersiniz...olmasasa oluyormuş gibi hissedersiniz hahh işte tam onun gibi birşey bu. Ben o yüzden prospektus okumam.Ve şaşırmamı en büyük nedeni de bu neyseki formda da okuma dan dinledim...
ayrıca gerçekten sindirim sistemim çalışmaya başladı :)
benim hayatım boyunca böyle problemlerim olmamıştı hiç son 2,5 hatta 4 yılda yaşadıklarımı bilseniz.. off off diye bilirim sadece size. şu anda vatanımızın en doğusunda 7 aydır kamu görevimi yapıyorum.iyide oldu buralarda olmam bir nevi inzivaya çekilmek gibi birşey oldu.şimdi antidepresan kullanıyorum.
detox uyguluyorum ohhh çok güzel olacak herşey onu biliyorum....
Neler yaşayacağımı hep beraber görücez..Yardım ve yorumlarınızıda beklerim efendim...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 04-09-2007, 05:06 PM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: VETYnin günlüğü

önce hoşgeldin
ben tam 41. ci gün BEN ARTIK ÇOK SAĞLIKLIYIM DİYEBİLİYORDUM..iyilikler çok önce görüldüde garantiye gitmek için bekledim okadar..hikaye çok uzun, zaten sitede yazdıklarımı okursan nedenlerimide öğrenirsin..dinlerken başağrısı,mide bulantısı..hiç kafama takmadım..midem bulandığında bir parça tuzlu ekmek yedim...başım ağrıdığında reiki verdim..ve kısa sürede tüm sorunlara veda ettim..insanlarla birlikte olmaya başladım..darısı başına diyorum..ve paylaşımlarını merakla bekliyorum..
Alt 04-09-2007, 05:10 PM   #3 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

Hoşgeldin,

faydalı olacağı konusunda emin olabilirsin. sadece çok acele etme ve pes etme. yan etkiler geçiyor ve kişiden kişiye değişiyor. hatta bende olmadı denecek kadar azdı. herşey güzel olacak, burda yalnızlık diye birşey yok zaten. mesleğin nedir?
Alt 04-09-2007, 05:58 PM   #4 (permalink)
Teğmen

10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

TEŞEKKÜRLER HAYALAYAZ...

Alıntı:
csk Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin,

faydalı olacağı konusunda emin olabilirsin. sadece çok acele etme ve pes etme. yan etkiler geçiyor ve kişiden kişiye değişiyor. hatta bende olmadı denecek kadar azdı. herşey güzel olacak, burda yalnızlık diye birşey yok zaten. mesleğin nedir?
Mesleğimi sormuşsunuz veteriner hekimim bende sorayım neden sordunuz acaba?
Alt 05-09-2007, 08:33 AM   #5 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

mesajında doğuda kamu görevi yaptığını belirttiğin için merak etmiştim.
Alt 05-09-2007, 08:48 AM   #6 (permalink)
Teğmen

Günaydınlar efendim

tamam dır. Oğlak burcu merakı işte mazur görün...
Alt 05-09-2007, 10:04 AM   #7 (permalink)
Teğmen

Bir sabah uyandım, yatağimdan kalkıp her zaman yaptığım gibi yüzümü yıkadım.havluyla kuruladım Havluyu yüzümden çektiğimde aynadaki yansımamı gördüm. BU BEN MİYDİM..!Yüzüm deki çöküşler ruhumun yansiması mı yoksa yaşadığım olayların bende ki izlerimiydi....
Yaşım 30+1 olmasına rağmen sanki dünya üstüme yıkılmış gibiydi.Herkes güçlü olduğumu söyler,Hayır ben güçlü değildim Sadece koruma kalkanı oluşturmuştum güçlü gibi görünerek.Ama yordu bu beni.Daha doğrusu yormuş...İçimdeki yaraları iyileştirmeden yeni bir katmanla kapatmak,yokmuş gibi saymak...
Gözle görünmüyor olması iyileşmiş olması anlamına gelmezdi biliyordum.Ama yarayı görünmez kılmak daha büyük bir hataymış...Çünkü görünmesin diye örttüğünüz yara,içinizde gün geçtikçe büyüyüp çürütüyormuş sizi...varsın olsun yaranız kapanana kadar insanlar sizi güçsüz bilsin ne fark ederdi...Yaranın bilinç altınızda, içinizde ülserleşmesinden daha iyiymiş...
Ne olmuştu da herşey bir anda altüst olmuştu.herşey tersine gitmeye başlamıştı. Nerde hata yapmıştım.?idealist , her tuttuğunu koparan,istediği herşey olabileceğini bilen yeşime ne olmuştu..Halbuki blue çağlarımda daha mı mantıklıydım,daha mı akıllıydım..!Değildim yaşadıklarımın olgunluğu,ve acıları yanlış üstüne yanlış yapmama neden olmuştu....Düşünmeye başladım..
Blue çağımdaki benden şimdiki olgunlaşmış ben arasında çok büyük bir fark vardı.. o da;
O zamanlar sadece ama sadece kendimi önemsiyor olmamdı.Ben önemliydim.Dünya benim etrafımda dönüyordu,merkeziydim yaşamın...
işte anladım...!hayatınızda ki yardımcı oyunculara kendinizden fazla değer verdiğinizde bir bakmışsınız Baş rolü oynayan siz oskarı çoooktaaan kaptırmışsınız.Hatta gala gecesine bile çağrılmamışsınız.işte buna; baaamm ...300km hızla giderken duvara toslamak deniliyor.evet hayata dair bir gerçek var o da; siz kendinizi umursamazsanız ve de değer vermezseniz,başkaları hiç vermez..Bu laftan ne kadar nefret etsemde bu gerçekmiş...İkili ilişkilerde aşkta berbatım kardeşim derdim..evet berbattım çünkü karşımdaki insana okadar çok değer veriyordum ki,başrol oyuncusu olan ben oskarı kaçırıyordum...
Sonra kendime dedim ki "ozamanlar Doğruydu yaptım" geçmişimi yargılamayı bir kenara bıraktım...
Yeni güne bakmalıydım.....
Alt 05-09-2007, 06:16 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Offf baş ağrım hala geçmek bilmiyor.Abartmıyorum ağrı konusunda ama dinleme saati konusunda biraz abartmışım
3 gün üst üste 24 saat boyunca dinleyince beynim daha fazlasını kaldırmadı... şaşkın

şimdi ise garip bir biçimde kendimi yalnız bir başıma hissediyorum.bir hüzün kapladı içimi...sanki canım acıyor... şu 1-2 gün ne güzeldik işte..İyiydik neşeliydik...Ne oldu şimdi? Ne bu...
Alt 05-09-2007, 08:10 PM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Vety bu başağrısı kalıcı değildir.Bende de mutluluk telkinini dinlerken bir başağrısı ve mide bulantısı olmuştu.Ancak daha sonra baş ağrısı da geçti mide bulantısı da onun yerini iyi hissetme ve mutluluk hali aldı...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2007, 09:35 AM   #10 (permalink)
Teğmen

GÜNAYDIN TÜRKİYEEEE!!! (tamam tüm türkiye olmasada hayatım değişti sakinleri )

Oleeeyyy Bu sabah ilk defa baş ağrım olmadan uyandım .Dinleme saatini abartmamak gerekiyormuş onu anladım....
Sabah ilk defa saatim çalmadan çoook enerjik & dinlenmiş mutlu uyandımmm...Kahvaltımı yaptım (normalde kahvaltı yapmam canım bişey istemez sabah sabah)...İştahım mı açıldı neee??? Bu istediğim bir şeydi ama kontrol altında olması gerek.Çünkü 90 kilodan 49 kiloya düşmüş bir insanım..
41 kilo vermiş bir insanım
İdeal kilom 55 olsun istemiştim ama yaşadığım sıkıntılar nedeni ile ideal kilomunda altına düştüm...Bilseydim ki sıkıntı çekerken kilo vereceğimi yaşadığım olayların ben 55 kiloya düşene kadar yaptığım diyet döneminde gelsin isterdim dusun...neyse bundada var bir hayır...
Daireye ilk geldiğimde measayi arkadaşlarıma GÜNAYDINLARR dedim...(her sabah olduğu gibi) Ama bu sabah arkadaşlar bana ooo hayırdır yeşim hanım yüzünüzde güller açıyor mutlusunuz, başka bir frekanstasınız deyince durdum yüzümde farklı bir güümseme daha oluştu... 44
Bu gün 4. günüm ve ben kendimde ki değişimleri sadece baş ağrısı, mide bulantısı vede sindirim sistemi düzelmeleri diye düşünüyorken bir anda dışardan bakan insanların bendeki değişiklikleri fark editmesi çoook güzel bir durumdu...

Evet evet başarıyorum oluyoorrr

Rüyalarıma gelince onları kayıt altına alyorum. ayrı bir başlık altında rüya değişimlerini ki olursa sizlerle paylaşıcam...

Kucak dolusu sevgileerr

DOSTÇAKALIN......

Bookmarks