25-10-2007, 06:21 PM
|
#22 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yıldızlar günlük Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ilk aylığından 5 tane bakır cezve al ve tanıdıklarına dağıt..bu kazanacağın paraya bolluk bereket ve zenginlik getirir..( tarafımdan denenmiştir) (çok pahalı olması gerekmiyor pazarlarda uygun fiyatlara satılıyor...)...en huzurlu ortamlarda çalışıp üretmen dileğiyle tekrara hayırlı olsun.. | emelcim bakır cezve olayını hayal abla dedi yukarıda. güzel şeylere inanalım güzel olsun di mi Burada daha iyi farkına vardığım en önemli kural:)
regina, eskiden olsa gerçekten bu kadar şans olmaz derdim. ama artık bunu kendime çektiğimi düşünüyorum. Allahtan her zaman, her koşulda, herkes için iyi şeyler istemek ve bunda biraz ısrarcı olmak lazım galiba. inşallah bu bir başlangıç olur benim için... hepiniz çok sağolun...
__________________ Burada ne dilersen olur, Bak hep yıldızlar kaymakta, Onları saymayı bırak, Onlar bizi saymakta, Kaç kişi kaldı inanan, Güzele ait olan, Karanlığından korkmadan, Işığını arayan... (Feridun Düzağaç-Yıldızlar) |
| |